Vårt Land: «Homofilidebatten fortoner seg som den rene utmattelseskrigen for kristne med tradisjonelt syn: Det blir aldri fred før de snur.»

Avisen Vårt Lands prosjektredaktør Alf Gjøsund mener at det er på tide med dialog i homofilidebatten. I følge Vårt Lands Gjøsund fortoner nå homofilidebatten som den rene utmattelseskrigen for kristne med tradisjonelt syn, og det vil aldri bli fred før konservative kristne snur. Dermed tar Vårt Lands prosjektredaktør til orde for at konservative kristne skal endre synspunkt.. Derfor må kristenfolket «for fredens skyld» rett og slett bare godta at vi må finne oss i, og være enig i og godta det Bibelens Gud omtaler som en styggedom. En vederstyggelighet som i følge Guds Ord skulle bli straffet med døden.. Men siden vi lever i et moderne samfunn og i en moderne kirke, som har blitt langt mer tidsriktig og «in» enn det den gamle ørkenguden Jahve uttrykte for 3500 år siden, -er det nødvendig for en tidsriktig kirke å så farvel til det som den gamle ørkenguden har sagt, -og for fredens skyld tilpasse oss regnbuens samfunn. Hva Gud måtte ha sagt om ting er tydeligvis noe Vårt Land mener vi skal kaste på historiens kirkegård for fredens skyld.

Vårt Land ser ut til å mane kristne til å gi seg i den pågående utmattelseskrigen omkring homofilispørsmålet. Gjennom mange år har vi sett hvordan den kristne kirke er blitt drevet fra skanse til skanse og nær sagt gitt opp og tapt på alle områder i livet. Konservative kristne tapte i kvinneprest-spørsmålet, i helvetes-debatten i etterkant av Ole Hallesby og vi tapte også kampen omkring rettsvern for det ufødte liv. Den formelle folkekirke har også tapt kampen omkring ekteskapet og homofilisaken -og Vårt Land ber oss nå bøye oss for sodomittene og gi opp denne utmattelseskrigen -for fredens skyld, Imidlertid dreier ikke bibelsk kristen tro seg om å ha fred med de kreftene som forsøker å nedkjempe bibelskkristen tro. Snarere tvert i mot: Jesus sa: «Tror dere at jeg er kommet for å gi fred på jorden? Nei, sier jeg dere men strid.» (Luk 12,51) i Skriften møter vi Jehova Gud som en mektig Stridsmann og ikke en taper som for «fredens skyld» gir opp. Selv om det er grunn til å forvente at også frikirkene vil gå i folkekirkens fotspor og gi opp, tror jeg ikke at Guds virkelige eklesia vil svikte Herrens ord for fredens skyld. Herren Jesus sa «at himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ingenlunde forgå. At frafallskirkene vil gi opp troskapen mot Gud og Hans ord, bør ikke overraske oss fordi vi lever under det store frafall. Men apostoliske kristne holder som den første kristne kirke «urokkelig fast» på apostlenes lære, ved fellesskapet, ved brødbrytelsen og bønnene. Her må vi være 100 prosent ubøyelige og være som Sadrak, Mesak,og Abed-Nego var i møte med Babylonerkongen Nebukudnesars påbud: «Sadrak, Mesak og Abed-Nego svarte kongen: Nebukadnesar! Vi har ikke nødig å svare dig et ord på dette.  Vår Gud, som vi dyrker, er mektig til å frelse oss; av den brennende ildovn og av din hånd, konge, vil han frelse.  Men hvis ikke, da skal du vite, konge, at vi ikke vil dyrke dine guder eller tilbede det gullbillede du har stilt op. (Dan 3,16-18) Det er kanskje forlokkende for Frikirken, Pinsemenighetene, baptistkirken, Metodistkirken og de andre frikirkelige trossamfunnene -og bøye seg for fredens skyld. Men dersom man tror at man bare kan neglisjere Guds ord uten at det får konsekvenser for hvor man vil tilbringe evigheten, da narrer man seg selv. Gud er en hellig Gud som ikke lar seg pille på nesen verken av biskoper eller redaktører i religiøse aviser.

Facebook Comments

16 tanker om “Vårt Land: «Homofilidebatten fortoner seg som den rene utmattelseskrigen for kristne med tradisjonelt syn: Det blir aldri fred før de snur.»

  • Vårt Land passer best til å resirkuleres til toalettpapir, VL er jo bare «Ræva» likevel og Dagen følger etter

 1. Til sist vil bare sanne kristne stå tilbake. Alle trossamfunnene snylter på politikernes – denne verdens – pengesekk. Se bare på Vakttårn-vitnene som utad sier at berøring av denne verden er fiendskap med Gud Jehovah. Men hvem mottar bøttevis av millioner med disse «satans penger» hvert bidige år i statsstøtte – om ikke nettopp dem selv.

  Og pengene forsvinner rett over til USA, der toppledelsen nå bygger en hel ny by for seg selv i rå luksus. Og etter å ha avlagt «fattigdomsløfte» ble topplederen observert og filmet i skjul da han midt i møtetiden dro til en naboby og kjøpte seg en hel kasse av forretningens dyreste whiskey.

  Sanne kristne forstår selvsagt at hykleriet og bedraget er totalt i alt det vi ser rundt oss. Satan er «denne verdens gud» og hadde «narret selv de utvalgte om det hadde vært mulig».

  Derfor er det nå mot slutten at det er på individplanet innsamlingen av sanne kristne foregår. Alt annet rundt oss er kuppet og korrumpert. Søk derfor Jehovah Gud i bønn i Kristi navn, be om visdom og hellig ånd og «gransk daglig i skriftene» så dere kan se hva som er galt og hva som er rett.

  6
  3
  • Med «himmel» mener Bibelen her de som styrer over menneskene. Jehovah Gud skal ikke ødelegge sitt eget, Jesu og de trofaste englenes hjem. Disse har ikke gjort noe galt.

   «Himmelen er Guds himmel. Jorden ga han menneskenes barn».

   Med «jorden» mener Bibelen den onde menneskeheten. Planeten har ikke gjort noe galt.

   «Hele jorden hadde ett språk», heter det i 1. Mosebok. Det betyr selvsagt ikke at Galdhøpiggen snakket, men menneskene på jorden hadde ett språk.

   «Du grunnla jorden på dens søyler, aldri i evighet skal den rokkes» (Salme 104: 5)

   4 Slekt går, og slekt kommer, men jorden står evindelig. (Forkynneren 1:4)

   Jehovah og Kristus er ikke som to villmenn som i sinne ødelegger alt rundt seg. Derimot avliver de alle de uforbederlige onde – enten de befinner seg i himmelen eller på jorden.

   8
   5
 2. De navnkristne: «Det blir aldri fred før de snur».

  Men Bibelen postulerer at «den gudløse har ingen fred». Det viser klart at de lovløse er de fredløse».

  6
  2
 3. Tysk og Fransk visjon om å skape Europas Forente Stater, er på vei mot stupet!
  Grunnen er mangel på en sentralbank med en sentralbanksjef med diktatorisk makt til å se EU som et land og hvert land som en kommune eller delstat.

  Skal € overleve må alle EU landene miste retten til å trykke egne penger på samme måte som USAs delstater eller f.eks. norske kommuner.
  Men hva med oss her på berget? Vi har ingen egen valutastandard og har limt oss opp mot USA$ og EU € og vil derved følge dragsuget fra Brussel.

  Under dekke av Coronahysteriets og Klimahysteriet er
  Erna under sine siste krampetrekninger som statsminister nå igang med å etterkomme Høyeres rike onklers våte drøm, som er å få tak i pengene i Equinor. Først var det å skifte navn fra Statoil (alles nordmenns oljeselskap) til et navn som ikke linket til olje eller staten.

  Andre grep er å flytte selskapet over til et annet departement som ikke assosieres med oljeindustrien.

  Tredje grep; blir å selge dette ut for en billig penge til Høyeres rike onkler.
  Fjerde akt: ranet av den norske befolkningen er fullført!
  Dette er et mye større ran enn salget av Telenor, NSB, Norsk Hydro, osv.
  Alle selskaper som er bygget på folkets skattepenger og landets naturressurser er blitt solgt på billigsalg bit for bit. Vannkraften er allerede overført til EU.

  Men salget av Equinor vil bli norgeshistoriens største ran!
  Landets valutainntekt fra Equinors virksomheter er astronomiske og er grunnen til landets enorme valutaressurser i oljefondet eller det såkalte pensjonsfondet.

  Oljefondet har ikke tjent penger på sine investeringer siden 1997. Avkastningen på investeringene er på under 3%, noe som er under landets inflasjon i det samme tidsrommet. Grunnen til fondets eventyrlige vekst er skatt og direkte avkastning av gass og oljeproduksjonen i Nordsjøen og da særlig fra Equinor!

  Nå kan man skjønne hvilke langsiktige planer som har ligget bak dette forestående ranet! Her er altså bakgrunn på våre stortingspolitikere hodeløse knefall for klimahysteriet!

  Under dekke av Coronahysteriet, ved å slippe opp for utenlandsreiser og festivaler som opptar folk, dette samtidig som Stortinget tar ferie og politikere i alle partier blir opptatt av valgkampen, er timingen perfekt for ranet!

  Alt mens resten av befolkningen som vanlig er opptatte av brød og sirkus!
  Ved salg av Equinor er Norge like nærme konkursstupet som EU.

 4. Jeg kan vanskelig forstå hvorfor «vårt land» skulle bety noe som helst for de som tror på Bibelen. VL. representerer vel bare KRF og restene av den tidligere politiserte og avkristnede statskirken? Kan egentlig ikke forstå bruken av ordet «utmattelseskrig» heller. «Krigen» består ikke av annet enn store mengder snakk inne på «fiendens territorium». Forstår noen dette?

  Det som virkelig burde bekymre kristne er alle de som ikke forstår, eller vil forstå forskjellen på vantro og det som står i Bibelen. Eller på kristne og ikke-kristne. I følge Bibelen skal slike settes på valg. Det var slike som dyrket både Gud og Baal i GT. Folk kan selvsagt tro hva de vil men de som tror på Bibelen vil bruke denne som rettesnor. Gjør de ikke det så tror de ikke på den. Da skal de enkelt og greit holdes utenfor minighetslivet. Hva de tror og mener er deres egen sak.

  Jeg er overbevevist om at VL mottar store mengder statsstøtte for å undergrave siste rest av kristendom i Norge.

 5. Vårt Land har lenge vært en Sosialistisk avis med Humanistisk profil! VL kritiserer Aldri DNK, KFUM-KFUK de vil nok ikke det for da ville VL miste mange abonnenter,mesteparten av VLs lesere er DNK folk!

 6. Mange vil komme til å følge dem på deres skamløse ferd, og for deres skyld skal sannhetens vei bli spottet. 2. Pet.2:2

 7. USA’S HØYESTERETT:

  ALLE MENN O. L. KAN BRUKE KVINNETOALETTER!

  USA’s høyesterett stadfester nå at «menn» kan bruke kvinnetoaletter. Alt skal nå brytes ned for å forberede verden på «The great resett» og «New world order». Djevelen smiler i «skjegget».

  Følgende kommentar sakset fra nett:

  «Hmm, ved nærmere ettertanke kan dette bli bra. Fra nå av så definerer jeg meg selv som afrikansk muslimsk kvinne fra sentral Afrika. Sender søknad om økonomisk støtte til NAV i dag. Vennligst send blankosjekken snarest, beløpet fyller jeg ut selv, må selvfølgelig jobbe litt selv, og dessuten er det jeg som vet best hva jeg behøver.»

  https://www.document.no/2021/06/30/identitetspolitikken-krysser-ny-grense-i-usa-fritt-frem-for-gutter-pa-jentetoalett/

 8. 29/06/2021, kl. 22:23 sa VOX:
  Med “himmel” mener Bibelen her de som styrer over menneskene. Jehovah Gud skal ikke ødelegge sitt eget, Jesu og de trofaste englenes hjem. Disse har ikke gjort noe galt.

  “Himmelen er Guds himmel. Jorden ga han menneskenes barn”.

  Med “jorden” mener Bibelen den onde menneskeheten. Planeten har ikke gjort noe galt.

  Svar: Det er med «Jorden» som med byen sodoma. Byen hadde ikke gjort noe galt, men det hadde menneskene som bodde der. Det vil gå som Peter sier: «Men de himler og den jord som nå er, er ved det samme Guds ord spart til ilden. De blir holdt oppe til den dag da de ugudelige mennesker skal dømmes og gå fortapt.»

  Det er tydelig at Peter skiller mellom menneskene og jorden. Videre sier Peter:
  «og da skal himlene forgå med veldig brak, og himmellegemene skal komme i brann og gå i oppløsning, og jorden og alt som er bygd på den skal brenne opp.» Himmellegemene er ikke folk, det er planeter. Selv de som tror på JV burde forstå det!

  29/06/2021, kl. 22:23 sa VOX:
  “Hele jorden hadde ett språk”, heter det i 1. Mosebok. Det betyr selvsagt ikke at Galdhøpiggen snakket, men menneskene på jorden hadde ett språk.

  Svar: Gud tar kanskje høyde for at leseren forstår at jorden ikke snakker men at alle de som kunne snakke brukte det samme språket over hele jorden. Tror virkelig JV at folk er så dumme at de ikke forstår dette?

  29/06/2021, kl. 22:23 sa VOX:
  “Du grunnla jorden på dens søyler, aldri i evighet skal den rokkes” (Salme 104: 5)
  4 Slekt går, og slekt kommer, men jorden står evindelig. (Forkynneren 1:4)

  Svar: Ingen av paktene i GT hadde tidsbegrensninger fra Guds side. Men mange hadde betingelser. Hvis folkene sviktet ble pakten opphevet. Dette vil skje slik det står beskrevet i Jes 24. 17 til 23. Jorden skal falle og ikke reise seg mer. At jorden revner kan vanskelig missforstås.

  29/06/2021, kl. 22:23 sa VOX:

  Jehovah og Kristus er ikke som to villmenn som i sinne ødelegger alt rundt seg. Derimot avliver de alle de uforbederlige onde – enten de befinner seg i himmelen eller på jorden.

  Svar: Bibelen sier hvem som myrder og ødelegger. Og det gjør han gjennom å bedra menneskene. Som vox selv nevnte, JV bedrar alle de som tror på religionen deres. Helt siden JV ble etablert har brennevin og penger vært motivet. Det utrolige er at de som faktisk forstår dette likevel tror på deres forvrengte fremstilling av Guds Ord. Ingen andre enn JV har hatt en slik religion.

  2
  3
 9. Det er Satan Djevelen som vil fullføre sitt verk med å forsøke å ødelegge jorden. Gud har IKKE til hensikt å ødelegge sitt skaperverk. Han er selektiv og fjerner kun det som er ondt. I Harmageddon vil naturkreftene skape store ødeleggelser (som i Sodoma og Gomorra)i den menneskelige infrastrukturen, men selve planeten skal ikke ødelegges.

  Jehovah Gud vil ikke ødelegge sin egen himmel. Hvor skulle Han oppholde seg da, om Hans eget hjem var ødelagt?

  Selvsagt skjønner folk at Gud med uttalelsen «hele jorden hadde ett språk» mener menneskeheten. Det er jo derfor jeg benytter eksemplet. JORDEN BENYTTES ALTSÅ SYMBOLSK FOR MENNESKEHETEN I BIBELEN!

  Og «himmelen» brukes da som symbol for det som er OVER JORDEN – menneskelig myndighet i form av regjeringer. Akkurat som dommere i det gamle Israel ble kalt «GUDER», fordi de bestemte over menneskene. De var ikke Gud selv av den grunn.

 10. JV har helt siden Rutherfords dager hatt en veldig snever, ja rent jordisk og materialistisk virkelighetsoppfattningen. For å forsvare denne virkelighetsoppfattningen sier de at alt i Bibelen som ikke stemmer med Rutherfords lære er symbolsk og egentlig betyr noe helt annet enn det som står skrevet i klartekst. Det tenker så utrolig smått om Gud. Man kan nesten si de trekker Gud ned på sitt eget nivå. Spesiellt tydelig blir dette med deres menneskeliggjøring av Jesus.

  Bibelens Gud har skapt hele universet med milliarder av galakser og planeter. Hele tiden blir planeter slukt av sorte hull og store galakser kolliderer og går i oppløsning. Hva får VOX til å tro at akkurat vår lille planet er så viktig? Ikke godt å si. Men vi vet at den falne kjeruben ble kastet ut av himmelen og ned på jorden. Han ønsker selvsagt at jorden i sin nåværende fysiske tilstand skal bestå til evig tid.

  Det finnes en virkelighet som er langt mer virkelig enn den vi lever i. I den åndelige virkeligheten finnes det mange paralelle dimensjoner eller himmler, og Gud har skapt dem alle. Jeg ser frem til en ny himmel og en ny jord. Som det står skrevet: «Fra tronen hørte jeg en høy røst som sa: Se, Guds bolig er hos menneskene. Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem og være deres Gud.»

  Det eneste djevelen kan håpe på derimot, er å «være gud» for jordiske mennesker. Og siden han har blitt kastet ned i det jordiske universet vil hans fremtid være helt avhengig av at dette består. Men i Bibelen står det at det skal oppslukes av ild. Og den gamle slangen skal tilbringe evigheten i et hav av ild.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *