Fastlegekontor klarer ikke betjene telefonene fra panikkslagne pasienter

Det er torsdag rapportert om at mange fastlegekontor i Norge er ute av stand til å håndtere alle telefonene de mottar. Flere fastlegekontor opererer med minst en halvtimes ventetid for pasienter som søker å komme i kontakt med fastlegen. Søkelys forsøkte selv i dag å ringe fastlegen, og satt i telefonen i 45 minutter før legekontoret besvarte telefonen. Den pågående Corona pandemien skaper nå stor frykt i befolkningen, og norske myndigheter har i dag tatt strenge grep for å forsøke å få kontroll på smitten. Blant annet er det innført rasjonering på Paracetmol tabletter og antismitteutstyr er ikke å oppdrive i apoteker landet over.

Facebook Comments

2 tanker om “Fastlegekontor klarer ikke betjene telefonene fra panikkslagne pasienter

  1. Har ikke du digital tilgang til legen din? Jeg la inn en melding på hjemmesiden deres i går kl 14.30, med bestilling av både smertestilllende og sovemedisin for 4 mnd, og kl 16 lå det klar e-resepter.

    • Legen til min mor skriver ikke ut annet enn fast via digitale løsninger. Jeg måtte skaffe medisiner til min sengeliggende mor og den eneste muligheten var telefonisk. Det var flere som opplevde å ikke komme frem til ulike fastlegekontor telefonisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.