Fra Dagen: Indiske kristne med bønn og faste for Joshua French

BØNN “Indiske kristne har tatt initiativ til en bønne- og fasteaksjon for Joshua French. Sterke bånd knytter dem til Joshuas besteforeldre, som var misjonærer i India.
bønn-for-frenchTirsdag denne uken fylte Joshua French 33 år. Han har sittet fengslet i Kongo i nesten seks år, og moren, Kari Hilde, besøkte han på bursdagen. I bloggen sin skriver hun om hvilken glede det var å holde sønnen i armene for første gang, og om den fryktelige varmen på cella der han sitter. – Jeg hadde med litt ekstra godt til han, og hadde kjøpt inn kaker med masse rosiner som jeg ga til medfanger og til administrasjonen i fengselet, opplyser hun på telefon fra Kongo,” Det er avisen Dagen som i dag forteller om det indiske bønn og faste initiativet for Joshua French som ikke norske myndigheter under Erna Solbergs ledelse er i stand til å hente hjem fra Kongo. Mer om det indiske initiativet kan du lese fra avisen Dagen her

Facebook Comments

1 tanke om “Fra Dagen: Indiske kristne med bønn og faste for Joshua French

  1. La oss alle be om at French blir frigitt og kommer hjem. Der er barbariske forhold han lever under, og vi må be om et under i denne saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *