Hevder Amigthywind bevegelsen planlegger å ta livet av medlemmer av motorsykkelgjenger

“Vil feste piano-vaier over veien for å kappe huene av MC-klubb medlemmer”

barbaraAmigthywind bevegelsen som ledes av Elisabeth Elijha Nikomia skal i følge det tidligere medlemmet Barbara Gilbert planlegge å ta livet av “hennes biker-venner”. Dette skal de i gjøre ved å strekke piano-vaiere over veiene og bruke det som et våpen for å gjøre folk et hue kortere rent bokstavelig. I hennes video som ble publisert 27 november 2013 og som er adressert til Elisabeth Elijha personlig, forteller Barbara Gilbert alias “childoyahvh” på You Tube at: “Jeg har forstått at du har truet mine “biker venner” med å feste piano vaiere tvers over veien, fra tre til tre, slik at når “bikerne” kommer kjørende vil huene deres bli kuttet av.” Gilbert som etter eget sigende har venner  både i Hells Angels og i Bandidos som hun angivelig både ber og preker for, advarer i videoen amigthywind medlemmene spesielt i Florida om at hennes biker-venner er lovløse som kan ta hevn. Se videoen nedenfor

Barbara Gilbert er en eldre kvinne som bruker You tube til å advare mennesker mot den religiøse gruppen hun selv en gang var medlem av. Mens Amigthywind selv hevder at Barbara bare hadde et kortvarig og overfladisk forhold til Elisabeth Elijha Nikomia og den religiøse gruppen, kan Barbara selv forteller om en mer langvarig relasjon under tiden før Elisabeth Elijha Nikomia’s exodus fra de forente stater. I følge Barbara er de unge som lar seg forføre av Amigthywind bevegelsen blinde mennesker som lar seg lede av en kvinne som egentlig burde ha sittet i fengsel. I  følge eksmedlemmer skal Amigthywind bevegelsens leder ha stått bak et mordforsøk tidlig på 2000 tallet på det tidligere medlemmet Chuck Wilson. Hendelsen skal angivelig ha skjedd i Alaska. Den kontroversielle gruppen som også har norske medlemmer har blitt anklaget for å kaste forbannelser på kritikere samt å be om brå død for sine motstandere.

Amigthywind medlemmene mener på sin side at kritikere av den omstridte bevegelsen er agenter for antikrist og fordømt til den evige ild. Et medlem av Amigthywind etterlot følgende kommentar under en annen av Barbara Gilberts videoer: “Hey dude,you are The Ringmaiden of Hell,I always laugh at you,puny ugly women,your father the devil is laugh at you also,you are so foolish….always try your best to do satan’s will,and satan will reward you….that is swim in the lake of fire with him,” mens en annen kommentar fra sektmedlemmet lyder slikt: Hey dude~You are the devil’s child,you will reap what you sow….The lake of fire~~YAH has no any mercy for you,your so called (Lord),is satan…I laugh at you…you once judas always judas,so sick..~!” Ingen i Amigthywind bevegelsen Norge har så langt besvart våre spørsmål om kommentar.

Av Johnny Skarstvedt