Facebook sensurerte Fox news fordi de publiserte data fra Centers for Disease Control

Covid-19 hysteriet Facebook, Twitter og andre sosiale plattformer -ser ut til å tre perfekt inn i samme rolle som Joseph Goebbels hadde som propagandaminister i Nazi-tidens Tyskland. De sosiale plattformene hadde også kvalifisert til en stilling i kommunisttidens Pravda som også avgjorde hva innbyggerne fikk lov til å lese. Facebook som er eid av den selvutslettende jøden og globalisten Mark Zuckerberg. Hovedmålet til begge disse figurer er å kontrollere informasjonen som deles.

Alt av informasjon som stiller spørsmål ved den globale makteliten agenda med Covid-19 skal undertrykkes -og de individer på Facebook som nå omtales som “faktasjekkere” hadde under Nazi-tiden i Tyskland vært ansett i Goebbels departement og i gamle Sovjet vært ansatt i sensuren i Pravda. I gamle dager ble folk som uttrykte avvikende meninger kastet i fengsel eller konsentrasjonsleir, mens man på Facebook risikerer å bli bannlyst og utestengt fordi du ikke bruker de rette ord om Covid-19 eller Kinapesten. Både Pravda, Goebbels propaganda-maskineri og vår tids sosiale plattformer, spesielt Facebook og dels også Twitter står i diktaturets og fascismens tjeneste. De skal alle bestemme hva du får lov til å høre, og har du ikke de riktige meningene, risikerer du å bli merket av “faktasjekkere” som stempler det hele som “delvis misvisende informasjon” eller rett og slett fjerner både innhold og profilen du måtte ha. Velkommen til den nye og udemokratiske fascistiske virkeligheten anno 2020. I videoen under forteller Fox News Tucker Carlson om det siste sensur-sprellet til Facebook

Facebook Comments

1 tanke om “Facebook sensurerte Fox news fordi de publiserte data fra Centers for Disease Control

  1. Mange gode poenger fra Tucker Carlson. Som for eksempel: Hvorfor stoppet ikke Twitter spredningen av den ulovlige skatteinformasjonen om president Trump?
    Da det er forbudt for skattevesenet å offentliggjøre slik informasjon – henviser media til en anonym kilde. Twitter gav blaffen i å faktasjekke skatteinformasjonen. Det var tydeligvis ikke et problem – mens nå ……. rammer det Joe Biden og Demokratene, Twitter, Facebook, og resten av propagandaapparatet.
    Pravda, Nord Koreas statlige nyhetsbyrå og Goebbels hadde vært stolte over Facebook og Twitter.
    Ved sin sensur tar de på seg redaktør-ansvar og bør så avgjort kunne bli holdt ansvarlig for det som publiseres på deres nyhetsside/plattformer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *