Fra Dagen: Full splid i Partiet De Kristne -nestlederen går av

Det skal nå være full splid i Partiet De Kristne nok en gang. I følge avisen Dagen skal partiets nestleder, Trine Overå Hansen ha kastet inn håndkleet og gått av som nestleder fra-dagenvia en melding på Facebook. Det kristne partiet som søker å fremstå som et alternativ til KrF er kjennetegnet av manglende realisme om hva slags oppslutning partiet har. I forbindelse med utgivelsen av Jeremy Hoffs bok om 22 juli profetien ble det klart at mange i det kristne partiet hadde gitt sin støtte til boken, noe som resulterte i at en rekke partiets sentrale skikkelser ble tvunget til å gå av eller “sykemelde seg”. I følge Dagen er det nå ny uro, og for partiet som har en snau halv prosent oppslutning blant velgerne, er ny strid nå direkte drepende. Partiet har allerede fra dag en fremstått som et høyreparti tett opp til Frp med stor vilje til å samarbeide med partiet som for noen år siden stod frem som garantister for fortsatt fosterdrap i Norge. Les saken fra Dagen her.

Facebook Comments

1 tanke om “Fra Dagen: Full splid i Partiet De Kristne -nestlederen går av

  1. Dette er ikke første gangen. Grunnleggeren og tidligere partisekretær styrte partiet på “diktatorisk” vis. Indre stridigheter og flotte tillitsvalgte ble skremt bort fra partiet. Det ble avslørt at kollekt som ble samlet inn rundt på bedehusene hvor lederen deltok, ble puttet i egen lomme. Dette kan muligens ses i lys av at hans to aksjeselskaper gikk med enorme underskudd og hadde en betydelig underbalanse. Mannen fikk slag og døde. Han etterlot seg et splittet miniparti og et økonomisk kaos! Og da kommer spørsmålet: Kalte Gud denne mannen til å stifte PDK, slik han har hevdet? I tilfelle ja; hvorfor i alle dager er de kontinuerlig preget av indre splittelse, og har en oppslutning på mikroskopiske 0.5-0.7 %?

    Partiet har i utgangspunktet et godt program, men deres iver etter å støtte FRP gjør at de mister all troverdighet. Hvordan kan troende kristne stemme på et parti som vil samarbeide med noen som vil støtte fosterdrap, aktiv dødshjelp, liberal bioteknologilov, drastiske kutt i u-hjelp/bistand, lavere skatt til de rike og mer for de “fattige”, kutt i velferdsordninger, billigere og mer tilgjengelig alkohol, ja til porno, ja til prostitusjon osv osv..

    INGEN partier har en ideell politikk, sett fra et kristent perspektiv.
    Forrige stortingsvalg stemte jeg SP, og det kommer jeg til å gjøre neste år også. Dette selv om KRF bytter side. SP fremstår nå som det klart mest konservative partiet på stortinget. De har mange dyktige politikere, en jevnt over god politikk, og de vingler ikke frem og tilbake slik som Hareide og KRF gjør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *