Har avdekket tonnevis av informasjon om korrupsjon og råttenskap i Clintonleiren

wikileaks-logoNordmenn ser ut til å se gjennom fingrene med alt råttenskap som er blitt gravd frem. Wikileaks mange drypp av eposter knyttet til Hillary Clinton kampanjen har så langt avslørt et berg av korrupsjon og lavmål innenfor Clinton leiren som norsk presse knapt omtaler i det hele tatt. I stedet er man her hjemme opptatt av å tegne et skremmebilde av Donald Trump. Når man leser norsk presse, er det som om dommedag og det som verre er vil inntreffe dersom Donald Trump blir valgt til president, og for å forhindre en seier Donald Trump, er mainstream media villig til å lukke øynene for nær sagt alt som er blitt avslørt av skittent spill fra Hillary Clinton og hennes valgkampstab.

hillary-clinton-fbiDen ene skandalen etter den andre er blitt avdekket om Hillary Clinton, Clinton Foundation og valgkampstaben til Hillary Clinton. Wikileaks har så langt offentliggjort titusener av eposter som avdekker hvor pil råtten Hillary Clinton og hennes stab er. Likevel ser flertallet av nordmenn ut til å være vettskremt av Donald Trump -som så langt verken har startet krig, beordret bombing i Libya eller sagt at han vil utfordre Russland militært om Syria. Donald har snarere sagt at han ønsker at USA og Russland side om side må bekjempe IS, i en tett og nær allianse. Men hold på hatten, her hjemme blir det oppfattet som noe farlig og skremmende. Det har lenge blant alternative nyhetsformidlere vært kjent at de store nyhetskanalene som CNN og CNBC og mange andre har hatt medarbeidere i staben som har vært tett knyttet opp mot Hillary Clinton og nylig måtte CNN sparke  Donna Brazile etter at Wikileaks kunne avsløre at  Donna Brazile hadde gitt spørsmålene på forhånd til Hillary Clinton foran en debatt med Bernie Sanders. Dermed hadde Hillary klare fordeler fordi hun i god tid før debatten kunne forberede svaret. Hadde Hillary vært en kvinne av litt moral, hadde hun høflig takket nei til å få spørsmålene på forhånd, men maktsyk som hun er, kastet hun seg begjærlig over informasjonen hun ble gitt.  Blant annet fikk Hillary på forhånd servert et spørsmål stilt av Lee-Anne Walters, -som reagerer svært sterkt på at Hillary helt åpent fikk fortrinn til besvare noe Bernie Sanders måtte ta på sparket. “Jeg ble kvalm av Hillarys svar da, og ennå mer kvalm av det nå, ettersom hun kjente spørsmålet på forhånd” -sier Walters til Fox News

Lavmålet som er blitt avdekket i denne valgkampen, spesielt det som er kommet fra Clinon leiren er bare så motbydelig, sier Gary Franchi i Next News Network over det som er blitt avdekket om Hillary Clinton og hennes valgkampstab. “Jeg forstår knapt at noen kan forsvare denne kvinnen sier Gary om Hillary Clinton som er blitt avslørt som korrupt og kriminell.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.