Hva skjedde med Lohanthony som var gay-stjerne på YouTube som valgte omvendelsens vei?

«Lohanthony» eller Anthony Quintal som er hans navn var en kjent og åpen «gay-aktivist og stjerne i homomiljøet på YouTube. 22 åringen hadde mer enn 1,3 millioner følgere og når han plutselig stod frem som en kristen som valgte å vende den homofile livsstil ryggen, ble det ramaskrik både blant ikkereligiøse homoseksuelle og blant kristne gay-aktivister som mente at hans vitnesbyrd ødela for dem. Det bildet av en snill og grei Jesus som stilletiende aksepterer og godtar homoseksuelle og «elsker dem som de er» ble pulverisert av 22 åringens vitnesbyrd og omvendelse til tradisjonell kristen tro. Anthony Quintal som stod frem som homoseksuell og ble en svært populær Youtuber ble nominert til en rekke titler som Teen Choice Award for Choice Web Star: Comedy, Teen Choice Award for Choice Web Collaboration osv. Men så ble den unge mannen kristen og stod frem med flere videoer hvor han tok avstand fra sin tidligere livsstil.

Det var som om selve helvedes porter åpnet seg da Anthony Quintal plutselig stod frem som kristen og avviste den homoseksuelle livsstil han hadde levd i fra han var 13 år. Imidlertid er det blitt stille fra Lohanthony og alle hans videoer er borte fra YouTube og hans kanal er slettet. Enkelte har nok stilt spørsmålet hvorfor. Svaret er flerfoldig og selv om den tidligere gay-stjernen har tatt bort sine videoer er han fremdeles å finne på noen plattformer. Årsaken til at den kristne 22 åringen har valgt å fjerne sin konto på YouTube, Twitter og Facebook ligger i to faktum. En vanvittig mengde hat og hets fra rasende LGBTQ aktivster som opplever at Lohanthony`s omvendelse bort fra synden, er et direkte angrep på deres egen person. De føler seg truffet og fordømt og tyr til kritikk, hat og hets for å forsvare sin egen gjenstridighet og stolthet. Også «kristne» gay-miljøer og personligheter har fordømt Anthony Quintal og tydd til hets og hat for å kritisere og fordømme -og slik forsvare sin egen synd. Hetsen og hatet mot 22 åringen ble rett og slett for tungt og truende, at Anthony i realiteten ikke hadde noe annet valg enn å kutte fortøyningene til tidligere fans som frådet av raseri. Såkalt «progressiv kristendom har vunnet betydelig innpass blant unge som ikke tar Bibelen på alvor, og kjente progressive pastorer er flinke til å male ut sitt «evangelium» slik at det vinner tilslutning hos kristne som ikke kjenner Guds Ord og Guds kraft. De progressive kristne kreftene tar i bruk alle plattformer for å forføre og selv om bibeltroende kristne er «sjokkert» vinner likevel den progressive kristendommen frem, gjennom det faktum at populære pastorer som Joel Osteen. Mike Todd, Steven Furtick, Todd White, Rick Warren og andre har sluttet å forkynne ordet om synd, omvendelse, kors og selvfornektelse. I stedet tegner de et bilde av Jesus som en snill, god og mild og tolerant julenisse som elsker alle uten krav til omvendelse og anger. Den rasende eller vrede Jesus som kalte kritikere for «ormeyngel», «slanger» og som slo fast at «I har djevelen til far» er forstyrrende for den moderne kirkes Jesusfremstilling og den Kristus som forkynnes av mange er ikke Bibelens Jesus. Og det er denne utydelighet som gjør at progressiv kristendom vinner frem.

Står fast i tro

Årene som kjendig og det å bli LGBTQ aktivistenes hatobjekt nr 1 fordi han ble en «Judas» for LGBTQ saken har gjort at Anthony Quintal har søkt videre i dybdene i troen og søkt bakover i kirkefedrenes tekster om forsakelse og hengivelse til Kristus. Den tidligere LGBTQ influenceren har søkt seg vekk fra rampelyset og sin tidligere livsstil og søker stadig dypere inn i troens mysterium som er Kristus Jesus og Hans lidelse. Såkalte Gay-kristne og dem som ønsker å tilpasse evangeliet til den politisk korrekte kultur er skremt av Anthony`s omvendelse til Kristus og finner hans omvendelse og tro «motbydelig» og «avskyelig» og har gitt uttrykk for det på ulike sosiale plattfomer. Det seneste man finner på YouTube med Lothantony er en samtale om kristentroen og frelsen mellom ham og YouTube profilen Faith&Films.

Facebook Comments

5 tanker om “Hva skjedde med Lohanthony som var gay-stjerne på YouTube som valgte omvendelsens vei?

 1. Takk for oppdateringen. Husker historien når den ble publisert. Når er vi jo vant med at videoer til kristne stadig blir sensurert og fjernet. Det er nok klokt for hans åndelige vekst å ikke være så opptatt av likes and vievs.
  Ser på den videoen nå og gutten stråler av Guds herlighet og glede.

  2
  1
 2. Han må ha hatt en «Paulus-opplevelse». Paulus levde et liv som ikke behaget Gud, slik som denne tidligere homofile YouTube-stjernen. Begge fikk et radikalt møte med Jesus og omvendte seg. Livet etterpå var ikke alltid lett for Paulus heller, han ble forfulgt og hatet.
  Så spørs det om denne unge mannens sinn har blitt forvandlet til heterofil, eller fremdeles har homofile tanker som han velger å ikke leve ut. Altså leve i fornektelse. Det har jeg lest om at en rekke kristne homofile gjør. Men slik er det med oss «vanlige» folk også; vi kan velge å synde eller ikke når vi står foran en fristelse.
  Det som forresten undrer meg er at så mange homofile kaller seg kristne i dagens samfunn. Eller så er det det at de er så høylytte at de virker flere enn de egentlig er.

  2
  1
 3. Syndefloda 2317 år før Kristus – kvifor kom den?

  http://www.annomundi.com/history/travels_of_noah.htm
  Gamle tekstar fortel at det var fyrst og fremst fordi menn hadde sex med menn og at myndighetene godkjende det .
  Det er ein vederstyggelighet.

  «But, he said, the Talmud’s writings reveal that “before the Flood people started to write marriage contracts between men, in other words, homosexual ‘marriage,’ which is more than homosexual activity – it’s giving an official state stamp of approval, a sanctification … of homosexual partnership.”

  https://www.thepropheticyears.com/wordpress/same-sex-marriage-only-occured-in-history-in-the-days-just-prior-to-the-flood.html

 4. YouTube har kanskje utestengt ham? Eller kanskje de uansett ville gjort det.

  Uansett er det flott at han har omvendt seg fra den syndige livsstilen, og vil følge Jesus i stedet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *