Flere utmeldelser etter at Knut-Arild Hareide skal gå i Gay Pride

Knut-Arild Hareides knefall for homokreftene har allerede nå fått konsekvenser. I
følge avisen VG har flere KrFere meldt seg ut av partiet etter at nyheten nå er blitt kjent i media. Selv om Hareide får ros av en rekke homoaktivister har Hareides deltakelse i homo-stolthets marsjen provosert mange. I avisen Dagens spalter pågår det en heftig debatt om KrF lederens valg, og mange reagerer med både overraskelse og vrede over at Knut-Arild Hareide nå syntes å signalisere en ny politisk kurs for det politiske partiet.  “I år er det viktig for meg å vise min støtte til LHBTI-miljøet i Norge,” sier Hareide som leder et parti som forhåpentligvis kommer under sperregrensa ved neste valg. For kristne er KrF ikke lenger et alternativ, og prosessen med forråtnelse og frafall vil bare komme til å eskalere i et parti som nå har mistet i hvert fall noen medlemmer.

7 tanker om “Flere utmeldelser etter at Knut-Arild Hareide skal gå i Gay Pride

 1. Jeg synes godt om nettstedet, Søkelys. Her står det noe hver dag om dagsaktuelle ting. Jeg pleier stort sett å være enig med redaktøren her, også om homsetoget med Hareide.
  At jeg har holdt meg unna Kristelig Folkeparti i mange år nå, er ikke så rart. Summen av det som har skjedd i fortida, kommer nå ut i homotoget i Oslo.
  Den Hellige Ånd svikter meg ikke, og jeg tror at Søkelys og redaktøren der også er preget av den 3. personen i guddommen…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

 2. Jeg tror nok heller det er Torodd Fuglesteg som er i uttakt med hva som er kristent eller ikke. Søkelys er kanskje det nettstedet som best fremmer bibelsk kristendom, så du står nok alene om dette Torodd Fuglesteg. Folk flest tar deg ikke seriøst. Du er og forblir et netttroll som sprer falske rykter, forfølger de som har sannheten og selv om jeg og Søkelys skiller lag på enkelte områder,er faktisk Søkelys et av de mer oppadgående kristne nettstedene i Norge. Trollingen fra Torodd er jo velkjent og hans ståsted som satanist og ateist kjenner vil alle.
  Torodds utgave av hva som er kristent må være Europas største vits. Det er nok å henvise til den falske Smyrnabloggen.

 3. Vi ser nå en pervers ånd fly over Norge. Jeg har lyst til å dele en historie.
  Sommeren 2010 var en rekke troende brødre samlet til stevne på Fredtun og da kom det en tunge etterfulgt av en tydning. Det var et ord fra Herren: Og det lød slik:
  “Norge er et trassig folk, et folk i krig med meg. Se jeg sender en ulykke over landet, men folk vil likevel ikke vende om. Deler av den religiøse kirke vil åpne for Sodomas ånd og avkristningen vil fortsette å skyte fart uansett hvem som styrer landet.
  For dette vil Gud ydmyke landet og stolte hjerter vil bli bøyd, men ikke av fri vilje, men med makt for jeg vil komme i hu Norges ugudelighet og det vil på nytt ble tårer av sorg over Norge -men likevel vil de ikke vende om til meg.”

 4. Tragikomisk at noen fortsatt tror på alt dette tullet som forstyrrer og ødelegger mulighetene for gode liv. Ingen mytologiske og dagdrømmerske profetier bortsett fra de selvoppfylte, er innfridd. Hvis jøder, kristne og muslimer bedømmer guddommens tilfredshet ut fra situasjonen i den virkelige verden, tyder alt på at deres ørkengud elsker alt som skjer i Norge nå; aldri har den materielle velstanden, trygghetsfølelsen og lykken vært så stor. Den er selvsagt ikke total, men man kan tydeligvis ikke forlange alt av den allmektige og fullkomment kjærlige heller. Huff.

  • Torodd Fuglesteg er en virkelig person og det er hans ekte navn,
   Det står litt om han her: https://no.wikipedia.org/wiki/Arctic_Serenades

   Han var et navn i metall-musikk verden for mange år siden.
   Eller er jeg litt overrasket over Svein P Olsen.
   Det er ingen grunn til å komme med det unødvendige personangrepet på Myhren. Det er mange som stemmer Frp og det er ikke rasisme slik du hevder.
   Jeg tror ikke det er likhetstrekk mellom JKC og Myhren.
   Myhren hadde aldri kastet bort sitt liv og vært besatt av å angripe ett eller to navn. Snarere ser jeg Myhren faktisk har oppfordret Christensen til å legge vekk angrepet på Torp og glemme ham og ta dommen til etterretning.

  • Myhren har slik jeg ser det Torodd, mange teorier jeg ikke deler, men jeg syntes likevel det var et ufint og unødvendig personangrep. Og sammenligningen med JKC var helt på styr. Jeg har sett av kommentarene at Myrhren har prøvd å irettesette JKC, og derfor var sammenligningen ikke på sin plass.

Det er stengt for kommentarer.