Hillary i ferd med å tape for Trump: Desperat George Soros pøser nye 2,5 millioner dollar inn i Hillarys kampanje

donald-trump-v-clintonStadig flere tror nå at Donald Trump vil slå knock out på Hillary Clinton under årets valg, og en stadig mer desperat elite bruker nå store summer på Hillary Clintons kampanje. Lørdag ble det kjent at “Mr New World Order Himself”, George Soros, pøser nye 2,5 millioner dollar inn i Hillary Clintons kampanje. Hillary er imidlertid så upopulær blant store deler av den amerikanske befolkning at sjansene for at hun skal vinne, blir stadig mindre og mindre. 

I følge The Next News Network har Hillary allerede nå begynt å forberede sin kampanje stab på at dette kan gå galt og stadig flere tror nå at Donald Trump faktisk kan stikke av med seieren. Årsak: Hillary er så  upopulær, at mange faktisk stemmer hva som helst annet enn henne. En desperat George Soros prøver å bøte på dette med å pøse inn nye millioner av dollar i det som vil kunne bli et konkursbo når Donald Trump står tilbake som seiersherre.

Facebook Comments

16 tanker om “Hillary i ferd med å tape for Trump: Desperat George Soros pøser nye 2,5 millioner dollar inn i Hillarys kampanje

 1. Ærlig talt Kjell: er du en av en håndfull i verden, som oppriktig tror at Trump skal komme bedre ut av debattene, enn Clinton?:-)

  • USA-eksperten Hilmar Mjelde føler seg rimelig sikker på at Trump kommer til å bli kåret som vinner av den store TV-debatten. Både fordi hans årelange tv-erfaring gir en klar fordel, men han har også lavest terskel for å imponere.
   Så da vet vi det!

  • Jeg har hørt gode taler av D Trump og jeg skal sitere Joel Osteen:”I think [the message] resonates to, ‘Hey, maybe the country is not where it should be. Let’s get back to where we were.’ Like you said, Mr. Trump is an incredible communicator. og videre “He’s been a friend of our ministry. He’s a good man.”

   Jeg vet ikke om Donald Trump er en god mann, men han har talergaver og kommuniserer slik at folk forstår det. Jeg hører stadig amerikanere som sier “Jeg liker Trump fordi han er rett frem.”

  • Tja, Donald Trump har tross alt utmanøvrert alle konkurrenter på republikansk side.

  • Ærlig talt Godtfred Lund – du kan da virkelig ikke på alvor tro at Clinton kan vinne dette???
   Flere år med Ovamapolitikk og en verden uten grenser vil IKKE folk flest ha. Heldigvis så har folk flest innsett dette.
   En verden uten grenser og fritt frem for terror som for øvrig Londons borgermester sa vi i byene MÅTTE leve med = K A O S.
   Jeg ser med glede frem til debatten i natt.
   Tror Godtfred har lest kun norsk venstresides journalister høres det ut for, og det er ikke nok til et allsidig grundig politisk grunnlag.

 2. Begge to vil bli en katastrofe for USA. Jeg tror Trump vil vinne til slutt. Dette på grunn av hennes sterke upopularitet og korrupsjonen hennes. Wikileaks har bebudet nye avsløringer om Clinton, avsløringer de sier vil “detronisere” henne. Muligens er det mer om hennes korrupte politiske strategi. For de som så URIX 22.09, så er korrupsjonen hennes hårreisende. Ett eksempel fra programmet: Mens Clinton var utenriksminister, søkte Algerie amerikansk UD om å få kjøpe avanserte amerikanske våpen. De fikk blankt avslag. Algerie responderte med å betalte inn 500.000 dollar til The Clinton Foundation, og søkte en gang til. Og vipps: Algerie fikk kjøpe avanserte våpen fra USA! Og dette gjaldt ikke bare Algerie, men et tjuetalls mer eller mindre tvilsomme regimer. Det var også flere andre eksempler på hennes korrupte stil. Så derfor tror (eller mer korrekt: frykter) jeg Trump vil vinne presidentvalget. Så får en bare håpe at andre med makt og innflytelse greier å holde han i tømmene.

  • Clinton er ikke bedre. Hun har plassert milliardæren Marc Cuban på første rad under debatten. Cuban har vist en egen evne til å komme under huden på Trump ved å kritisere ham som forretningsmann.

 3. President Trump vil fra neste år introdusere et nytt spørsmål i turist og arbeids visumene til nordmenn. Det blir om man noensinne har lest Dagbladet. Hvis man svarer ja på det spørsmålet, har man bekreftet at man også er homo-menstruell sympatiserende liberaler homofil ateist barnevern kommunist. Man vil derfor ikke få adgang til Guds rike på jord, USA.

  Dette har president Trump meddelt vår pastor Abraham Fjeld i et brev faxet over for en time siden.

  Pastor Abraham Fjeld er pastor i Norges eneste sanne kristne menighet.

 4. Clinton er sikkert kunnskapsrik, men hun er tatt i løgn flere ganger. Hennes helse kan også være et problem. Trump er heller ingen drømmekandidat. Disse to må vel være de verste noen sinne.
  Debattene blir interessante, her kan alt skje.

 5. Ser nå gjennomsnittet av de siste målingene: Clinton 46 % og Trump 41,7 %.
  Etter tirsdagens debatt; Clinton 49 % og Trump 36%?

  Valgresultat: Clinton 63 %, Trump 22 %

  • Jeg skal tippe: Etter tirsdagens debatt_ Trump 48. Clinton 39
   Valgresultat : Trump 50,8 Hillary 44,9

  • Mennesket spår men Gud rå’r ..
   Og: Det er Gud som innsetter og avsetter landets ledere til velsignelse eller straff.
   Slik står det i allefall skrevet.
   Så får vi se da, den 8.11.16. 🙂

 6. Spørs om Trump greier å holde seg i skinnet i den kommende debatten med Hillary. Dersom han oppfører seg litt mer som en statsmann så tror jeg han vinner. Men Trump er en løs kanon på dekk; alt kan skje. Dette blir spennende.

  • Nei, her er det ingen spenning. Når debattene begynner, vil Trump dumme seg loddrett ut. Clinton er kunnskapsrik og erfaren, mens Trump er….ingenting?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *