Hvor black lives don`t matter: 27 drept, flere brent levende i Jihadist-angrep mot kristen landsby i Mali

Islamister før krig mot kristne i Mali og drepte nylig 27 kristne, hvorav flere ble brent levende.

Mens “black live matter” gjennom utviklingen i etterkant av drapet på George Floyd har fått massiv støtte og det demonstreres rundt forbi både i USA, Europa og Norge, er det få eller ingen som tar til gatene eller uttrykker reaksjon eller hissighet fordi 27 svarte mennesker fra en kristen landsby i Mali ble massakrert under et jihadist-angrep tirsdag og onsdag i forrige uke. Flere av de drepte skal ha blitt brent levende melder Christian Post. I følge CP er minst 27 drept, og flere ble brent levende i en serie angrep rettet mot tre forskjellige og overveldende kristne landsbyer i Sentral-Mali sier sentrale myndigheter. En økning av religiøst-motivert vold har preget det vest-afrikanske landet i de senere år. Angrepene mot landsbyene Bankass, Koro og Tillé ble gjennomført av bevænede menn på motorsykkel som kal ha vært jihadister som hevder at de er der for å beskytte fulani nomader.

Vi ble overrasket av angrepet på landsbyen  Tillé,” fortalte ordfører Yacouba Kassogué  til nyhetsbyråene. Sju ble drept i det angrepet og flere ble brent levende. Minst tjue andre skal ha blitt drept i nabolandsbyene Bankass og Koro. I følge lokale myndigheter ble de fleste av ofrene i de to landsbyene skutt eller brent til døde. I følge den kristne organisasjonen Barnabus Aid, er oftene for forrige ukes angrep i Sentral-Mali kristne Dogon landsbyer. Siden 2016 har muslimske jihadister ført krig for å okkupere den nordlige og sentrale del av Mali for å etablere Sharia lover i landet. Mali opplevde de verste angrep på sju år i 2019. Jihadistisk militser har gjennomført et større antall dødelige angrep, rettet mot kristne landsbyer. Imidlertid har dette fått lite eller ingen oppmerksomhet i vestlige medier og verken Antifa, venstresiden eller den politisk korrekte kirke har tatt til gatene, kanskje fordi kristne afroafrikanere som blir massakrert, skutt eller brent levende av islamister, ikke er inkludert i venstresidens “black live matter” narrativ. Når vi ser hvor tause pressen er om kristenforfølgelse utført av muslimer, sitter man tilbake med at venstresidens omsorg for “black lives” er selektiv i den grad at det bare er relevant dersom oppmerksomheten rammer president Trump.

 

2 tanker om “Hvor black lives don`t matter: 27 drept, flere brent levende i Jihadist-angrep mot kristen landsby i Mali

 1. Jeg går ut fra at de tankene over kommer fra den hvite redaktøren i Søkelys.
  Det er denne type totale fraværet av logikk, menneskelig innsikt og anvendbar intelligens som man finner i denne artikkelen som beviser hinsides enhver tvil at den hvite rase ikke er mer intelligent og smart enn andre raser.

  • Og du ikke et eneste ord å si om det fakta at disse 27 døde ikke får en eneste setning i PK media..
   Du ofrer nok ikke disse som ble brent til døde en eneste tanke eller tåre..
   Trist at dine øyne er ute av stand til å se..

Det er stengt for kommentarer.