Først kansellerte han Oslo avtalen og nå oppfordrer han FN til å etterforske IDFs kriminalitet mot palestinske terrorister

Mahmoud_abbasMahmoud Abbas aka Abu Mazen, president for de palestinske selvstyre myndighetene og forhenværende PLO terrorist som er blitt kalt “finansministeren” av München terroren i 1972 som krevde livet av 11 israelske idrettsfolk var nylig i FN hvor han i sin tale kansellerte Oslo avtalen. En tale som i ettertid har utløst massive palestinske angrep på sivile israelere og en tredje intifada, samt økt faren for ny Gazakrig, oppfordret lørdag FN til å iverksette en etterforskning av det selvstyremyndighetene på Vestbredden omtaler som “det israelske forsvaret og nybyggernes “kriminalitet” mot palestinerne som i de siste ukene har utløst en massiv bølge av vold i Israel.

De palestinske selvstyremyndighetene steppet lørdag opp sine angrep mot Israel, og sier at de holder Israel ansvarlige for “kriminalitet” begått av IDF og bosettere mot fredelige palestinere. I en uttalelse beskylder Ramallah den israelske fredelige-palestinereregjeringen for å lage et dekke over å legalisere “forbrytelser og vold mot “uskyldige” palestinere” foran øynene for en verden som følger situasjonen i Midtøsten nøye. 17 palestinere skal ha blitt drept og mer enn 1000 såret siden begynnelsen av oktober og de palestinske selvstyre myndighetene oppfordrer FNs menneskerettighets råd om å hurtig sende en kommisjon til regionen for etterforske det palestinerne omtaler som “forbrytelser mot deres folk,” Selvstyremyndighetene som ledes av Abu Mazen gjentok sine beskyldninger om at Israel gjennomfører “felt-henrettelser” av palestinere og oppfordret i kjent stil det internasjonale samfunnet til å presse på Israel slik at de stanser “forbrytelsene og overgrepene”. Både Saudi-Arabia, Jordan, Egypt og USA forsøker på sin side å få de palestinske selvstyremyndighetene til å dempe volden, som ble utløst som en følge av Abu Mazens tale i FN.

De palestinske myndighetene velger bevist å ikke påpeke det faktum at det er palestinerne selv som har startet denne runden av vold som nå har pågått i snart to uker. På Gaza stripen har den palestinske terror-regjeringen der oppfordret til fornyet vold mot Israel og man har avfyrt flere raketter i forsøket på å eskalere konflikten ytterligere. Det internasjonale samfunnet burde forlengst ha avslørt palestinernes skitne propaganda-spill og strengt tatt valgt å lukke igjen sine lommebøker for en korrupt selvstyremyndighet som gjentatte ganger har demonstrert at de ikke ønsker fred med Israel. Sannheten er at palestinernes kamp ikke vil være over før de har overtatt Jerusalem og jagd jødene på sjøen. Etter at den palestinske selvstyre-presidenten offentliggjorde at de kansellerte Oslo avtalen burde verdenssamfunnet møte de palestinske kravene med et stort gjesp og kuttet tilgangen av penger det Abbas korrupte regime.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *