Warning: Undefined array key 1 in /customers/1/3/c/sokelys.com/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Undefined array key 2 in /customers/1/3/c/sokelys.com/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/3/c/sokelys.com/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/1/3/c/sokelys.com/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 490 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/3/c/sokelys.com/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/1/3/c/sokelys.com/httpd.www/wp-includes/feed-rss2.php on line 8 Søkelys https://www.sokelys.com Profetisk aktuelt nyhetsmagasin med fokus på aktuelle hendelser Sat, 02 Jul 2022 17:14:52 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0 Ukrainsk nederlag i Lisichansk og Lugansk -russiske styrker har tatt kontrollen over sentrum av Lisichansk https://www.sokelys.com/ukrainsk-nederlag-i-lisichansk-og-lugansk-russiske-styrker-har-tatt-kontrollen-over-sentrum-av-lisichansk/ https://www.sokelys.com/ukrainsk-nederlag-i-lisichansk-og-lugansk-russiske-styrker-har-tatt-kontrollen-over-sentrum-av-lisichansk/#respond Sat, 02 Jul 2022 17:14:52 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45841 Les videre ]]> Lisichansk og Lugansk gikk permanent tapt for ukrainerne. Russiske styrker gikk inn i sentrum av byen Lisichansk og heiste det sovjetiske flagget ved monumentet til de falne. Tidligere okkuperte russiske og allierte styrker distriktene Zolotarevka, Novodruzhevsk og Belogorovka. I Novodruzhevsk var hovedkvarteret til de ukrainske styrkene i Lisichansk. De ukrainske styrkene skal ha lidt store tap både av personell og materiell, melder WarNews 247 lørdag.

Lisichansk er under fysisk og operativ russisk omringing. Det er ingen fluktvei for de 2000 omringende ukrainerne. Det er store tap av ukrainske styrker for et slag som ble tapt relativt enkelt. I Verkhnekamenka- og Zolotarevka-områdene mistet tre bataljoner av den 10. og 72. ukrainske mekaniserte brigade mer enn 50 prosent av personellet på bare én dag med kamp. Samtidig ble den ukrainske 108. bataljonen fullstendig beseiret i området til oljeraffineriet Lisichansk, av 350 mennesker overlevde bare 30 soldater. Totalt 4 bataljoner ble oppløst. Erobringen av Lisichansk av de allierte troppene har ikke bare betydelig militær, men økonomisk og symbolsk verdi. Det er den siste store bosetningen på territoriet til folkerepublikken Luhansk. Og oljeraffineriet Lisichansky, tatt over av russiske tropper, dette er det største oljeraffineriet i Donbass. Ukraina har mistet svært viktig infrastruktur og mister det også utløpet til Svartehavet, er det ferdig som land. Den russiske spesialoperasjonen har vært vellykket og på tross av omfattende vestlig våpenhjelp til Ukraina -og regimet i Kiev ikke lykkes med å slå tilbake den russiske militærmakten. Prisen den ukrainske befolkningen betaler for å kjempe mot Russland er svært høy, kanskje så høy at mange i befolkningen mener at Kiev burde ha søkt kompromiss og fred før det skulle gå så galt som det nå gjør. En rekke videoer delt på Twitter bekrefter at Ukraina har lidt endelig nederlag i Lisichansk og Lugansk.

 

]]>
https://www.sokelys.com/ukrainsk-nederlag-i-lisichansk-og-lugansk-russiske-styrker-har-tatt-kontrollen-over-sentrum-av-lisichansk/feed/ 0
Muslimer roper “Allahu Akbar” etter at SIAN leders bil ble presset ut av veien av illsint muslimsk kvinne provosert av koranbrenning https://www.sokelys.com/muslimer-roper-allahu-akbar-etter-at-sian-leders-bil-ble-presset-ut-av-veien/ https://www.sokelys.com/muslimer-roper-allahu-akbar-etter-at-sian-leders-bil-ble-presset-ut-av-veien/#comments Sat, 02 Jul 2022 14:17:47 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45829 Les videre ]]>

Stillbilde fra video: Alternativ Media / Facebook.

SIAN leder Lars Thorsens bil ble presset ut av veien i en “ulykke”. Alternativ media kaller det et mordforsøk på SIAN lederen. Lars Thorsens kone ble lettere skadd. Hendelsen skal ha skjedd etter at det ble satt fyr på en utgave av Koranen og det oppstod et basketak mellom SIAN og muslimske aktivister.

Se et opptak av hendelsen som medførte at SIAN lederen ble utsatt for et drapsforsøk av ilske muslimske troende. Action begynner omtrent 1.57 time ute i videoen som viser at SIAN lederen tenner fyr på Koranen og det oppstår et basketak. Etterpå blir Sian lederen forfulgt av en illsint muslim som flere ganger forsøker å presse SIAN lederens bil ut av veien. Og det lykkes.

Bilen snurrer rundt flere ganger og filmteamet fra alternativ media kommenterer det hele som “dette er mordforsøk”. Alt ettertrykkelig dokumentert i en sending lagt ut live på Facebook. I følge VG er den kvinnelige førereren av Mercedesen som presser Thorsen ut av veien, pågrepet. Det var to kvinner i bilen og alt dokumentert på film. Det skal bli vanskelig for fake-news media å vri om på dette. To videoer er lagt ut fra hendelsen og bråket begynner en time og 57 minutter ute i videoen. Hele seansen kan ses i videoene under.

]]>
https://www.sokelys.com/muslimer-roper-allahu-akbar-etter-at-sian-leders-bil-ble-presset-ut-av-veien/feed/ 4
Evangelist Svein-Magne Pedersen: DAGENS VILLFARELSE: MAN LAR FØLELSENE DOMINERE TEOLOGIEN. https://www.sokelys.com/evangelist-svein-magne-pedersen-dagens-villfarelse-man-lar-folelsene-dominere-teologien/ https://www.sokelys.com/evangelist-svein-magne-pedersen-dagens-villfarelse-man-lar-folelsene-dominere-teologien/#comments Sat, 02 Jul 2022 11:22:17 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45825 Les videre ]]> “Min teologi er bygd på Bibelen alene uten innslag av følelsesmessige engasjement. Noen kristne identifiserer seg med Pride-folket og lar enkelte tårevåte historier om urettferdig oppførsel få innvirkning på deres teologi. Straks det kommer noen tårer på kinnet til noen som er blitt hånet og trakassert, begynner man å komme på gli i teologien. Å tale imot vold og urettferdig behandling av mennesker er viktig. Men å la det påvirke teologien, er forkastelig,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook. Mange religiøse ledere ser ut til å la følelser ta styringen og påvirke teologien og praksisen de har.

Og Pedersen skriver videre:  “Kanskje Gud ikke mente det det slik likevel, vi må vise omsorg, gå i Pride-tog og lignende. Man vil ha en klapp på skulderen av folk flest og bli sett på som respektable, kjærlige kristne. Når kirkeledere faller for denne «jammerteologien», blir det enda verre. Det bibelske prinsippet heter «Sannheten tro i kjærlighet» og gir oss en rett balanse og retningslinje for tro, lære og liv. Vi er kalt til å elske alle mennesker uansett legning og ideologi, men sannheten er urokkelig. Den som velsigner det som Gud forbanner, er ikke på lag med Gud, men på rask vei ut av livssamfunnet med ham. For noen år siden hadde jeg en møteserie i landet Costa Rica. Overfor pastoren i den menigheten jeg besøkte, roste jeg landet på grunn av den svært restriktive abortloven som landet sto for. Pastoren sa da litt kynisk: “Abortloven kan fort bli liberal her også. Det skal bare en tårevåt kvinne på TV som forteller at hun ble presset til å føde barnet med medfølgende lidelser.» Det er dette jeg kaller for «jammerteologi» – man legger Bibelens sannheter på hylla og lar følelsesmessige opplevelser styre sannheten.
I dag faller den ene kirkelederen etter den andre og blir offer for brudd på Guds klare ord. De vil ha en fot i hver leir. Resultatet blir en avstumpet kirke, som forandrer retning etter ideologier som kommer og går. Man bør forlate slike Laodikea-menigheter som har slike falske ledere. Fortsetter denne frafalls-trenden, vil vi snart trenge å starte nye menigheter som er dedikert på hele Bibelen,” skriver Pedersen som har helt rett her. Mange ser ut til å la triste hendelser og massemedias manipulerende oppslag styre dem til å ta valg som i praksis skyver Guds Ord til side. Gud er ikke styrt av følelser men av evige og rettferdige prinsipper. Derfor står Guds Ord fast og Jesus sa også i Matteus 24,35 dette: “Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ingenlunde forgå.” Han sa også at “de ord jeg har talt til dere, er ånd og liv.” (Joh 6,63)

En splittelse mellom bibeltro og liberale

“Helt riktig! Fremover vil vi i sterk grad se splittelse mellom bibeltro og liberale “kristne” . Trenger ikke si i hvilken leir, Guds ånd og kraft vil åpenbares! 💪🙏🏋♂,” skriver Frank Hjellet. Eva Reeves skriver dette: “Ja . du setter ord på det som skjer i disse tider . Av den grunn holder vi oss i Husgruppe ,samtidig som vi ikke må fjerne oss for våre søsken for vi må gi ut det som Herren har gitt oss av lys i ordet . Vi må holde oss i sannheten , ellers blir vi likedannet denne verden . Saltet må ikke miste sin kraft.” Tone Lodgaard følger opp med “Takk for din frimodighet og urokkelig peker på Guds sannhet i Ordet🙏🙏

]]>
https://www.sokelys.com/evangelist-svein-magne-pedersen-dagens-villfarelse-man-lar-folelsene-dominere-teologien/feed/ 2
37 Covid-19 dødsfall og 74236 smittetilfeller i Israel siste uke https://www.sokelys.com/37-covid-19-dodsfall-og-74236-smittetilfeller-i-israel-siste-uke/ https://www.sokelys.com/37-covid-19-dodsfall-og-74236-smittetilfeller-i-israel-siste-uke/#respond Sat, 02 Jul 2022 09:59:39 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45822 Les videre ]]> Den nye smittebølgen av Corona har ført til mer enn 74 000 nye smittede siste uke. Samtidig meldes det om 37 Covid-19 døde den siste uke, noe som er det høyeste tallet på flere måneder. En stor andel av de som blir smittet, syke og avgår med døden, er fullvaksinerte med et “boostet” imunitetsforsvar. Effekten av vaksinene er nå dabbet ut og presset på å ta en ny runde med giftsprøyten øker. Samtidig erkjenner man at vaksinene ikke er så effektive mot den nye utgaven av Omicron.

]]>
https://www.sokelys.com/37-covid-19-dodsfall-og-74236-smittetilfeller-i-israel-siste-uke/feed/ 0
Brace YOURSELF 😱 NATO Warns of Full Scale War – Jesus Must be coming soon https://www.sokelys.com/brace-yourself-%f0%9f%98%b1-nato-warns-of-full-scale-war-jesus-must-be-coming-soon/ https://www.sokelys.com/brace-yourself-%f0%9f%98%b1-nato-warns-of-full-scale-war-jesus-must-be-coming-soon/#comments Fri, 01 Jul 2022 22:26:15 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45818 Les videre ]]> Nato sjef Jens Stoltenberg har gjort en god jobb med å føre verden nærmere en tredje verdenskrig. Jens Stoltenberg som var statsminister i Norge da terroren rammet i 2011, er blitt en av mange agitorer for krig med Russland. Folk bør merke seg hva NATOs generalsekretær egentlig sier. Krig mellom NATO og Russland er på trappene.

]]>
https://www.sokelys.com/brace-yourself-%f0%9f%98%b1-nato-warns-of-full-scale-war-jesus-must-be-coming-soon/feed/ 8
War about to break with NEW announcements from NATO!!! 7-1-22 https://www.sokelys.com/war-about-to-break-with-new-announcements-from-nato-7-1-22/ https://www.sokelys.com/war-about-to-break-with-new-announcements-from-nato-7-1-22/#respond Fri, 01 Jul 2022 19:56:59 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45816 Live-sending fra Blazing Press på Rumble om kort tid

]]>
https://www.sokelys.com/war-about-to-break-with-new-announcements-from-nato-7-1-22/feed/ 0
Russland forlater amerikansk dollar, -krever at land betaler for korn, solsikkeolje og soyabønner i russiske rubler https://www.sokelys.com/russland-forlater-amerikansk-dollar-krever-at-land-betaler-for-korn-solsikkeolje-og-soyabonner-i-russiske-rubler/ https://www.sokelys.com/russland-forlater-amerikansk-dollar-krever-at-land-betaler-for-korn-solsikkeolje-og-soyabonner-i-russiske-rubler/#respond Fri, 01 Jul 2022 19:13:41 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45812 Les videre ]]> Russland og flere av BRICS landenen er nå i en prosess på vei bort fra dollaren. Flere land er i ferd med å knytte seg til BRICS landene som er i ferd med å utvikle et betalingssystem hvor USA dollar ikke lenger er reservevaluta. Frem til nå har US Dollar vært verdens reserve-valuta og en påtvungen valuta i internasjonal handel. USA har således kunne opprettholde sitt økonomiske hegemoni og fritt kunne trykke fiat-dollar som ikke er bakket opp av noe som helst. Kina og Russland er i en prosess hvor de tar steg for å opprette et betalingssystem for internasjonal handel utenfor SWIFT og i motsetning til USA dollar og andre fiat-valutaer skal deres valuta være bakket opp av en såkalt kurvbasert reservevaluta. Forutsetninga er at den vil omfatte real, rubler, rupier, renminbi og rand og presentere et alternativ til IMFs spesielle trekkrettigheter (SDR).

Gjennom å kreve at land må betale for korn, solsikkeolje og soyabønner i rubler medvirker Moskva til å øke fremdriften til en slik ny reservevaluta samtidig som de undergraver petrodollarens innflytelse. Petrodollarens hegemoni i verdensøkonomien går nå mot slutten, noe som betyr at land kan presse seg ut av USAs forskjellige sanksjonsregimer. Amerikanerne har lenge brukt den allmektige dollar som pressmiddel fordi “alt blir handlet og omsatt i dollar”. Dette har også gjort at USA har kunnet trykke opp store mengder papirdollar som det internasjonale samfunnet har vært tvunget til å bruke. Dermed har verden vært med på å holde hjulene gående i forbrukssamfunnet USA selv om landet produserer lite av matnyttig verdi. Den amerikanske statsgjelden øker og øker og president Putin medvirker nå aktivt med å undergrave dette gjennom nyordningen hvor land må betale i russiske rubler. Dermed blir land som ønsker å handle russiske varer på råvaremarkedet tvunget til å veksle om sine fiat-dollar til russiske rubler. En av årsakene til at NATO i 2011 gikk til sitt blodige angrep på Libya og fikk avsatt og myrdet president Muammar al-Gaddafi var at denne tok til orde for at land skulle innføre en nyordning der amerikanske dollar ikke lenger ville være gyldig betalingsmiddel for olje. Og USA og Vesten har alltid en metode å løse problemene på. Nemlig gjennom å bombe land tilbake til steinalderen -og det var nettopp det de lykkes med i Libya. Imidlertid er BRICS alliansen verre og utfordre -for her snakker vi om mektige land som Kina. Russland, India, Brasil og Sør-Afrika. Flere land banker nå på BRICS døren og vil inn for slik å befri seg fra Dollarens klamme grep.

]]>
https://www.sokelys.com/russland-forlater-amerikansk-dollar-krever-at-land-betaler-for-korn-solsikkeolje-og-soyabonner-i-russiske-rubler/feed/ 0
This will SHOCK you 😱 Kendrik Lamar Mocking Christ – Jesus is coming soon https://www.sokelys.com/this-will-shock-you-%f0%9f%98%b1-kendrik-lamar-mocking-christ-jesus-is-coming-soon/ https://www.sokelys.com/this-will-shock-you-%f0%9f%98%b1-kendrik-lamar-mocking-christ-jesus-is-coming-soon/#comments Fri, 01 Jul 2022 18:04:27 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45809 Les videre ]]> Kendrik Lamar skal være en “kristen rapper” som har laget låter som “Jesus saves” og Faith. Men er han en kristen i det hele tatt. Nei mener broderen som står bak YouTube kanalen Prophecy Unfolding – FGA. Se selv og bedøm selv om Kendrik Lamar er en bibelsk kristen.

]]>
https://www.sokelys.com/this-will-shock-you-%f0%9f%98%b1-kendrik-lamar-mocking-christ-jesus-is-coming-soon/feed/ 3
40 Corona-dødsfall i Norge i siste uke av juni -4379 nye smittetilfeller https://www.sokelys.com/40-corona-dodsfall-i-norge-i-siste-uke-av-juni-4379-nye-smittetilfeller/ https://www.sokelys.com/40-corona-dodsfall-i-norge-i-siste-uke-av-juni-4379-nye-smittetilfeller/#comments Fri, 01 Jul 2022 17:00:04 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45806 Les videre ]]> Det har vært åtte daglige Covid-19 relaterte dødsfall i Norge i siste uke av juni. Samtidig som vi hadde 40 Corona-dødsfall har det blitt registrert 4379 nye smittetilfeller. Dette utgjør et daglig gjennomsnitt på 625.57 smittetilfeller daglig. I følge tallmateriale fra Worldmeter var det 8 Covid-19 døde i Norge både den 24 juni, 24,25,27 og 28 juni. Mens man på samme tid både i 2020 og 2021 knapt registrerte smittetilfeller og dødsfall, viser tallene at Corona-viruset krever langt flere liv nå, en tidligere. De aller fleste som blir smittet, syke og dør har tatt i mot giftsprøytene.

Siden FHI har endret policy og registerer vaksinedødsfall som Covid-19 dødsfall, er det uklart hvor mange av de 40 som døde som en følge av giftsprøyten og hvor mange som døde av eller med Covid-19 i kroppen.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/norway/

 

]]>
https://www.sokelys.com/40-corona-dodsfall-i-norge-i-siste-uke-av-juni-4379-nye-smittetilfeller/feed/ 1
Joe Biden ikke mentalt egnet som president https://www.sokelys.com/joe-biden-ikke-mentalt-egnet-som-president/ https://www.sokelys.com/joe-biden-ikke-mentalt-egnet-som-president/#respond Fri, 01 Jul 2022 15:23:40 +0000 https://www.sokelys.com/?p=45803 Burde bodd på pleiehjem og ikke i Det Hvite Hus. Slik blir det nå man installerer en dement mann til “president”

]]>
https://www.sokelys.com/joe-biden-ikke-mentalt-egnet-som-president/feed/ 0