Gjør forberedelser til konflikt mellom USA-koalisjonen og Russland/Iran og Syria alliansen

Skjermfoto fra Aftenposten

Mange frykter for at vi kan stå overfor et utbrudd av en større krig i Midtøsten. En krig som kan komme til å involvere ikke bare Syria, men også landene i hele regionen. Foreløpig er det få signaler som indikerer at Vesten tar til vettet, og på begge sider gjøres det nå forberedelser til krig. I russisk presse gjentas stadig trusselen om at Russland vil skyte ned amerikanske missiler og angripe de steder eller installasjoner rakettene blir avfyrt fra. Samtidig har Syria flyttet militært utstyr og personell til det man anser som mer sikre og befestede områder. Imidlertid har ikke president Trump kommet med nye og uansvarlige trusler på Twitter og dette kan indikere at han nå bruker tiden på å samle støtte til en større koalisjon mot Syria

Alex Jones frykter at president Trump vil utløse tredje verdenskrig (Foto You Tube)

Frykten for at dette skal utvikle seg til å bli en regional storkrig med eller en ny verdenskrig er nå til å ta og føle på. I kommentarfeltene i mange aviser blir den spente situasjonen heftig diskutert, og enkelte har tatt til orde for at også Norge må heve beredskapen samt klargjøre tilfluktsrom i tilfelle det skulle bryte ut krig mellom Russland og USA alliansen. Både i Syria og flere av nabolandene stålsetter folk seg for en mulig krig, og bakken gjør man grep for å sikre mest mulig av militær infrastruktur dersom Donald Trump er gal nok til å iverksette et angrep på syriske/iranske og russiske militære installasjoner. Også en rekke av dem som støttet Donald Trump under valgkampen maner nå presidenten til besinnelse, og Alex Jones og Infowar har de siste dagene kjørt en nonstop sending på You Tube med oppfordring til å stoppe den tredje verdenskrig man frykter at USA er i ferd med å starte. Gjennom livesendingen  “Emergency Stop World War 3 Broadcast: Pt.1” som kan ses her, forsøker Infowars å påvirke opinionen til å si nei et amerikansk angrep i Syria. “Dette kan utløse en tredje verdenskrig,” sa en alvorstynget Alex Jones under en sending i natt. Stadig flere frykter for at Alex Jones kan få rett

At situasjonen er alvorlig kan vi lese av den stadige nyhetsstrømmen som kommer fra Syria og landene i regionen.  Russlands FN-ambassadør Vasilij Nebenzja oppfordrer USA og Vesten til å unngå et militært angrep i Syria. Han beskriver situasjonen som «svært farlig». Det viktigste akkurat nå er å hindre en krig, sier han. På spørsmål om han referer til en krig mellom Russland og USA, sier han: Vi kan ikke utelukke noe, dessverre,” og dette kommer samtidig som Russland nå innkaller til et krisemøte i FNs sikkerhetsråd. Så langt har sikkerhetsrådet vært maktesløse overfor situasjonen i Syria. Det er mulig at Russland her vil legge frem et kompromissforslag for å hindre at situasjonen fortsetter å spinne ut av kontroll.  Her er Rick Wiles i TruNews med den siste oppdateringen omkring situasjonen mellom Moskva og Washington.

Kan dette være oppfyllelsen av Valdresprofetiene?

Jeg har sett i kommentarfeltet i VG under debattene om en mulig konflikt mellom USA og Russland over Syria at enkelte har linket til profetien fra den 90 år gamle kvinnen fra Valdres som for nøyaktig 50 år siden fikk et syn fra Gud om den kommende verdenskrigen. Selv om folk flest avviser slike profetier -kan det kanskje være på sin plass å minne om profetien nå som tingene er så spent i verden.

En gammel dame fra Valdres på 90 år fikk en profeti (et syn) fra Gud i 1968. Emmanuel Minos holdt møter der hun bodde. Han traff henne og fikk høre hva hun hadde opplevd. Han skrev det ned, men syntes det hørtes så uforstående ut at han la det i en skuff. Men globusnå, etter nesten 30 år, så han på det, og da forsto han at han måtte dele det med andre. Dette er skrevet av fra en kassett som var tatt opp fra et møte på Sunnmøre i 1995. Damen fra Valdres var en våken og sannferdig kristen som hadde et godt skussmål av alle som kjente henne: ”Jeg fikk se verden som en slags globus. Jeg så Europa – land etter land. Jeg så Skandinavia. Jeg så Norge. Jeg så visse scener som ville finne sted like før Jesus kommer igjen, like før den siste ulykken bryter løs over menneskeslekten, en ulykke som vi aldri før har opplevd maken til. Hun nevnte fire bolker.”

1.Like før Jesus kom og alvoret brøt løs, var det en avspenning som vi aldri før har hatt. Det var fred, og freden kom til å vare en tid. I denne fredsperioden var det nedrustning i mange land, også Norge, og vi var ikke forberedt denne gangen heller når det kom. Den tredje verdenskrigen kom til å starte på en måte som ingen hadde ventet, – og ifra helt uventet hold. 2.Det kommer til å oppstå en lunken holdning uten sidestykke blant kristenfolket. Et frafall fra sann og levende kristendom blant de kristne. Kristne kommer ikke til å være åpne for ransakende forkynnelse like før Jesus kommer igjen. De vil ikke som før i tiden høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. Isteden kommer det et surrogat:

LYKKEKRISTENDOM

gud-vil-rikdomDet gjelder å bli vellykket. Det gjelder fremgang. Det gjelder materielle goder, ting som Gud aldri har lovet oss på denne måten. Kirker, bedehus og frikirkelokaler ble mer og mer tomme. I stedet for den forkynnelse som vi har vært vant til gjennom generasjoner – som å ta sitt kors opp og følge Jesus – var det underholdning, kunst og kultur som overtok kirker, bedehus og lokaler der hvor det skulle være vekkelse, nød og botsmøte. Dette kommer til å skje i sterk grad like før Jesus kommer igjen og ulykker bryter løs over oss, og folk kommer til å sove i sin ånd.

3. Det blir en moraloppløsning som Norge aldri før har opplevd maken til. Folk vil leve som gifte uten å være gift. Urenskap før ekteskapet og utroskap i ekteskapet kommer til å bli det naturlige, og en kommer til å unnskylde det på alle hold. Det kommer til og med til å snike seg inn i kristne kretser, og vi duller for det – også synder mot naturen. Like før Jesus kommer igjen, kommer det til å bli saker på TV som vi aldri tidligere har opplevd. TV kommer til å bli full av vold, en vold så grusom at det kommer til å lære folk å myrde og 5-tv-voldødelegge hverandre, og det blir utrygt å gå i gatene våre. Folk kommer til å ta etter. Det blir ikke ett tilbud på TV, det blir fullt av tilbud. (Hun så dette med flere kanaler allerede i 1968.) Det kommer til å bli akkurat slik som vi har det på radioen, der vi kan ta inn den ene stasjonen etter den andre, og den kommer til å fylles med vold. Folk kommer til å ha det som underholdning – de verste scener av mord og ødeleggelser av hverandre, og det kommer til å spre seg i samfunnet. På TV kommer det også til å bli samlivsscener. De mest intime ting som foregår i et ekteskap kommer til å bli vist på skjermen. (Dette var i 1968, og jeg protesterte med at vi hadde paragrafer som forbyr den slags, Emmanuel Minos). Da sa den gamle damen: Det kommer til å skje, og du får se det. Alle ting vi har hatt før, kommer til å brytes ned, og det blir vist det mest usømmelige for våre øyne.

4. Folk fra fattige land kommer til å strømme til Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge. Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem. De vil bli behandlet slik som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nådd. hekmatara_10(Jeg protesterte på det med innvandring. Jeg forstod det ikke da. Emmanuel Minos) Da strømmet tårene ned på den gamle damen, og sa: Jeg får ikke se det, men du får se det. Da plutselig kommer Jesus igjen, og den tredje verdenskrig bryter løs. Det blir en kort krig. Alt av krig som jeg har opplevd før er bare en lek i forhold til denne, og den kommer til å avslutte med en atombombe. -Luften kommer til å bli så forurenset at en ikke kan puste i den. Det kommer over flere kontinenter: Amerika, Japan, Australia, – de rike landene. Vannet kommer til å bli ødelagt. Vi kan ikke dyrke mer på jorden. Resultatet blir at bare en levning igjen. Og levningen i de rike landene kommer til å rømme til de fattige land, men de blir like harde mot oss som vi var mot dem når tiden er inne. Jeg er så glad for at jeg fikk se dette. Men når tiden nærmer seg, må du ta mot til deg og si dette. Jeg har fått dette fra Gud. Ingenting av dette strider mot bibelens ord. Se Johannes Åpenbaring kapittel 6 og utover. Men den som har fått sin synd tilgitt og har Jesus til Frelser og Herre er trygg. (Budskapet i videoen er fra et Emanuel Minos møte i Sverige hvor temaet er Jesu gjenkomst og tredje verdenskrig.

Kristne må be om fred

Matt 5,9 “Salige er de fredsommelige; for de skal kalles Guds barn,” sa Jesus i sin bergpreken. En annen oversettelse gjengir dette som “salige er de som skaper fred, for de skal kalles Guds barn”, og nettopp på basis av Jesu egne ord må vi oppfordre kristne til å be om at denne situasjonen ikke skal gå ut av kontroll.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Gjør forberedelser til konflikt mellom USA-koalisjonen og Russland/Iran og Syria alliansen

 1. Som kristen ber jeg ikke om storpolitisk fred, men om Guds fred for de kristne og at Guds vilje må skje. På samme måte som Jesus i sin yppersteprestelige bønn:

  “Jeg ber ikke for verden, men for dem som du har gitt meg, for de er dine.” (Joh. 17: 9)

  Denne verden går i fra vondt til verre og vil ikke høre lenger noe sted. Norge er totalt ødelagt av både ateistisk sosialisme og ateistisk turbokapitalisme. Det er meget snart slutt i det “denne verden forgår med all sin lyst”.

  Og jo før jo heller.

  • Vel, vi skal da be at noen av verdens barn kan få åpnede øyne så de ser at Kristus Jesus er deres eneste håp til frelse.
   At Han er veien, sannheten og livet, og så ber jeg om nådetid for vårt land og folk. Men fremtiden og det som skjer er i Guds hender,

  • At Kristus er “veien” er helt sikkert. Og som med alle veier er også Kristus et hjelpemiddel til å komme frem til MÅLET for veien – Jehovah Gud – vår og Kristi Far.

  • Jesus er veien. Så handler om å se Ham. Er kun i Ordet ved Åndens åpenbarelse at vi kan se Jesus og vende oss til Gud i sannhet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *