Fra Resett: IT-gigantene har erklært krig mot sine meningsmotstandere

Det begynner å hope seg opp av tilfeller der Facebooks politiske partiskhet ligger blottet så alle kan se. Slettingen av Per-Willy Amundsens Facebook-innlegg er kun toppen av isfjellet. Resett har ved flere anledninger siden vår oppstart rapportert om høyreorienterte og islamkritiske stemmer som blir utestengt fra Facebook, og det som fremstår som den sosiale plattformens iver etter å sensurere systemkritiske stemmer. Søkelys har tidligere omtalt hvordan You Tube har sensurert og blokkert konservative kristne røster, og den pågående “isoliseringen” av religiøst og politisk ukorrekte røster kommer til å fortsette etterhvert som frafallet og regnbue-barna får mer og mer makt.

Les hele artikkelen fra resett.no

Facebook Comments

1 tanke om “Fra Resett: IT-gigantene har erklært krig mot sine meningsmotstandere

  1. Dessverre har Resetts samarbeidspartner Xtra med sexologen Kristin Spitznogle klart å bryte all sømmelighet og normal folkeskikk. For ikke å tale om total mangel på seriøsitet. Ateismen gjennomsyrer Resett på en helt annen måte enn Document.

    Resett er totalliberale og moderatorene vil ikke fjerne jødehat med tydelig nazismak. Dette taper de på i kristenheten. Og blant mange andre på vippen.

    Men Resett og Document er de to eneste norske nettavisene som utgjør et alternativ til MSM/PK-mediene.

    Globalaktørene Facebook, Google, Twitter, Instagram og YouTube er totalkontrollert av globaleliten – hvis mål er å knuse de vestlige demokratiene og innføre globalt diktatur. Adolf var bare smågutten mot denne gjengen av djevledyrkere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *