Fikk ikke lov til å bruke uttrykket “terror ideologien islam” på verdidebatt.no

«Død og steining for utroskap er den beste straffen for menneskeheten, og at den burde praktiseres i hele verden».

verdidebattAvisen Vårt Land som driver nettstedet “verdidebatt” fortsetter sin policy med å sensurere innlegg og slette uttrykk de finner kompliserte. Spesielt er det islamkritiske røster som må tåle en relativt sterk “moderering” som i realiteten smaker mest av sensur. En av de saker som nå diskuteres på verdidebatt.no er en sak fra Dagbladet hvor AUF leder Eskil Pedersen uttaler at Islam Net “sprer hårreisende uttalelser og meninger og at de “legitimerer og sprer dødsstraff og sharia”. Dagbladet som sammen med Eskil Pedersens uttalelser la ut en video fra et møte i Islam Net regi hvor 1500 tilhørere gav sin tilslutning til at «død og steining for utroskap er den beste straffen for menneskeheten, og at den burde praktiseres i hele verden». I Dagbladets video som kan ses her har man imidlertid sladdet ansiktene til tilhørerne av taktiske hensyn.

Hvorfor er ansiktene sladdet ?

“Siden Norge er et fritt land, og det aldri har vært forbundet med straffeansvar å ønske død over religiøse eller politiske motstandere, hvorfor er disse ansiktene sladdet ? Bør ikke folket få vite hvem disse personene er,” spør en av debattantene på verdidebatt og det er i den etterfølgende debatten at en av debattantene, Knut Ny gaard erfarer at verdidebatts moderering finner uttrykket “terror ideologien islam” upassende og dermed sletter det.  Du kan følge hele debatten fra avisen Vårt Lands debattnettsted her. 

Sakens kjerne

At islam som religion og politisk system ønsker å påvirke å dominere kan det ikke herske islams hatdet minste tvil om. Over hele Europa og USA popper muslimske gudshus opp som paddehatter og de som representerer islam har åpenbart som målsetting å styre og påvirke. Mens kristne gudshus legges ned i et stadig voksende antall (som en følge av avkristningen) – blir det flere og flere moskeer i Europeiske byer. I mange av disse kretsene finnes det krefter som åpent støtter terror og gjerne vil innføre sharia i Europa. At mange Europeere er urolige for denne utviklingen er noe vi godt kan forstå. Den kristne minoriteten i den muslimske verden vet så altfor godt hvordan det er å leve som minoritet under “det islamske hus”. Koranen som er muslimenes hellige bok inneholder som kjent en rekke “surer” som oppfordrer til vold og drap mot kristne, jøder og andre vantroene. I en rekke muslimske land i Midt-Østen blir kristne utsatt for knallharde forfølgelser fra troende muslimer, og gjennom media og tv blir vi nesten daglig gjort kjent med hvordan “fredens religion” driver de troende til å sprenge seg selv og andre i luften i Allahs navn. Innenfor islam finnes det en rekke forskjellige strømninger hvor de to største er “Sunni og Shia muslimene”. Disse to retningene befinner seg i en gjensidig konflikt, noe som har resultert i tusenvis av døde og angrep på hverandres moskeer. En rekke moskeer er blitt sprengt i luften i blodig bombeterror og vi kan godt forstå at mange i Vesten ikke ønsker “Midt-Østen tilstander” i Europeiske storbyer.

Ønsker å innføre sharia

Dagbladet publiserte i går kveld videoen der Islam Net-leder Fahad Qureshi spør 1500 tilhørere om «død og steining for utroskap er den beste straffen for menneskeheten, og at den burde praktiseres i hele verden». Videoen er tatt opp under Islam Nets Skandinaviske fredskonferanse på Hasle i Oslo. Nesten hele salen rakk opp hånda.
AUF-leder Eskil Pedersen mener heller Islam Net-lederen burde tatt ansvar for å stoppe det Pedersen mener er ekstremisme. Mens Dagbladet la ut en sladdet versjon av “spørre-seansen” som fant sted under “fredskonferansen” kan man på Islam Nets You Tube kanal finne en versjon som ikke er sladdet. Nedenfor kan du se seansen fra det kontroversielle møtet som avslører at  1500 “moderate” muslimer først rekker opp hånden på at de anser seg selv som moderate muslimer og ikke ekstremister. Under neste håndsopprekning blir det samme publikum spurt hvorvidt de mener at menn og kvinner skal sitte adskilt. Den tredje runden dreier seg om om hvorvidt de straffene som er foreskrevet i Koranen enten det er dødsstraff eller steining for utroskap eller hva enn det skulle være, hvis det er fra Allah og hans budbærer, så er det den best mulige straffen for menneskeheten og den burde vi få innført i verden,” og også på dette spørsmålet løfter de aller fleste fremmøtte i salen hånden i enighet. Imidlertid ville ingen av de fremmøtte være med på at de er radikale ekstremister. 

 

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *