Fars News: Minst 30 amerikanske, britiske, israelske, tyrkiske og Saudi-Arabiske etterretningsoffiserer drept i russisk rakettangrep mot Aleppo

russisk-caliberEr verdenskrigen virkelig i gang? Minst tretti amerikanske, britiske, israelske, tyrkiske og Saudi-Arabiske offiserer tilknyttet ulike etterretningsoffiserer skal være drept da tre russiske Caliber missiler, avfyrt fra et russisk marinefartøy traff et vestlig koordinerings-operasjonsrom j  Dar Ezza regionen i den vestlige del av Aleppo nær Sam’an fjellene, melder det iranske Fars News agency og det russiske Sputnik. Minst tretti utenlandske etterretningsoffiserer skal ha blitt drept i angrepet som ikke har fått omtale i noe vestlig medium

I følge Fars News skal de tre Caliber rakettene ha blitt avfyrt fra et russisk marinefartøy i Middelhavet og disse traff sine mål som angivelig var en koordinerings og kommando-rom for koalisjonens styrker som angivelig skal opererer i den syriske byen Aleppo. I følge det iranske Fars News skal USA allerede ha opprettet minst sju baser inne i Syria hvor amerikanske offiserer og spesialstyrker skal være utplassert. Rakettangrepet som fant ste tirsdag. Flere amerikanske, tyrkiske, britiske og Saudi-Arabiske, qatarske og israelske offiserer skal ha blitt drept i angrepet som var rettet mot et såkalt “operativt kommando rom som koordinerte terroristaktivitet mot regjeringsstyrker i Aleppo og Idlib, melder både Fars News og Sputnik. Meldingene er så langt ikke blitt rapportert eller kommentert av vestlige medier, kanskje fordi disse etterretningsoffiserene, egentlig ikke skulle være i området.

Den økende spenningen i Syria kom etter at den USA ledede koalisjonen lørdag gav en hjelpene hånd til terrorister fra Islamsk Stat da de bombet en strategisk viktig posisjon holdt av syriske styrker. Minst 62 soldater ble drept og ett hundre skadd i koalisjonens angrep på posisjonen som har vært omringet av IS. Krigen i Syria begynner nå å minne om en mindre tredje verdenskrig der en rekke forskjellige terroristgrupper fører en proxykrig mot Syria og Russland, på vegne av USA og koalisjonen. Etter at USA lørdag “drepte” sjansene for en snarlig fredsavtale for Syria har kampene igjen blusset opp og mandag erklærte den syriske regjeringen at våpenhvilen var over. Tirsdag ble en hjelpekolonne fra røde halvmåne bombet og minst 12 hjelpearbeidere drept da en av partene i konflikten gjennomførte et dødelig angrep. Både Russland og USA skylder gjensidig på hverandre for angrepet. I de siste dagene har konflikten blitt trappet opp og den russiske og amerikanske utenriksministeren kom i munnhuggeri om situasjonen onsdag. En som har kommentert det påståtte dødelige rakettangrepet er Steven Ben Nun i Israeli News Live.

Kilder: http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950631000607

 

.

 

Facebook Comments

11 tanker om “Fars News: Minst 30 amerikanske, britiske, israelske, tyrkiske og Saudi-Arabiske etterretningsoffiserer drept i russisk rakettangrep mot Aleppo

 1. Vel, Kjell: jeg undres også mange ganger på hvilken planet du er på:-)? Som når du forherliger Trump, som en godt kvalifisert kristen presidentkandidat:-))))) Eller legger ut “”””profetier”””””” av Jeremy Hoffsnarr:-)))

  • Jeg har sagt at jeg personlig hadde håpet på andre kandidater. Men av de to som nå er, tror jeg faktisk at Donald Trump kan bety noe nytt, Jeg har tidligere skrevet at jeg ikke syntes noe om Donald Trumps massive banning, -men han er tilsynelatende nærmere kristen tro enn det Clinton er.

   Når det gjelder Jeremy Hoff så er jeg langt på vei enig med det han sier og står for. Noe jeg ikke er alene om.
   Det finnes mange kristne navn opp gjennom tiden som har sagt og sier noe av det samme som Hoff formidler, og jeg har hørt menn som Emanuel Minos, Thoralf Gilbrandt og en rekke andre som faktisk har hatt samme budskap om Norge og Norden.

   Jeg tror du gjør dumt i å spotte, det er ikke akkurat et kristent karaktertrekk, da er det bedre å være skeptisk og avventende.

 2. Nå trodde de aller, aller fleste at Trump var en sjanseløs klovn! Han er fortsatt en klovn, men ikke fullt så sjanseløs lenger. Men, vi ser allikevel tydelig på meningsmålingene, hvilken vei dette går. Og nå er det straks begynnelsen på slutten
  for Trump, når debattene starter. Der vil han naturligvis falle helt gjennom. En mann uten noen som helst politisk erfaring?!?!
  Det kan synes som om han har langt dårligere kunnskap om politikk, økonomi, geografiske forhold osv, enn enn gjennomsnitts amerikaner.

 3. Krigen i Syria. Hvem er “The White Helmets ” ?

  “I was told immediately, that I would not be able to photograph the crew themselves or to use their names. Aleppo is a city under siege, not by “Assad and his army“, as the western media would have you believe, but by an assortment of up to 22 different terror brigades many of whom are armed, funded, and trained by the US, UK, France, Norway, Saudi Arabia, Qatar and Turkey, to name only a few of the west’s ‘coalition.’ The REAL Syria Civil Defence crew-members are under constant threat of being targeted by any one of these terrorist brigades – including the White Helmets, as they later explained to us.”

  “EXCLUSIVE: The REAL Syria Civil Defence Expose Nato’s ‘White Helmets’ as Terrorist-Linked Imposters”

  http://21stcenturywire.com/2016/09/23/exclusive-the-real-syria-civil-defence-expose-natos-white-helmets-as-terrorist-linked-imposters/

 4. Hvorfor skriver ingen andre om dette? Tror du virkelig på alle konspirasjonsteoriene du formidler, Kjell? Eller er det jeg som er dum, som ikke har fått med meg at søkelys har blitt en satire-blogg?

  • Jeg ser da flere skrive om dette Godtfred. Fars News var først, deretter har flere russiske medier omtalt dette.
   http://www.pravdareport.com/video/23-09-2016/135692-syria-0/
   http://www.defconwarningsystem.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=6559&p=58739#p58739

   Selvfølgelig vil ikke vestlig etterretning at det kommer ut at en av deres etterretningsbunkere i Aleppo ble tatt ut av russiske fly, derfor denne tausheten i vestlig media.
   Israelske Debka har indirekte omtalt det i en av deres artikler som er betalingstjeneste.
   http://debka.com/weekly/subscribe/marker/4/

  • Jeg lurer mange ganger på hvilken planet du er på Godtfred. Du har kjøpt tesen om at Donald Trump er en sjanseløs klovn, selv om han er i ferd med å vinne valget. Fakta er at Hillary er i ferd med å forberede sine velgere for nederlaget: https://www.youtube.com/watch?v=urnZ1X7fPF4

   Jeg kjøper ikke alt som kommer fra mainstream media og finner kilder andre steder. Denne saken ble først rapportert av Fars News, senere plukket opp av Steven Ben Nun og siden har den spredd seg til flere medier.

   Sannheten er at nyhetsbildet fra Syria er meget komplisert, det er mange krefter som kjemper i Syria, og ingen er vel overrasket over at “koalisjonen” har sine folk der. Her blir det meldt at en etterretningsbunker holdt av den vestlige koalisjonen ble truffet av et russisk angrep, flere utlendinger drept. I følge Fars News er aktuelle område kontrollert av IS eller Nursa fronten. Hva gjør egentlig vestlige etterretningsfolk i et område kontrollert av IS/Nursa-fronten som ellers er terrorister og på FBIs terrorliste?

   USA/Koalisjonen samarbeider jo ikke med terrorister…eller gjør de det likevel? Kanskje nettopp derfor PK media ikke snakker om det.
   Det kan jo være lite fordelaktig?

   Jeg ser mine brødre i israeli News Live fortsatt finner flere som har dekket eller omtalt saken: https://www.youtube.com/watch?v=STN7E2yREjI

 5. Kom til å tenke på hvor kina er oppe i dette? Føler kanskje det er en glemt konflikt som ikke så mange tenker på..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *