Folketomt på torvet i Kristiansand lørdag 11 april kl 2047

Kristiansand sentrum og torvet var fullstendig folketomt da Søkelys sjekket Fædrelandsvennens web-kamera fra torvet i Kristiansand. Ikke et eneste menneske var å se på denne litt våte lørdagskvelden. Folketomme restauranter og kun enslig måke som fløy over torvet de minuttene vi fulgte med bevegelsene på torvet denne lørdagskvelden. På Gartnerløkka var det litt biltrafikk, men ikke et menneske å se som spaserte i området dekket av kameraet. På bystranden klarte vi å se et menneske som var ute og luften hunden. På vesterveien mot Vågsbygd tellet vi noen få biler. Selv om det er påskeaften og litt fuktig i luften er det ikke tvil om at Corona viruset i sterk grad har gjort om Kristiansand til en spøkelsesby hvor folk holder seg inne og hjemme. Restauranter, nattklubber, gatekjøkken og puber blir ikke akkurat nedrent av gjester i disse dager, og vi antar at dette økonomisk tærer godt på byens næringsliv..

Helt folketomt på torvet første påskedag klokken 1819

Facebook Comments

2 tanker om “Folketomt på torvet i Kristiansand lørdag 11 april kl 2047

  1. Jeg valgte å holde meg hjemme i går, påskeaften. Jeg tror nok dessverre ikke det er så folketomt overalt. Det var nok mange folk i butikkene på dagen. Mange bryr seg ikke.

    • Torvet er i hvert fall folketomt. Sjekket akkuarat webkameraet til fævennen og helt tomt for folk.
      Jeg tror man kan gå rimelig i fred på torvet, men det er klart, folk strømmer jo til butikker som er åpne.
      Uansett har Corona krisen en drepende effekt for næringslivet i sentrum, spesielt for spisesteder og lignende som nå har stengt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *