Forventninger og spekulasjoner omkring 23 september tegnet

pastor Paul Begley er blant dem som spekulerer på hva som kan komme til å skje den 23 september

23 september 2017 ligger nå  bare ni dager fremfor oss og mange spekulerer på og har tanker om hva som kan komme til å skje på datoen som mange mener er en viktig profetisk dato. “Er du seriøs, 23 september, vil den bringe apokalypsen eller et profetisk tegn? Vel, det er spørsmålet alle stiller seg og selv i UK express kjører man i dag et oppslag om den kommende profetiske datoen som vil inntreffe neste lørdag da stjernetegnene løven og jomfruen vil stå i en spesiell konstellasjon. Mange spekulerer på om det vil bli et kjernefysisk angrep, bortrykkelsen av Guds menighet eller en annen endetidsbegivenhet

Vil Kim Jong-un utløse et kjernefysisk ragnarokk den 23 september?

Hva vil skje 23 september 2017? En ny krig? Et kjernefysisk angrep fra Nord Korea, menighetens bortrykkelse eller vil vi måtte gjennomgå kraftige jordskjelv, voldsomme vulkanutbrudd eller andre seismiske forstyrrelser, slik den kristne numerologen  David Meade som har skrevet boken “Planet X -The 2017 -Arrival”. Meade hevder at Planet X eller Niburu vil passere jorden i oktober, og at dette vil forårsake store jordskjelv og voldsomme vulkanutbrudd. Andre igjen forventer Jesu komme eller menighetens bortrykkelse, mens noen tror at tredje verdenskrig vil bryte ut. Kanhende “The Mad Man of North Korea”, Kim Jong-un får en tanke om å avfyre et kjernefysisk våpen mot Japan eller USA, for i følge det statlige nyhetsbyrået KCNA skal Nord Korea nå ha truet med å legge både Japan og USA i aske. ” De fire øyene i øyriket bør senkes ned i sjøen av en atombombe av Juche. Japan trenger ikke lenger å eksistere i nærheten av oss, heter det i en uttalelse videreformidlet av KCNA som representerer det nord koreanske regimet. Nord Korea brukte ikke mange dager på å gjennomføre en ny provokasjon da de sent torsdag kveld avfyrte en ny mellomdistanse missil som fløy over japansk luftrom og falt ned i sjøen. Regimet til Kim Jong-un beviser igjen at de ikke er redd for verken USA eller nye fordømmelser eller sanksjoner fra FNs sikkerhetsråd -som i realiteten er like handlingslammet over Nord Korea som de har vært overfor konflikten i Syria. Når det gjelder teoriene omkring 23 september profetiene forteller denne videoen med norsk tekst

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3441&v=XXZWofP2i8I

En som også snakker om den mulige profetiske datoen er Paul Begley og i videoen under gjør Begely som mange andre, spekulerer på hva som vil skje eller ikkeskje den 23 september 2017

 

9 tanker om “Forventninger og spekulasjoner omkring 23 september tegnet

 1. Få er mer lettlurte enn religiøse. Dette er merkelig ettersom det er gode grunner til å mene at det står en konstruktør bak universet og hele skaperverket. Men når åndelige tryllekunstnere spiser seg fete på å narre godtroende, viser dette bare at bedrag har større appell enn Bibelen. Den sier nemlig at “ingen kjenner dagen og timen, ikke engang Sønnen”. (Red.anm. Den gang han var på jorden.)

  Kristne blir anmodet om “våke og be for dere vet ikke i hvilken time han kommer”. Hadde vi visst dette hadde det vært for fristende for mange å slappe av åndelig frem til dagen før. Men Gud kjenner våre svakheter og gir oss i stedet “mat i rette tid”.

  • Vi er alle lettlurte. Men jo, religiøse som gruppe skårer lavere på målinger av intelligens sammenlignet med ikke-troende. For øvrig er dommedagsprofetier er like gammel øvelse som den forlange er lukrativ.

  • Nå må snart kristne vakne. Og pastorer begynne å undervise sannhet om matt.24:36.Verset foran (v.35) forklarer TYDELIG HVA det gjelder. Det er når jorda forgår.
   Etter at vi har blitt rykket opp forsetter jorda i 7 el. 3,5 år. DA skal himmel og jord forgå.
   Vi kan vite. Matt.24:33. Slå opp. Vi klarer oss IKKE uten Guds Ord.
   Dere som enda ikke kan 1.tess.5:4 må slå opp på egen hånd nå, fordi pastoren din forteller deg det ikke. Merk deg ordet DERE og IKKE. Les etterpå alt samlet, v.3-11. VI KAN VITE. Men mange vil ikke.
   Som det var i Noahs dager. Slik er det. Jesus kommer snart.
   Ingen dato for det har blitt satt av Scott Clarke. Tegnet er der på himmelen om du vil se eller ikke. Han forkynner Jesus og hva har noen med å prate nedsettende om en bror? Vi må ordne opp i vårt forhold til Jesus og mennesker alle mann nå, snart er det for sent.
   You-Tube har eksplodert i det siste med drømmer og syn. Usa med bølger som går over høyblokker, jordskjelv og pest er blitt profetert av mange. Jeg er redd det er få dager til. Jeg tror ikke Norge slipper unna hvis ikke vi omvender oss snart.
   Nå må vi vakne. 7 dager etter 23.sept. er Yom-kippur. les om den på Wikipedia. 4.okt. er det sukkot.

 2. 23 september er dommens dag ja. Da åpner “helvetes” porter seg og ragnaroket er en realitet. Her er det bare å flykte og hjemme seg langt inn i de sibirske skoger langt fra sivilisasjonen for å overleve.

 3. Mente: (…) For øvrig er dommedagsprofetier en like gammel øvelse som den for mange er lukrativ.

  Fanatiske og kyniske profeter kan enkelt lure redde, indoktrinerte og uvitende mennesker med sine religiøse fantasier. Paver og predikanter vinner både makt og materielle verdier. Nitrist, men sant.

  (Vel, pavens oppriktige bekymring for jordas tilstand og for maktmenneskenes uvilje mot å bryte markedsøkonomiens overforbruk, er et unntak. Godt noen troende bruker sin posisjon til å si noe fornuftig som kan hjelpe. Heldigvis er kristne grunnverdier som rådrift på ressurser og kapitalisme som “eneste realistiske samfunnsordning” på vei ut. Sammen med tullebukker som de i Partiet De Kristne og så videre. De unge viser vei!)

 4. Ecco; kan du vennligst linke til seriøs forskning, som underbygger din påstand?

 5. “selv UK-Express”: vel, de latterligjør konspirasjonsteoretikerne.
  Bibelen advarer tydelig om slike typer som Bagly, og jeg syns med all mulig respekt å melde, at du ikke bør trykke slikt, Kjell.

  • Det er mange kristne som tror slik pastor Begley gjør, og Begley er faktisk en av de interessante personlighetene som er verd å følge med på. I Begley har vi et våkent blikk på tidens tegn, noe jeg savner eksempelvis blant mange av dagens forkynnere.

 6. Kjell; jeg noterer meg din interesse for de som bedriver denne aktiviteten. Jeg regner med at vi kan være enige om at dersom 23. september kommer og går uten de store begivenhetene, så har det bevist at Bagley er en bløff?

Det er stengt for kommentarer.