Søkelys

                                                      


  Tilbake
   

 

Homobevegelsens krig mot bibeltro kristne førte til at han måtte stenge sitt bakeri

Nektet å bake kake til homobryllup, ble hat objekt for militante homo aktivister

Måtte stenge etter massiv mobbing og trakassering

Militante homoaktivister erklærte full krig mot en kristen baker i Oregon fordi han nektet å bake en bryllupskake til et homofilt par som skulle feire sitt "ekteskap". Dette falt den amerikanske homomafiaen tungt for brystet og militante fundamentalistiske homoaktivister satt i gang en kampanje mot den kristne bakeren. Familiebakeriet som er eid av det kristne ekteparet Aron og Melissa Klein som er motstandere av såkalte "likekjønnede ekteskap" og ville derfor av samvittighetsgrunner ikke levere en kake til et slikt bryllup. Dette tålte ikke aktivistene fra det homofile og lesbiske miljøet og disse satte i gang en kampanje for å tvinge bakeriet til å stenge. "Aktivistene fra homomiljøet opptrådte med militante mafia lignende metoder," og resultatet ble ett fall i omsetningen på 50 prosent.

Ble utsatt for mobbing og trakassering

Mange amerikanere ble sjokkerte over å høre at et familieeid kristent bakeri ble satt under etterforskning for å ha nektet å bake en bryllupskake til et lesbisk par som skulle gifte seg. Etter en ondskapsfull boikottkampanje satt i gang av militante homoaktivister er nå bakeriet stengt etter at omsetningen falt med 50 prosent. Det kristne ekteparet som drev bakeriet "Sweet Cake of Melissa" driver nå bakeriet hjemmefra etter at militante aktivister via skitne og mafialignende metoder lykkes med å tvinge Aron og Melissa Klein til å gi opp driften av sin familieeide bedrift. "Mobbing og trusler har vært standard operasjonsprosedyre for mange homoaktivister i mer enn 60 år og hvorfor skal de endre sin metode nå?" spør Dr. Michael Brown i en kronikk i Charisma magazine. Strategien til de homofile har vært å skremme og manipulere inntil man kapitulerer. Det er nettopp denne taktikken det familieeide kristne bakeriet fikk oppleve. "Det er angrep fra "LHBT" (Lesbiske, homofile,bifile og transpersoner) som er grunnen til at vi måtte legge ned. De drepte vår virksomhet gjennom mobbetaktikk," sier eierne av det kristne bakeriet. I følge Klein har LHBT demonstranter angrepet en rekke bryllups leverandører flere steder. De truet med å boikotte blomsterforretninger, bryllupsplanleggere eller andre leverandører som hadde foretninger med Sweet Cakes Of Melissa". Dette ble også det som gjorde at familiebedriften måtte kaste inn håndkleet.  Homoaktivistene oversvømte dem med telefonsamtaler og truet dem. De fortalte våre leverandører at dersom de ikke sluttet å gjøre foretninger med vårt bakeri ville også de bli utsatt for boikott.

Økonomisk terrorisme

"Virksomheten til de militante homofile kan best sammenlignes med økonomisk terrorisme sa Kleins advokat allerede i mars. "Disse menneskene har prøvd å tvinge bakeriet i kne gjennom trakassering og mobbing og desverre har de homofiles trussekteknikk seiret igjen, og dette er noe vi må forvente å se mer av i fremtiden," skriver Dr Brown i sin kommentar. Enkelt sagt, dersom du lever ditt liv og baserer din virksomhet etter bibelske verdier bør du være forberedt på å bli behandlet som en kriminell fanatiker. De militante homofile har mange allierte i offentlige tjenestemenn, i store bedrifter, media og skoleverket og spørsmålet er hvordan du vil reagere.

Måtte stenge men mistet ikke troen

Ekteparet Aron og Melissa Klein har på tross av de harde angrepene, all ondskapsfull mobbing og nederlaget det var å måtte gi opp butikken bevart sin tro på Gud. "Årsaken til at jeg ikke ønsket å være en del av bryllupet ved å bake bryllupskaken er fordi jeg ikke ønsker å være delaktig i noe som er galt. I løpet av de siste månedene falt omsetningen i bakeriet med 50 prosent og det er vondt å se at det harde arbeidet har vært forgjeves. Men på den andre siden har vi tro på Herren, og Han har tatt vare på oss så langt, og kommer også til å gjøre det i fremtiden," sier Klein som nå driver bedriften hjemmefra.

 

 

 

Sist oppdatert 05.09.13