Fersk meningsmåling i Fædrelandsvennen: Sørlendinger sier ja til homoekteskap

Sørlandet i ferd med å bli det mørke fastland etter at 7 av 10 sier ja til at kirken skal vie homofile

Frafallskreftene ser ut til å vinne frem her på Sørlandet. I hvert fall dersom vi skal tro en homofil-vielse-fvnmeningsmåling gjengitt av avisen Fædrelandsvennen. I følge avisen viser en meningsmåling utført av Respons Analyse at 65 prosent av befolkningen i Vest-Agder vil at kirken skal vie homofile, mens i Øst-Agder går 70 prosent inn for det samme. Også blant representantene til menighetsrådene skal det være flertall for å akseptere noe Guds ord ettertrykkelig forbyr. Herrens apostel Paulus advarte mot at vranglæren skulle få innpass blant mennesker i den siste tiden:  “Ånden sier med klare ord at i de siste tider skal noen falle fra troen. De skal holde seg til ånder som fører vill, og til lærdommer som stammer fra onde makter.” Dersom Fædrelandsvennens meningsmåling holder stikk etter mandagens kirkevalg får vi igjen en bekreftelse på at Sørlandet nå er i ferd med å bli det virkelige mørke fastland. Les  hele saken fra Fædrelandsvennen (betalt tjeneste)

 

Facebook Comments

1 tanke om “Fersk meningsmåling i Fædrelandsvennen: Sørlendinger sier ja til homoekteskap

 1. Gud advara Israel om kva som ville skje om dei ikkje ville fylgja lovene Hans.
  Prinsippet gjeld Norge og.

  “Men vil du ikkje lyda Herren din Gud, legg du ikkje vinn på å leva etter alle boda og føresegnene hans, som eg gjev deg i dag, skal alle desse forbanningane koma over deg og nå deg”….
  “Himmelen oppover deg skal vera som bronse og jorda under deg som jern. Regnet som kjem over landet ditt, skal Herren gjera til støv og mold. Det skal falla ned på deg frå himmelen, til du vert utrudd.
  Herren skal syta for at fiendane dine vinn over deg. Dreg du ut mot dei på éin veg, skal du røma for dei på sju vegar. Du skal verta eit skræmsel for alle rike på jorda. Lika av dykk skal verta til føde for fuglane under himmelen og for dyra på marka, og ingen skal skræma dei…Du tente ikkje Herren din Gud med glede og av hjartans lyst då du hadde rikeleg av alt. Difor skal du, svolten, tyrst og kledelaus, ja snau for alt, træla under dei fiendane Herren sender imot deg. Han skal leggja eit jernåk på nakken din, heilt til han har rudt deg ut.
  Herren vil senda mot deg eit folk langt bortanfrå, frå verdsens ende. Dei kjem flygande som ørnar, og du skjønar ikkje språket deira. 50 Det er eit folk med harde andlet; dei tek ikkje omsyn til dei gamle og er ikkje milde mot dei unge. 51 Dei et opp det du får av buskapen, og det du dyrkar på jorda, til det er ute med deg.”

  Det er ingen grunn til å stå i kyrkja når den så synleg spottar Gud.

  http://www.nordlys.no/homofili/ekteskap/den-norske-kirke/homofilt-par-far-velsignelse-i-kirken-prest-fantastisk/s/5-34-242803
  “Homofilt par får velsignelse i kirken. Prest: – Fantastisk!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *