Hva mener du? NAUSTDAL-FAMILIEN GJØR RETT I Å IKKE MØTE I FJORDANE TINGRETT -får familievern prisen 8 juni

“Vi støtter på ingen måte vold i oppdragelsen. Men vi mener dog at barnevernet og norske myndigheter avslører en fullstendig mangel av skjønn når de tenker å straffeforfølge foreldrene for noe som var harmløse dask i oppdragerøyemed. I Romania er dette helt vanlig, og trolig er det nokså utbredt i Norge fortsatt,” skrev Jan Aage Torp etter at det ble kjent at Ruth og Maruis Bodnariu ikke kom til å møte i retten. En rekke kristne røster har kritisert foreldrene fordi de ikke møtte opp da rettsaken begynte. Pastor Jan Aage Torp som har markert seg som sterkt kritisk til norsk barnevern skjønner veldig godt at familien valgte å forbli i Romania fremfor å møte i tingretten, -hvor de allerede var dømt på forhånd.

“Vi vil mane norske myndigheter til edruelighet. Legg vekk den tiltalen. La familien Bodnariu få ro til å bygge opp sitt familieliv igjen etter syv traumatiske måneder som ble forårsaket av et inkompetent lokalt barnevern i Naustdal kommune. Om noen bør tiltales, er det nok heller de ansvarlige barnevernsmyndigheter i denne kommunen. KKN vil ta skritt for å tildele en særskilt menneskeretts- og familievernspris til familien Bodnariu. De har bevist at de kjemper for familien, i motsetning til barnevernet i Naustdal kommune,” skrev Torp videre. Søkelys kan forsåvidt godt støtte pastor Torps mening her. Imidlertid tror vi likevel at Ruth og Marius Bodnariu en gang og med rette advokater ved sin side -bør møte opp å møte påtalemaktens anklager. En slik sak bør være villig til å gå i dybden av den tenkning mor og far og millioner på millioner av andre kristne har omkring barneoppdragelse og hvordan de forstår bibelske tekster omkring tukt og oppdragelse av barn. Ekteparet Ruth og Marius er allerede på forhånd blitt straffet ved å lide seg gjennom sju måneder i usikkerhet på om de ville få barna sine tilbake. I følge NRK kan Norge be om at Romania utleverer de to som ikke møtte i retten.

Kristen Koalisjon Norge (KKN) deler ut “Familievernprisen 2017” til den norsk-rumenske Bodnariu-familien torsdag den 8.juni i Oslo (Katakomben kl 11) og Drammen (TV Visjon kl 19)

Facebook Comments

9 tanker om “Hva mener du? NAUSTDAL-FAMILIEN GJØR RETT I Å IKKE MØTE I FJORDANE TINGRETT -får familievern prisen 8 juni

 1. To be honest, I can agree about facing court.
  But any sober court could come to a fine of a few hundred NOK at most, and the costs of the procedure should be paid by the Prosecutor’s office.

  There was some offence, but it can be compared to minor traffic offence.

  Norwegian Authorities has done fare more violence to the children by unnecessarily separating them from the parents and each other. So some shame on the parents for their minor offences, and far more shame on Norwegian authorities: primarily barnevernet in Naustdal, secondarily the prosecutor handling the penal case.

 2. De burde blitt fysisk tuktet. Kjent på det å bli fysisk straffet av noen som er større og sterke enn dem. Samt fengselsstraff naturligvis. Man slår ikke barn.

 3. Er så enig med Torp her. Helt riktig av familien ikke og møte opp. Denne familien har vel fått nok straff. Er det noen som skulle vært stilt til ansvar, må det vel være dette barnevernet i kommunen og denne kommuneledelsen. Bare komme og hente ungene, uten forvarsel og uten og konfrontere foreldrene først. Det er jo galskap, straff uten lov og dom. Alt er jo snudd på hue i dette samfunnet, ikke noe smerte og ikke noe merke.
  Heldig denne familien som kunne reise til Romania. Tenker denne saken har nasjonal betydning, ikke alle som har de mulighetene og det nettverket som denne familien. Dessverre må sånne ting skje fordi det må settes fokus på denne djevelskapen og alle løgnene og overgrepene som vi har hørt om i media.
  Jo, de fortjener virkelig denne prisen, og takk og lov fordi det er vettuge myndigheter i andre land i Europa.

 4. Paret lovet på tro og ære at de skulle møte i retten. Det er overhodet ikke greit, men snarere feigt og uredelig å ikke møte opp. Jeg håper at norske myndigheter kan få paret utlevert, stilt for retten og dømt. Tror det er viktig å statuere et eksempel; I Norge aksepterer vi IKKE at barn blir slått og revet i ørene, og når de blir avslørt så er det bare å rømme landet!

  • Jeg er uenig her Ansgar Braut. Jeg vil nok mene at det var klokt i denne omgang å utebli fra rettssaken da de var forhåndsdømt likevel. Med to ukjente advokater som fremstod som amatører mens den internasjonale kampen pågikk er ikke riktige advokater for en slik sak. Her må det gåes på dypet og da trenges det advokater av et helt annet kaliber som er villig til å se saken i en bredere kontekst som er villig til å se på teologiske aspekt med hvorfor millioner av kristne verden over har et annet syn enn det liberale Norge har. Denne saken skulle rett og slett blitt utsatt til familien hadde skaffet seg nødvendig juridisk kompetanse til å kjempe for saken og er villig til å kalle inn kristne eksperter på teologi og som også kan begrunne det synspunktet også vi kristne i Norge hadde om dette med tukt og hvordan den bibelske rettledningen om dette har blitt forstått av kristne opp gjennom historien. Jeg vil nå håpe at Bodnariu foreldrene bruker sitt nettverk til å finne rette forsvarer å stiller opp i retten ved en senere anledning.

  • Helt uenig med deg Ansgar. Foreldrene gjorde klokt i å ikke møte opp. Norsk rettsvesen bør ikke være involvert i hvordan troende foreldre oppdrar sine barn. Norske myndigheter begår synd mot Gud ved å blande seg inn slik de gjør. Barna er Guds gave til familien, og det er foreldrene og ikke staten som skal råde over barna og deres oppdragelse. Dersom staten gjør det blir barna oppdradd til å bli ugudelige tapere slik de fleste barnevernsbarn er blitt. Det er bare et faktum at langt flere barnevernsbarn senere i livet blir involvert i lovbrudd og kriminalitet. Foreldrene både kan og bør forakte det norske rettssystemet som er korrupt. Vi kan alle i saken mot JKC se hvor korrupt systemet er. Staten må holde seg unna våre barn!!! Det er barnevernet som skulle stilles for retten, ikke de stakkars foreldrene. Den staten du Braut, vil at barna skal tilhøre, de tillater at barna vokser opp til å bli perverse sopere, transer og lesber og bløtaktige. Trist at Braut og enkelte andre sløve “kristne” forsvarer hva staten gjør med barna.

 5. Hva med all volden og overgrepene som skjer i familier fra diverse andre land som har fått oppholdstillatelse i Norge? Dette er et sirkus og en maktdemonstrasjon fra barnevernet. Å bli revet fra sine foreldre med makt av fremmede mennesker, er et mye større overgrep mot barn enn at en forelder har gitt et barn en dask på baken. Det er bare slik at de som skriker høyest får massene med seg inn i en kollektiv tåke, der man mister mye av sin egen realitetsoppfatning grunnet frykt for å uttrykke noe annet enn de korrektes mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *