Fem år gamle Ido Avigal ble drept da Hamas angrep Sderot med raketter

Dette er fem år gamle Ido Avigal fra Sderot i Israel. Gutten ble det åttende israelske dødsoffer for Hamas massive rakett-terror mot sivilbefolkningen i Israel. Gutten ble livstruende skadd da raketter avfyrt fra Gaza traff en blokkleilighet der gutten bodde. Fem andre personer ble skadd i angrepet som fant sted onsdag ettermiddag. Må hans minne være velsignet, skriver Avi Mayer på Twitter. Meldingen blir retwitrert av Peter Lerner som er tidligere talsmann for det israelske forsvaret. Ido er et av flere barn som faller som offer for terrorgruppen Hamas.

Det kan se ut som fyrverkeri med det er drepende farlig

5 tanker om “Fem år gamle Ido Avigal ble drept da Hamas angrep Sderot med raketter

 1. Her var det mye kynisk og kunnskapsløst oppgulp etter trolig å ha inntatt for store mengder med løgn via MSM og indoktrinering gjennom skolegang og massemedia. Hva med å anvende ethos, phatos og logos for å få et mer realistisk bilde?

  • Hm..mitt svar ovenfor var myntet på kommentar fra annen bidragsyter/kommentator, men plutselig var hans kommentar forsvunnet. Kanskje like greit. Trist at små barneliv går tapt pga menneskets ondskap. Pray for Israel🇮🇱🙏🏻

  • Jeg slettet kommentaren da den var direkte ufyselig. Et uskyldig barn var drept i en forferdelig krig. Og det finnes noen som serverer slikt.
   Antisemittisme på det groveste.

 2. Jeg vet ikke hva som har vært skrevet her, som etterkommer disse reaksjonene, men det står skrevet

  1 Mos 12:2-3
  Jeg vil gjøre deg til et stort folk; jeg vil velsigne deg og gjøre ditt navn stort. Du skal bli til velsignelse! Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og forbanne den som forbanner deg. I deg skal alle slekter på jorden velsignes.»

  Her er et lite utdrag av hva Tore Czilling har skrevet om det å velsigne og forbanne Israel.
  http://lynglimt.blogspot.com/2018/11/bibelsk-israel-nkkelen-til-fremgang.html

  Sitat:

  Vi har seks skriftsteder med åtte forskjellige gjengivelser av det samme ordet fra tre av de mest populære engelske oversettelsene av Bibelen. Følgende definisjoner er hentet fra Webster`s Unabridged Dictionary, som er den fremste amerikanske ordboka:

  Forakte: Å se ned på, å ha en nedverdigende oppfatning om
  Forhåne: Å være bebreidende eller skjlle i sin tale
  Være blasfemisk: Å forhåne eller tale bebreidende
  Ydmyke: Å senke stoltheten eller verdigheten til
  Latterliggjøre: Ord eller handlinger som er ment å uttrykke forakt for og stimulere til latter
  Uverdig: Uten fortrinn eller verdig
  Sjofel: Billig, lav, av dårlig kvalitet; meget laverestående
  Være i forakt: En følelse eller handling fra en person mot noe han betrakter som lavt, verdiløst eller ikke verdt å bry seg om.

  Disse definisjonene gir en klar forståelse av hva som virkelig blir sagt i 1 Mos. 12:3. Herren har lovt å forbanne, å føre store trengsel og skade over dem som har en nedverdigende oppfatning om det jødiske folk. Herren lover å forbanne og bringe store trengsler over dem som forårsaker at det jødiske folks verdighet eller personlige stolthet lider. Herren lover å forbanne og føre store trengsler over dem som latterliggjør det jødiske folk. Herren lover å forbanne og føre store trensler over dem som bebreider det jødiske folk eller skjeller på dem. Herren lover å forbanne og føre store trengsler over dem som tror at jødene har mindre verdi eller er laverstående eller ikke verdt å bry seg om. Herren lover å forbanne og føre store trengsler over dem som taler bebreidende om Hans hellige folk, Israel.
  Akkurat som Herren uttalte en advarsel om Jeriko gjennom Josva, har Han også gitt oss en advarsel om nasjonene med hensyn til jødene.

  Herren lover å velsigne dem som velsigner Abraham og hans ætt, og samtidig forbanne dem som viser lite aktelse for dem. Han ga disse løftene for mer enn 4000 år siden, og tidens løp har ikke rustet bort velsignelsen eller svekket alvoret i forbannelsen. Det Herren sa til Abraham, står fortsatt i dag. og millioner av mennesker, inkludert en mengde kristne, er ute på meget tynn is med hensyn til forbannelsen. Det er til vårt beste å gi akt på Herrens advarsel om Israel. Når vi velsigner, vil vi i sannhet bli velsignet. Men vi vil i sannhet bli forbannet hvis vi ikke viser dem den respekt som deres Gud krever.

 3. Det er så mange kommentarer som ikke inneholder annet enn spott og hån at det er til å bli kvalm av. Det er noe som heter debattregler, som de fleste nettsteder hadde i sin tid, og de som er igjen fremdeles har. Derfor bør det lukes ut endel kommentarer som ikke har noe i et kommentarfelt å gjøre, er min mening da, selv om jeg ikke fikk med meg kommentaren som er slettet. Hvorfor skal disse få ut hatet her, da de ikke får det ut andre steder?

Det er stengt for kommentarer.