Historisk svak rating for president Trump og Pence -bare 28 prosent syntes Trump gjør en god jobb

Bare 28 prosent av amerikanerne mener nå at Donald Trump og Mike Pence gjør en god jobb. Dette tallet er ned 17 prosent fra april målingen da 45 prosent syntes at den nåværende administrasjonen gjorde en god jobb. Det er hvite menn som er mest positive til den jobben administrasjonen syntes å gjøre. Frem til nå har evangeliske kristne vært blant dem som er fornøyd med presidenten, men også blant kristne er oppslutningen nå på vei nedover. Bråket omkring Trump administrasjonens påståtte “Russland forbindelse” ser heller ikke ut til å gi seg, og all mediakritikk ser nå i større grad ut til å prege amerikanske velgeres syn på Donald Trump.

8 tanker om “Historisk svak rating for president Trump og Pence -bare 28 prosent syntes Trump gjør en god jobb

 1. Ganske beskrivende bilde; Trump flirer som en sosiopatisk klovn mens Pence ser oppgitt ut.
  La oss håpe snart Trump er ute av bildet, og Pence overtar.

 2. Da jeg fikk se TV-bildene der Trump skubbet vekk en statsleder ; for selv å komme fremst og sammen med Jens Stoltenberg – og ansiktsuttrykket hans da han gjorde det – skjønte jeg for alvor at det er noe riv ruskende galt med denne presidenten.
  Han er utdannet ved et militærakademi i USA : Men ingen kan kalle ham ” en offiser og en gentleman “. En uoppdragen bølle er kanskje en bedre beskrivelse.
  Før valget lovet han Israel både det ene og det andre ; men har ikke gjennomført noe som helst. I stedet lefler han med palestiner-araberne og Paven ( som er jødehater ). Kan hende var det synet jeg fikk en vår-natt kl 0500 ( beskrevet før på denne nettsiden ) sannhet likevel ….? En ting er sikkert : Vår verden har aldri tidligere sett en slik president.

  • Trump virker å være godt utenom det en kaller for A4 arket.
   Snåsamannen har spådd at han blir skutt, så vil tiden vise om påstanden er på linje med Donald Duck historiene på youtube, den kanalen er stort sett vas og tull

  • 28/05/2017, kl. 21:44 sa Ture Andersen:

   Du mener å vite alt om Trump pga av noen sekunders filmsnutt. Nok av politisk korrekte venstrehatere som spyr ut sitt hat mot Trump, og du kaster deg på sammen med bermen. Latterlig. Lurer på hvem som er bøllen. De som spyr ut sitt hat mot Trump hver dag og viser egentlig hva slags dritt de er oppfylt av.

 3. Jeg blir mer og mer forundret over språkbruken på denne nettsiden. Man blir stemplet og utskjelt – av andre som har en annen oppfatning av virkeligheten. I stedet for å bruke saklige motargumenter ; kommer ord som hat , dritt , klovn og bølle…
  Denne formen for meningsutveksling tiltaler ikke meg !

  • Z skal man ikke ta alvorlig da han ikke har bevist at han har noe å tenke med. Ignorer han og hans grynt fra sin grisebinge. Les heller hva andre skriver.

   Jeg er uenig med alt du skriver, Ture. Men du er fremdeles en stemme som skal og burde høres. Ikke gi opp.

 4. Og nå har Trump stadfestet at ambassaden IKKE blir flyttet fra Tel Aviv til Jerusalem. Ifølge flere medier. Hurra alle dere som trykte Trump til hjertene deres og lovpriste ham for å være en “god kristen” president. HURRA. HURRA.

Det er stengt for kommentarer.