Hva ondskap kan muslimen Obama finne på for å skape dypere krise med Israel før Trump tar over?

En leser skriver: I dag har jeg hoppet i stolen av forferdelse. Muslimen Obama jobber iherdig for å få til en tostatsløsning før han fratrer, og han har stor mulighet til å lykkes, bare 5 dager før Trump overtar. Bibelen sier at man skal kjenne et tre på det frukter, noe som ofte blir brukt på å finne ut hva slags tre man står overfor. Barack H Obama har gjentatte ganger under sitt 8 år lange styre demonstrert at han verken er venn med Israel og at han selv rent religiøst ser ut til å være muslim, i hvert fall ser den avgående presidenten ut til å ha langt mer respekt for islam enn kristen tro.

I følge den israelske avisen Haaretz frykter Israel at USA og Frankrike vil gå videre med nok et anti-israelsk utspill før Obama forlater Det Hvite Hus. En israelsk sentral israelsk tjenestemann presentert under søndagens møte i det israelske sikkerhetskabinettet ministerne med en vurdering at utenriksministrene under Paris-konferansen vil bli forelagt et fransk freds initiativ som vil presse frem en tostats-løsning og at det hele kan komme opp for sikkerhetsrådet som en bindende resolusjon og ble vedtatt før Donald Trump innsettes som president den 20 januar. Vurderingen som ble gitt til statsministeren fikk Netanyahu til å meddele regjeringsmedlemmene fra Likud at vedtaket FNs sikkerhetsråd den 23 desember ikke nødvendigvis er slutten av historien og at det kan komme mer elendighet før Barack Obama går av. Oppslaget i Haaretz fikk vår leser til å hoppe i stolen av forferdelse, og vi må også spørre: Hva mer elendighet kan USAs muslimske president finne på å skape for Israel før han går av? “Egentlig burde Barack Obama ha blitt hentet ut med makt allerede nå før han får gjort mer skade,” står det å lese i en av kommentarene på You Tube. Barack Obama har aldri vært en venn av Israel, og har gjennom sine 8 år med makten vært skviset mellom at Demokratene tradisjonelt har vært pro-Israel og eget hat og forakt for Israel og den jødiske staten.

Her proklamerer Barack Hussein Obama at hans erfaringer med muslimsk tro er guide for hans overbevisning. Barack Obama har mange svært muslimvennlige utsagn og det er nok også denne tro som guidet ham til å svikte Israel ved å unnlate å legge ned veto mot en resolusjon i FNs sikkerhetsråd som gav muslimene råderett over steder som regnes som hellige både for jøder og kristne.

Facebook Comments

29 tanker om “Hva ondskap kan muslimen Obama finne på for å skape dypere krise med Israel før Trump tar over?

 1. “Rabbi Kagan, popularly known as the Chafetz Chaim, after the title of his most famous book, died in 1933. Before his death, he revealed that the War of Gog and Magog would be fought in three stages. The first stage was WWI, which began in 1914.

  The Chafetz Chaim predicted that the second stage of Gog and Magog would occur 25 years after WWI, and that it would be much more brutal than the first stage. True to his prediction, WWII began in 1939, exactly 25 years later.

  There is a final part of the Chafetz Chaim’s prediction. He said that the third part of the war of Gog and Magog would occur 72 years after the second stage, although it was not clear whether he meant 72 years after the beginning of WWII or 72 years after the end.

  https://www.breakingisraelnews.com/81453/will-see-end-gog-magog-2017/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=e38183e796-BIN_morning_1_17&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-e38183e796-86575721&mc_cid=e38183e796&mc_eid=6e0a0d7c72#deICW5XFkoTuql0v.97

  Dei 6000 åra ligg fast.
  http://bki.net/6000/6000aar.html

 2. En merkverdig gjennomgang av hvordan historien utfolder seg ….

  I sluttfasen forutses det en One World Goverment, som vil bestå av en diktatorisk Konge, lederen for United Nation, og CFR Council on Federal Relations og billionærer, økonomer og vitenskapsmenn som har vært trofaste i sammensvergelsen.

  United Nation was created to be the house for that one world conspiracy.

  John Maccain : “in seventy years we have had a New World Order”

  Viser han til United Nation okt. 1945

  “THE REAL Illuminati Explained [SATANIC, NOT ATHEIST] ”

  https://www.youtube.com/watch?v=zxSTT5ipcAQ

 3. Her tillegges nok FN alt for stor makt, det er mest symbol-politikk den gjengen bedriver.
  Obama har gitt Israel mer penger enn noen andre presidenter, så det ligger ihvertfall ikke på den planet. Neida, Obama er nå ut av bildet og alle venter på at Donald Trump skal innta president embetet.
  Min spådom blir følgende: USA sin ambassade til Jerusalem, bygging ut muren mot Mexico, (nettinggjerde og litt til) og for Israel sin del, annektering av vestbredden. (Det meste av den.)
  Trøst da hverandre med disse ord…

  • Jeg tror at Obama hele veien har hatt egeninteresse nede i midt-østen og har aldr vært en venn av Israel.
   Man skal være forsiktig med å sette sin litt til en president eller noe annet menneske. Trump er ingen unntak.

   Den profetiske klokke tikker og brikkene begynner å falle på plass! Jesus kommer snart igjen.
   “Men vi vil ikke, brødre, at I skal være uvitende om de hensovede, forat I ikke skal sørge således som de andre, som ikke har håp. 14For så sant Vi tror at Jesus døde og stod op, så skal og Gud ved Jesus føre de hensovede sammen med ham. 15For dette sier vi eder med et ord av Herren at vi som lever, som blir tilbake inntil Herren kommer, skal ingenlunde komme i forveien for de hensovede; 16for Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop, med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først opstå; 17derefter skal vi som lever, som blir tilbake, sammen med dem rykkes i skyer op i luften for å møte Herren, og så skal vi alltid være med Herren. 18Trøst da hverandre med disse ord!”
   1.tess 4:13-18

  • Nei, Obama er IKKE muslim, men bekjenner Jesus Kristus som sin Mester og Herre.
   Dette er dessverre bare en løgn, i en rekke av usannheter/halvsannheter, som søkelys har gjort seg skyldig i å enten selv produsere eller videreformidle.

  • Kan du finne fram dere Obama sier at han tror på At Jesus er sannheten og veien og livet. Det har sier at Jesus er Hans Herre I Hans liv? For ingen kan med sannheten I sitt hjerte godta barnedrap støtte at homofile gifter seg det strider I mot Det Gud står for og håndhever Han Guds bud og sannhet så bor ikke sannheten I Obama. Da er det løgnens far Obama støtter ser man ikke dette så er man blind Gunnar.

  • R. Klart Godtfred kan finne en video hvor han lirer av seg noen tomme fraser om kristen tro. Men disse blir effektivt slått i hjel av utsagn som i videoen jeg la inn under saken. Hvis Obama er en kristen med en ekte tro, hvorfor taler han så om sin muslimske tro, omtaler Koranen så respektfullt og forteller at han har vokst opp med islam på tre kontinent og at dette har guidet hans overbevisning.

 4. Bibelen sier vel at nesten alle vil bli bedratt fordi de ikke tok i mot og elsket sannheten? Hvor mange innser dette? At de selv kanskje blir bedratt?

  En ting virker klart. De som ikke blir bedratt vil bli en del av en liten minoritet som det store flertallet hater.

  • Ja, fordi de ikke tok imot kjærligheten så de kunne bli frelst, så vil de bli forført.

   Det eneste vi kan bli frelst ved er evangeliet.
   Mange som kaller seg kristne er så opptatt med så mye annet.
   Det er mange falske røster der ute som får blikket bort fra evangeliet og Jesus Kristus.
   Viktig at vi våker og ber, så vi er åndelige våkne.
   Derfor så viktig at vi blir I evangeliet og Guds Ord.

 5. Desse orda fortel korleis nasjonen Israel vil verta behandla på slutten.

  “Dine fiender buldrer!
  De som hater deg, løfter hodet.

  4 De legger LISTIGE PLANER mot ditt folk,
  de RÅDSLÅR med hverandre mot dem du verner.

  5 De sier: «Kom, la oss utslette dem som folk,
  så ISRAELS NAVN ikke lenger blir husket!»

  “De holder råd og BLIR ENIGE,
  de inngår en pakt mot deg,..”

  Kristenheten med paven i spissen forkynner erstatningsteologien der kyrkja har teke plassen til nasjonen Israel

  Profetiane i GT er åndeleggjort.

  Hatet eller uviljen mot Israel har fått mange utløp.
  http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Biskopen-krevde-Israel-flagg-fjernet-294845b.html

  Nordhaugs tankar er slik.

  http://www.verdidebatt.no/innlegg/107925-debatten-mellom-nordhaug-og-haaland

  “I det gammeltestamentlige Israel er Jerusalem sentrum i landet, og templet er sentrum i Jerusalem. Når templet kommer i en ny stilling i den nye pakt, får det følger for Jerusalem og for landet. Alle Israels løfter og privilegier, også landløftene, utvides nå til å gjelde både jøder og hedninger i Kristus. Landet som Guds folk skal arve er ikke lenger et territorium i Midtøsten, men noen langt større: en nyskapt jord og et nytt Jerusalem som i Guds time skal komme ned fra himmelen (Åp 21). Landløftene oppfylles i Kristus på universelt vis og på en måte som går langt ut over det som først var lovet!”

  Det er berre tull heile greia/teologien.
  GT fortel om det bokstavlege Jerusalem i Israel.
  Det er på denne konkrete bokstavlege plassen at ting skal oppfyllast.

  • Dersom Kjell Andersen skal beholde et snev av troverdighet: Slett overskriften, og legg ut en offentlig bekjennelse av at han her spredd løgn om Obama, som altså bekjenner Jesus Kristus som sin Frelser og Mester!!!

  • Godtfred: Jeg siterte i overskriften noen ord fra en leser og mener at ordene står seg.
   Dog syntes jeg Obamas religiøse ståsted kommer best frem her i videoen jeg har lagt under saken.
   På frukten skal treet kjennes. Obama er på ingen måte en mann som har Jesus som Herre og frelser i livet.
   På frukten skal treet kjennes. Jeg ser en mann som går i mot sanne kristne verdier, bibelens syn på ekteskapet, er passiv i forhold til kristne som blir forfulgt i muslimske land. Lager stadig problemer for Guds utvalgte profetiske folk, jødene og staten Israel som er en viktig del av Guds frelsesplan og i tillegg har framsatt mange uttalelser som peker i retning av Mekka.
   Han bøyer seg for den muslimske monarken i Saudi-Arabia, men forsøker av all kraft og dolke Israel og Netanyahu i ryggen.

  • Jesus sier ikke alle som kaller meg herre skal se himmelriket. Men den som gjør min Himmelske Fars vilje skal se den. Obama går I mot Guds vilje ved å trampe på Guds bud. Ved å godkjenne drap og godkjenne homofili. Derfor går Obama mot Guds vilje selv om han sier at Jesus er Herre så gjør Obama det motsatte av Guds vilje og da er ikke Obama en som tjene den himmelske Faderen

  • Selvfølgelig holder han fast på tradisjonene, han ville jo ha kristne stemmer. Alle amerikanske presidenter må formelt uttrykke en viss respekt for USAs tradisjonelle kristne verdier. Her legger du frem en video hvor han holder fast på en kristen tradisjon, dog finnes det jo nok av klipp fra hans taler som viser at han bekjenner seg guidet og har dyp respekt for islam og den hellige koranen.
   Obama er vel kristen for kristne, han er muslim for muslimer, jøde når han skal ha jødiske stemmer, og buddhist når det passer ham. For kristne velgere er han for det tradisjonelle ekteskapet, for homofile og lesbiske og menn som kler seg i dameklær er han for homofile ekteskap. Den største kameleon vi har sett..

 6. Kjell; han er vel omtrent like kristen som feks biskop Erling Pettersen i Stavanger, og mange av hans likesinnede?
  Men å gå fra å kalle ham en liberal kristen til å nøre opp under konspirasjonsteorier om at han er muslim, er det meget langt!

 7. “Biblical Return of 70 Nations as Countries Gather in Paris to Condemn Israel”

  https://www.breakingisraelnews.com/81577/return-70-nations-paris-condemn-israel/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=98b03d6838-BIN_morning_1_17&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-98b03d6838-86575721&mc_cid=98b03d6838&mc_eid=6e0a0d7c72

  “There is no doubt this is a fulfillment of the prophecies that in the end of days, all the nations will come out against Israel,”

  “1,000 years ago, Rashi said that in the future, the nations of the world will come and say we stole the Land of Israel. This is precisely what we are seeing now,” Rabbi Trugman said.”

 8. Kjell; har du hørt Obama bekjenne seg til islam? Eller andre religioner? Ikke det, nei.
  Hvem er vi til å fordømme en mann, og si at han ikke er en kristen, når han uttrykkelig har sagt offentlig at han erkjenner å være en synder, og at han trenger Jesus Kristus som sin Frelser og Mester? Han sier sågar at han hver dag bekjenner syndene sine, og ber om tilgivelse…

  Når det gjelder homofili og fosterdrap, så har det ikke vært flertall i kongressen til å foreta noen endringer her. Til og med blant republikanerne er det flertall for en liberal fosterdraps-lovgivning.
  Her hjemme er såvidt meg bekjent samtlige representanter fra FRP tilhengere av fosterdrapsloven? Det er vel kun KRF som vil stramme inn….

  • Kristen?
   Hva betyr ordet egentlig?
   Jo, det betyr å ligne på Kristus i sin væremåte.

   I et postkristent samfunn har ordet blitt tatt helt ut av sin sammenheng og i dag kan til og med en tskjorte bli kalt “kristen”.

  • Jeg hører en avgående president hylle islam og dens skrift og snakke respektfullt om hvordan hans erfaring med islam på tre kontinent har guidet hans overbevisning. Når han snakker om Bibelen er det i et spottende ordlag. Jeg har lagt ut klippet tidligere hvor han arrogant håner vers fra Bibelen. Nok for meg til å konkludere.

  • Godtfred Lund holder hardnakket fast på at jorda er flat. Ikke ulovlig, men akk så tåpelig.

 9. Støtter selvsagt Godtfred Lund. Én ting er villfarelsene på det marginale nettstedet her, noe langt alvorligere og tristere er mennesker som legitimerer maktovergrep i religiøse dogmer, fantasiforestillinger og eventyrfortellinger, enten det gjelder islamister, kristenfundamentalister eller jødiske, hinduistiske eller buddhistiske fanatikere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *