Donald Trump i Sterling Heights, Michigan: “Hele valget er rigget for å beskytte Hillary Clinton”

trump-barnaFørste valgkamp-møte med Donald Trump etter at det ble kjent at FBI igjen har besluttet å droppe etterforskningen av Hillary Clintons eposter. Denne valgkampen har vært full av dramatikk og i natt følger hundre-tusener av mennesker Donald Trumps valgkampmøte i Michigan via tv, internett og fra hallen der møtet finner sted. I sin tale var Trump tydelig på at valget er rigget og manipulert, og bekreftelsen kom søndag kveld da FBI helt overraskende droppet etterforskningen av Hillary Clinton

Tusener på tusener deltok i kveld på valgkampmøtet i Sterling Heights i Michigan og tusener på tusener kom heller ikke inn da alt var fullsatt. “Dette er folkebevegelse vi aldri har sett maken til,” sa Trump til den jublende massen. Det er lite trolig at Donald Trump og hans tilhengere vil akseptere et nederlag tirsdag, og dersom Hillary vinner vil vi ha en situasjon der mer enn halvparten av befolkningen hun skal styre, vil vite at hun er en kriminell som strengt tatt hører hjemme bak murene.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Uf7fWjyzG_I

Én tanke om “Donald Trump i Sterling Heights, Michigan: “Hele valget er rigget for å beskytte Hillary Clinton”

 1. Det mest riggede valget vi noensinne har sett. Hillary Clinton er den utvalgte og “de” vil gjøre absolutt alt for å hindre at Donald Trump vinner valget.
  Vi så det søndag, FBI sjefen ble helt klart presset til legge bort etterforskningen.
  Makteeliten, Obama, globalistene gjør hva som helst for å innføre en ny verdens orden. Man må være komplett idiot som Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut for å ikke forstå at dette er manipulert. Vi må be for Donald Trump i Jesu navn.
  Vi ber om at satans planer gjennom makteliten blir stanset.
  Trump er Guds mann og Hillary er Satans kvinne og det er lys mot mørke.
  Dette er åndelig krig.. Tenk hva som skjer i den åndelige verden i disse dager.
  Ikke la dere lure…Alt er korruptert og manipulert.
  Dersom Hillary vinner vet vi at valget er manipulert og rigget.

Det er stengt for kommentarer.