Fruktene av klimahysteriet: “Vi må ete våre egne babyer”

Grønn deal er ikke nok, vi må spise våre egne barn for å spare naturen, var budskapet fra den unge klimaaktivsten. Foto: YouTube

Greta Thunberg og hennes klima-hysteri når stadig nye høyder. Skremselen om at vi bare har 8-10 år igjen før verden går under som følge av global oppvarming. Det var under et såkalt “town hall” møte med “The Squad medlemmet” Alexandria Ocasio-Cortez at klimahysteriet og klimafrykten har tatt en ny og mer dramatisk vending. En ung troende kvinne blir gitt mikrofonen for å stille Alexandria Ocasio-Cortez et spørsmål, og erklærer straks at det ikke er nok med “the new green deal” som venstrevridde politikere forfekter. “Nei, vi bare har noen få måneder igjen på grunn av klimakrisen, og det å bli kvtt fosilt drivstoff vil ikke redde oss, -en svensk professor har sagt at vi må begynne å ete kjøttet av døde mennesker, sier den forvirrede kvinnen som mener at problemet er at det er for mange mennesker som forurenser. Å bombe Russland tilbake til steinalderen vil heller ikke redusere tallet på mennesker, og løsningen må derfor være å spise våre egne barn,” forklarer kvinnen til en målløs og måpende Alexandria Ocasio-Cortez. I følge flere kilder skal det hele ha vært en prank for å vise klima-hysterikerne hvor galt tingene kan gå

Menneskeskapte klimaforandringer og hvordan vi frelser planeten (som i følge Bibelen er spart til ilden) -er nå et stort tema i massemedia. Daglig blir vi foret med hvor dramatisk klimaet er i forandring, og oksestek, bilkjøring og flyturer er den store store synderen. Imidlertid er det for enkelte ikke nok verken å forby fosilt drivstoff, forby biff eller nekte kua og gresse og prompe, fordi verden går under på grunn klimaet. I følge den svenske professoren Magnus Søderlund kan vi ble tvunget til kanibalisme for å redde klimaet, og det finnes noen som faktisk tar slikt inn over seg -og også går et skritt lengre, nemlig å ete sine egne babyer. På et spørsmål rettet til Alexandria Ocasio-Cortez sier den åpenbart forvirrede jenta dette: “Det trengs et nytt kampanje-slagord og det ordet bør være at vi må begynne å spise våre egne babyer. Se galskapen og si gjerne din mening. Allerede nå blir millioner av ufødte menneskebarn avlivet i mors mage fordi samfunnet forteller at abort er ok. Og å ete sine egne babyer kan bli det neste skritt på veien nedover mot avgrunnen -i hvert fall dersom klimahysteriet og umodne barn får hånden på rattet. “Det er for mye CO2, og vi alle forurenser. “Jeg er glad for at du støtter “the new green deal”, men det er ikke godt nok. Det er fremdeles for mye CO2 og mennesker, og selv om vi bomber Russland er det ikke nok, vi må bli kvitt babyene som er det store problemet. Og slutte å føde barn er ikke godt nok, vi trenger å spise babyene,” sier den forskrudde klima-aktivisten til en måpende Alexandria Ocasio-Cortez som for en gang skyld nesten blir målløs. Se den vanvittige seansen  gjengitt av You Tube profilen Zeducation som sier at enten står vi overfor en prank eller et svært forstyrret menneske.

https://www.youtube.com/watch?v=KAl_VBkGWb8

 

 

3 tanker om “Fruktene av klimahysteriet: “Vi må ete våre egne babyer”

 1. Forskrudde mennesker vil ble resultatet av dette klimahysteriet. For en gang skyld er Hanvold på linje med fornuft og vett.
  Vi heier på Jan Hanvold, og selv om hele “kristenheten” fordømmer Hanvold -så vet vi alle at Hanvold her snakker fornuft.
  Å gi et mentalt kasus som Greta en slik plattform er galskap, og galskap er det vi vil høste. Selv Jehovas Ambassadør med sine merkverdige synspunkter virker som en sunn moderat i forhold til dette villfarne kvinnemennesket som vil spise sine egne barn. Riktig syk verden vi lever i.

  • Det er bare det at vi trenger ikke Hanvold til å fortelle oss om klimahysteriet. Det høres ut som om at hvis ikke hanvold hadde uttalt seg så hadde vi ikke visst noen ting selv.

   Jeg leser her og mange andre steder at “Vi heier på Hanvold” Hæh?? Og “Han snakker fornuft” osv. (Skulle bare mangle, er han ikke en kristen “leder”?) Det handler dessverre fortsatt om hvordan han uttaler seg om Greta og andre mennesker.

   Kristnes fordømmelse av Greta og co tar virkelig av. La Greta og de holde på. Gud har kontroll, og Han elsker dem. Han er nok ikke enig i det hanvold har uttalt om Greta og andre mennesker.

   Det som er bra med at hanvold har uttalt seg, er at nå prater han mye om at Jesus kommer snart igjen. Det provoserer mange og det blir latterliggjort. Har sett bønnebarn i helt andre kommentarfelt har fått det med seg og bli provosert. (Hvorfor tro?)
   Han formidler Jesus på en fin måte, og sprer håp og glede i en råtten og syk verden. (Jeg har aldri vært i tvil om at Gud bruker Hanvold)

Det er stengt for kommentarer.