I dag kan vi gratulere Vladimir Putin med 6 nye år som president i Russland

Dyrekjære Vladimir Putin som har sørget for penger og mat på bordet til Russlands mange pensjonister vil få seks nye år som president-

Dagens valgvinner i det russiske presidentvalget vil uten tvil komme til å bli den sittende Vladimir Putin, dette selv om Russland for øyeblikket befinner seg i konflikt både med EU, Storbritannia og USA over situasjonen i Syria og konflikten i det østlige Ukraina som har erklært seg som selvstendig stat under navnet “Donetsk frie republikk”. Selv om denne konflikten vanligvis ikke får de store oppslag i vestlige medier, pågår det fortsatt kamphandlinger mellom de  prorussiske separatistene og ukrainske regjeringssoldater i den østlige del av Ukraina. Senest i går kunne ukrainske aviser melde om kamphandlinger rundt landsbyen Opytne i Donetsk området. De pro-russiske sepratistene i Ukraina har i Vladimir Putin en nær alliert og for disse er det viktig at Vladimir Putin blir gjenvalgt på nytt.

Det er ikke knyttet den store spenningen med dagens presidentvalg i Russland. De fleste anser det som 100 prosent sikkert at Putin vil bli gjenvalgt. Konflikten mellom Russland og Storbritannia over de påståtte drapsforsøkene med nervegift ser ut til å ha styrket Putins posisjon og russerne ser i Vladimir Putin en mann som står opp for sitt land og folk. I Vladimir Putin har den russiske kirke en alliert og støttespiller og i manges øyne fremstår Putin som kristendommens forsvarer og redningsmann. Dette spesielt etter at Russland gikk inn i den syriske konflikten for å redde både president Assad og den kristne minoriteten i Syria som ble utsatt for systematisk utryddelse av Islamsk Stat og andre opprørere som opererer i den syriske konflikten. Et viktig element som vil telle for mange russere når de i løpet av dagen skal avlevere sin stemme i presidentvalget, er det faktum at den økonomiske situasjonen for mange er blitt bedre. Pensjonister og uføre har i motsetning til her hjemme, fått mer penger og dermed også mat på bordet. Dette er noe som helt klart gjør at mange av Russlands eldre også denne gangen vil gi sin stemme til Putin. Siden valget i realiteten allerede er avgjort kan vi allerede nå gratulere Vladimir Putin med seks nye år som president. Valglokalene stenger klokken 19.00 norsk tid og det er ventet en valgdagsmåling kort tid etter.

 

Facebook Comments

7 tanker om “I dag kan vi gratulere Vladimir Putin med 6 nye år som president i Russland

 1. Russerene velger en sterk mann etter kaoset som ruinerte landet og hver eneste innbygger på 1990 tallet. Mange år med Putin har gitt folk penger tilbake og et rimelig verdig liv.

  Jeg er ingen Putin tilhenger. Men jeg kan forstå hvorfor russerene velger en mann som kan gi brød på bordet istedet for en usikker fremtid. Jeg kan forstå deres valg selv om jeg forakter Putin.

  2
  1
  • Landet er like ruinert nå som på 1990 tallet. Oppspist av korrupsjon, alkoholisme og narkotika. Hvor Putin er den STORE narkokongen.

 2. Kloke ord fra Sverre !
  Jeg skriver vel for mye på denne nettsiden – men når jeg mener noe er viktig å formidle ; så holder jeg på.
  Nå vil jeg kople det jeg skrev ovenfor her med profetiene til ” Lebesbymannen ” :
  Han fikk sitt ” syn ” en november-natt i 1907. Han fikk se franske krigsfly i kamp over Sør-Norge og Sør-Sverige. Han skjønte ingenting av dette – for NATO ble jo opprettet 4. april 1949.
  Så langt jeg vet ; er Frankrike fremdeles en militær stormakt – som også har A-våpen til sin disposisjon. NATO-pakten sier at et angrep på EN nasjon er å betrakte som et angrep på dem alle.

  3
  1
  • Jeg vil bare si til Ture Andersen at jeg håper du fortsetter å kommentere i Søkelys. Du gir gode analyser, både av åndelig og verdslig art. Virkelig spennende å lese det du skriver.

   5
   2
 3. Ja , det er mer vi kan gratulere Putin med !
  Mens vi andre sist julehelg proppet i oss pinnekjøtt og svineribbe – nyttet Russland denne julehøytiden til å bygge opp en militær base på Frans Josef land – som ligger øst for Svalbard. Målinger av radioaktivitet fra denne nye basen ; tyder på at det er plassert A-stridsmidler der. I tillegg har Russland den siste tiden tatt i bruk nedlagte baser der oppe i isødet – i alt seks slike. Hva pønsker russerne på ?
  Så en annen ny og viktig sak : Forholdet mellom USA og Norge. Amerikanerne er ikke tilfreds med det norske forsvaret. De vil komme med 12 overvåkningsfly samt minst 12 jagerfly plassert oppe i Nord-Norge. Den norske basepolitikken gjør dette meget vanskelig. Ja , USA er så sinna at de har utarbeidet en militær studie som forteller følgende : De vil kun være med å forsvare landet vårt SØR for Bergen. De vil flytte de tre forhåndslagrene ved Værnes til området ved Lista ;
  slik at de satser på å bygge opp to baser : Lista og Kjeller. ( til Kjeller har USA allerede bevilget 100 mill kroner til opprustning i 2018.)
  Vår nye forsvarsminister skal ha møte med USAs forsvarsminister om få dager.
  Ja, ja, da er det nok på tide at undertegnede som bor 15 km i luftlinje fra torget i Bergen ; satser på å lære meg russisk.

  1
  1
  • Tirsdag 20.mars tipper jeg at Norge kommer i vektskålen. Norge vil dømme seg selv. Blir vi funnet for lett eller ikke? Krf får det avgjørende ordet. Partiet blir tungen på vektskålen. Blir en regjering som jobber for å likestille islam og kristendom i Norge i strid med Grunnloven vraket eller ikke? Vil Norge få en sosialistisk regjering i stedet, som vil besegle Norges underkastelse av den nye antikristelige verdensorden? Aldri har Norge vært så forblindet. Forblindelsen virker nærmest total. Mediene og Stortinget krevet blodet til Listhaug. Raseriet og hatet som hun har utløst er uten siden stykke i hele Norges historie. Gi oss Barabbas i stedet. Sett Barabbas fri. Ropet drønner fra mediene. Ondskapen er sluppet løs på Tinget. Mørke krefter bolter seg. De forenes over de mest utenkelige skillelinjer. Mørkes horder, som kaster anarki og lovløshet over landet med sine lover, ser rødt når en enkelt kvinne med kors rundt halsen taler. Vil blodet komme over et folk som lever i største luksus og nytelse uten at det knapt løftes en finger i forsvar for henne? Vi får se. Norge synes å være kommet i sin skjebnetime. Landers skjebne forsegles av oss selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *