Fra Dagen: Ber menigheter gå i homo-tog -vekker debatt i Dagen

skjermfoto-dagenFrafallskirken:  “Oslo bispedømmeråd oppfordrer byens menigheter til å delta og være synlig i den årlige Pride-paraden. – Konsekvens av kirkevalget, sier nestleder i rådet.
«Oslo bispedømmeråd oppfordrer menigheter i bispedømmet til å engasjere seg og synliggjøre Den norske kirkes tilstedeværelse under årets Oslo Pride», heter det i vedtaket fra rådets møte 11. mars, skriver avisen Dagen (skjermfoto Dagen)

Videre vedtok rådet at: «Oslo bispedømmeråd støtter arbeidet for at lesbiske, homofile, bifile og transpersoner skal bli anerkjent og ha like rettigheter som resten av befolkningen, både i kirken og i samfunnet forøvrig. Oslo bispedømmeråd vil likebehandle lesbiske, homofile, bifile og transpersoner på linje med andre søkere ved ansettelser. Alle som ønsker å arbeide i bispedømmet, oppfordres til å søke ledige stillinger». Avisen Dagens oppslag om Oslo bispedømmeråds oppfordring til kirkens medlemmer å begynne å gå i “Pride tog” har i motsetning til oppslagene om Anders Torp skapt omfattende debatt blant Dagens lesere.  Les hele saken fra avisen Dagen her

En forførelse fra avgrunnen

Gjennom de senere år har massemedia inklusiv frafallskirkene fortalt sine følgere at den homofile livsstil er fullt ut akseptabel i Guds øyne. Dette skjer i apostat-kirkene i USA men også her hjemme i den (u)lutherske folkekirke. Martin Luther, den velkjente reformatoren som som tok sitt oppgjør med moderkirken og pavedømmet som han omtalte som Antikrist ville aldri gått god for den praksis den norske kirke kommer til å vedta under vårens kirkemøte. Dette er en falsk kristendom, en løgnens forførelse, som gjør at kirken i realiteten stiller seg på utsiden av det kristne evangeliske fellesskapet. Å forbli i en kirke som velsigner “sodomi” vil være totalt umulig for et sant Guds barn, så tiden er kommet til å gå ut nå og finne seg en forsamling, et trossamfunn som holder ordet høyt i hevd. Gjennom flere tiår har massemedia og tv drevet sin intense hjernevask av befolkningen i den vestlige verden. Måtte troens folk våkne opp for den forførelse som er i ferd med å gripe om seg, -å våge å ta bruddet med en kristendomsform som er i strid med Guds ord. Dette er hva Mario the Vigilant Christian har å si om den hjernevask som pågår gjennom populære underholdningsprogram på tv.

Facebook Comments

6 tanker om “Fra Dagen: Ber menigheter gå i homo-tog -vekker debatt i Dagen

 1. Hatecrime?

  “LGBT Activists Try To Bully Conservative Christians Into The Closet”

  “Ive been saying that, in the LGBT activist lexicon, “tolerance” means the intolerance of all views but their own, “diversity” means their way or the highway, and “inclusive” means the exclusion of all opposing opinions and values.

  Day by day, we are watching all this unfold before our eyes.

  In the U.K., Pink News reports that, “Scotland is training a small army of LGBT-friendly police officers to stamp out hate crime.” This “small army” has been tasked with encouraging victims of “hate crimes” to report those crimes to the police, since such crimes are allegedly under-reported. ”

  http://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=202

 2. Meldte meg ut da jeg ble frelst for mange år siden. Lenge siden DNK har vært et åndelig hjem for kristne (med unntak av noen prester).

  • Kirken er de gjenfødte Guds barn, som ved troen på Kristus Jesus er frelst og tilgitt sine synder. Dette har ingenting med den sanne kirke å gjøre som Jesus selv bygger. At Folk står i ett medlemsregister i den norske “kirke” betyr absolutt ingenting. Dette er djevelens barn som Jesus selv kaller dem,forkledd som kristne..De sanne Guds barn, altså kirken, bøyer seg for Guds ord, lytter slik til sin hyrde og Herre, og følger han. Beskrevet av Jesus slik:

   Johannes 10:27

   “Mine får hører min røst, jeg kjenner dem, og de følger meg.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *