Hendelsene de siste tre år har fått ham til å tro på Gud

Til vanlig sprer han humoristiske videoer om ting som utspiller seg i verden. Men årene 2020-2021 og 2022 har brakt ham nærmere Gud. Gjennom plandemien, valgjukset i USA og kursen verden har tatt mot The Great Reset og kontrollsamfunnet, har avdekket ondskapen i verden. Vaksine-svindelen, kontrollen, tyranniet og alt som har skjedd de siste årene har gjort JP Sears, mannen bak komikanalen AwakenWithJP mer kristen, mer troende og mer bevisst i troen på Gud.

Wikipedia beskriver han slik: JP Sears, kjent online som AwakenWithJP, er en amerikansk konservativ YouTuber og komiker. Sears er kjent for sine satiriske YouTube-videoer der han fremmer konservative politiske synspunkter og motsetter seg COVID-19 munnbind og vaksinepålegg. Mens Covid vaksinen, valgjukset i USA, The Great Reset, det grønne skiftet og kjønnsforvirringen vi nå opplever, har ført kirker og forsamlinger lengre bort fra Gud, har JP Sears gjennom disse tiders trengsler funnet ut at Gud er langt mer nærværende, sann og absolutt enn han trodde tidligere. Hør hans vitnesbyrd her

 

2 tanker om “Hendelsene de siste tre år har fått ham til å tro på Gud

  1. Bra. Vi bør be Gud vise oss muligheitene her i Norge. Det e mange som egentlig e åpne for tru, men vi må også være dei som vil ta imot og gi åndelig omsorg!

    2
    0

Det er stengt for kommentarer.