Her blir en svensk “Jesus” kastet ut av kirken, hadde den ekte Jesus lidd samme skjebne i norske menigheter?

jesus-kastet-utEn tv sendt svensk gudstjeneste ble avbrudd da en svensk “Jesus” forsøkte å ta seg opp til alteret. Mannen som var kledd i ett hvitt laken og skulle forestille Jesus ble resolutt kastet ut av kirken og opptrinnet ble filmet. Hvilken skjebne den virkelige Jesus hadde møtt i våre menigheter dersom han hadde dukket opp på samme måte er uavklart spørsmål, men kan hende også han også i likhet med den svenske utgaven hadde blitt slept ut av kirken slik du kan se i videoen her fra VG.

Facebook Comments

2 tanker om “Her blir en svensk “Jesus” kastet ut av kirken, hadde den ekte Jesus lidd samme skjebne i norske menigheter?

  1. Svaret er enkelt: Jesus ville aldri tenkt tanken på å gå inn i en synagoge og forstyrre samlingen. Han hadde ikke noe markeringsbehov slik som mannen i Sverige, og hadde nok også i tillegg god oppdragelse.

    • Han veltet jo noen bord i tempelet og skapte frustrasjon blant pengevekslerne og ble nok oppfattet som et forstyrrende individ i sin samtid. Jeg har så avgjort et inntrykk av at dersom Jesus selv kom inn i våre forsamlinger i kjødet, så ville det være mange som hadde snudd seg om og tenkt sitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *