Hold deg hjemme og alene er beskjeden fra Erna Solberg -nå betaler vi prisen for regjeringens dårskap i sommer

Erna Solberg og regjeringens klamme hånd er igjen i ferd med å klemme seg til rundt våre halser. Igjen skal Kari og Ola Nordmann betale prisen for regjeringens dåraktige åpning for import og eksport av turisme i sommer. De skjerpede Covid-19 tiltakene kommer som en følge av at Norge nå er rammet av andre bølge av Coronaviruset. En rekke nye tiltak innføres fra natt til lørdag -og for utelivsbransen kan de nye restriksjonene bety konkurser og flere arbeidsledige. Regjeringen forventer nå at folk skal holde seg hjemme, helst alene og anbefaler folk å redusere sosial kontakt med andre til et minimum. Samtidig rasler Erna med sablene og truer med ny nedstengning ala i mars eller ennå strengere lockdown. Og belønningen dersom du er snill og lydig, er at vi kanskje får lov til å feire jul i år.

Med andre ord går Kari og Ola Nordmenn en heller trasig november i møte, gjerne i isolasjon, med minimal sosial omgang, helst i eget hjem, og risen bak speilet dersom vi ikke er flinke nok, er en begrenset julefeiring, tilbake til lockdownen vi opplevde i mars -eller kanskje noe ennå verre. Prisen vi må betale fordi regjeringen åpnet opp for “Harry-handel på svenskegrensa, åpning for import og eksport av turister, må vi alle betale i form av inngripende restriksjoner. En annen pris enkelte kommer til å måtte betale er tap av arbeidsplasser, spesielt i utelivsbransjen. Samtidig er det flere åpenbare doble signaler i budskapet fra Erna Solberg & co. På den ene siden er budskapet hold deg hjemme -og på den andre siden er det tillatt å delta i arrangement med inntil 200 mennesker dersom det er fastmonterte sitteplasser. Nok en gang ser vi det serveres uklart vås fra vår Agenda2030 regjering. Det er kanskje på tide å la virus være virus og ta tilbake livet igjen. På tide å kanskje protestere og stå sammen med dem som ber makteliten -ta sin nye verdensorden og stikke den opp et vist sted?

Facebook Comments

4 tanker om “Hold deg hjemme og alene er beskjeden fra Erna Solberg -nå betaler vi prisen for regjeringens dårskap i sommer

 1. Sjefsglobalistene struper demokratiene våre eller noe annet er i gjære?

  Politiet er bevæpnet og vi er bedt om å holde oss inne. Håper av hele mitt hjerte at jeg tar feil og at dette blir tre og ikke to..

  2
  1
  • De landene med lockdown og obligatorisk bruk av munnbind er de landene med mest smittespredning akkurat nå.

   Spørs om dette magiske munnbindet deres hjelper så mye som dere tror.

 2. Sjefsglobalisten strammer grepet, alt for å blidgjøre FN og en finanselite som vil slavebinde oss alle. Vi må trosse dette mest mulig, skape protest motstand som er enorm ok ikke minst gi beskjed til eRNA.
  Har savnet noen som sier vi må stå i mot!

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *