Et profetisk budskap om katastrofer og ting som skal skje snart

Hevder en million likposer er kommet til Puerto-Rico i forkant av Guds dom

Store katastrofer ligger foran verden i tiden som kommer, hevder profeten Efrain Rodriguez i dette mer enn to timer lange budskapet. Den for oss ukjente profeten skal ha sendt sine budskap både til NASA og amerikanske myndigheter. I følge profeten skal det profeti-amerikakomme en asteroide som skal ramme et område utenfor Puerto Rico, og det vil bli et jordskjelv som tilsvarer 12 på Ricthers skala hevdes det videre i budskapet som angivelig er fra Jahve Gud. Både USA og Karibien vil bli rammet av dette Rodriguez advarer mot. Obama er den som pusser USA inn under Guds vrede ved å å tillate synd og ugudelighet. USAs president er en president fra helvete som vet at han gjør Gud vred. Han vet at Jahve Gud er sint,” sier den sør-amerikanske profeten i sitt budskap. Han er en umoralsk president som har en agenda fra helvete og hans gjenværende tid er kort, sier Rodriguez i sitt oppsiktsvekkende budskap om dom og straff. Et budskap som må prøves på Guds eget ord og som også må vurderes i lys av om de bebudede hendelser inntreffer.

https://www.youtube.com/watch?v=EWhCZgID6tY

At noe er i ferd med å skje i verden burde være ganske så sikkert når vi studerer hva som skjer rundt forbi på vår klode. Verden er i kaos, krig og uro preger nasjon etter nasjon og selv dommedagsklokken er flyttet nærmere dommedag, til tre minutter før midnatt. Vi har fått ISIS, vi har fått terror og i Øst raser krigen mellom Ukraina og Vladimir Putins mektige Russland som støtter opprørerne. I Syria  og Irak skaper ISIS frykt og i Europa er folkehavet i engstelse over terror samtidig som eliten og presse ennå ikke har sett hva slags problem vi har sluppet inn i stua vår gjennom massiv innvandring fra muslimske land. Selv om bare et fåtall av disse utgjør en trussel, trengs det likevel ikke mange terrorister til å skape skrekk og død i europeiske byer. Samtidig som ekstreme muslimske krefter går frem i Afrika og Midt-Østen arbeider Israels statsminister desperat for å få presset en motvillig i amerikansk president til å være tøffere overfor Iran. Nedtelling til noe alvorlig er i gang og mange troens folk nekter å forstå hva vi ser. Jason A`s You Tube kanal som kalles “Endtime Watch” er en populær kanal på You Tube med nærme 218000 abonnenter. I løpet av noen få timer bruker Jason A å få mer enn 30 000 visninger på sine høyaktuelle endetids watch..

https://www.youtube.com/watch?v=h0PuGvEwwkA

29 tanker om “Et profetisk budskap om katastrofer og ting som skal skje snart

 1. Uten tvil gjør Obama sitt beste for å avskaffe kristendommen og jeg er ikke i tvil om at dette får store konsekvenser for USA. Når det gjelder mennesker som får ‘budskap’ fra Gud er jeg veldig skeptisk. Har sett hengivne kristne komme med slike katastrofebudskap, og de har selv vært overbevist om at de har fått det fra Gud. Det triste er at de kan gjøre stor skade.
  Jeg tviler ikke på at Gud kan gi oss advarsler om kommende ting, men etter som det er umulig å forholde seg til ‘budskapet’ til Puerto Rico så velger jeg å se bort fra det og heller lese hva Bibelen sier.

  • Er ikke enig i at Obama er skyldig i noen avskaffing av kristendommen. Han er i overkant homovennlig, men hva ellers har han gjort i den retning? Nå har jo også republikanerne gitt klar beskjed om at de ikke vil være med på en innskjerping av fosterdrapslovgivningen, slik det var forventet! Amerikanerne er vel strengt tatt det mest kristne folket i verden, og Israels viktigste støttespiller.
   Det denne “profeten” kommer med er selvsagt bare vrøvl. I den grad Gud skulle straffen noen(hvilket han ikke gjør), så er det svært mange som står i køen foran Amerika!

  • Han har gjort mye, Ansgar. Du finner alt på nettet. Sakset i farten dette
   fra en god kronikk i Bergens Tidende 14/1-15 med overskrift Krigspresidenten:
   Obama regnes i dag som en av de mest antikristne presidenter USA har hatt, med utsagn som «USA er ikke lenger bare en kristen nasjon» og «det muslimske bønneropet er en av de vakreste lydene på jorden ved solnedgang”.
   Anmoder Søkelys til å skrive en artikkel om dette og også om Obama administrasjonens dårlige forhold til Israel.

  • Herland er det ingen som tar på alvor:-) men, jeg konstaterer at innlegget florerer med faktafeil. INGEN presidenter har brukt så mye penger på krig(etter andre verdenskrig), som Bush jr. Obama har avsluttet disse krigene. Nå har han igangsatt en krig mot IS, både i Syria og Irak. Det er vel ingen kristne i mot?
   Obama har gjort noen viktige grep for å bedre økonomien, som Bush kjørte i grøfta, men økonomi er tydeligvis ikke Herlands sterkeste side:-)

  • Det er nok delte meninger om Obama`s grep for å bedre økonomien. Den amerikanske statsgjelden har skutt i været under Obama til fortrinnsvis krisepakker eller såkalte kvantitative lettelser som har gjort de rike rikere og de fattige fattigere. Han satt i gang en krig mot Libya, fører krig i Syria mot Assad regimet. Det er nok et åpent spørsmål hvem av de to presidentene som kjører amerikansk økonomi i grøften. Noen vil nok hardnakket si at det er Obama

  • Jeg tror de aller fleste økonomer vil være enig med meg i at amerikansk økonomi var fullstendig skakkjørt da Omba overtok i 2008. Dessuten fikk han finanskrisen rett i fanget. Blant økonomer er det uenighet om Obama har tatt de riktige grep, men jeg tror alle er enige om at den skuta ikke så lett lar seg snu. Det finnes ikke den presidenten, som klarer å få balanse i budsjettet, og langt mindre få redusert statsgjelden. Det aller meste av de økonomiske problemene, skyldes Bush krigføring, samt hans skattekutt til de rikeste!

  • Amerikansk økonomi gikk rett vest på grunn av en uforsvarlig utlånspolitikk fra finansinstitusjonene og kan neppe tilskrives Bush. Obama arvet elendigheten og man satte i gang pengetrykking (kvantitative lettelser) for å stimulere økonomien. Disse stimulerende tiltak var målrettet på å hjelpe de aller rikeste i USA og man skapte en kunstig vekst basert på gjeld -som før eller siden vil komme til å sprekke. Mange tror dette vil skje i september 2015, men det gjenstår jo å se..

  • Ja, spørsmålet er hva disse QE’s vil føre til. Økonomen Peter Shiff som forutså krisen i 2008 og også Sveits’ fjerning av fast tak på franc i forhold til euro, sier at når QE4 innføres vil dollaren bryte sammen. Han hevder at økonomien langt fra er friskmeldt og at situasjonen vil forverres av ny QE. Varslet QE i Europa var en av årsakene til at Sveits frigjorde seg fra euroen. Når vil Kina, som også har innført tak i forhold til dollar, gjøre det samme som Sveits? Det er duket for stor dramatikk fremover.

  • Jeg har lyttet en del til den kjente økonomen Peter Shiff, som forklarer hva han mener vi skje i amerikansk økonomi fremover. Han er grei å lytte til, forklarer ting på en forståelig måte.
   Schiffs advarsler om en kommende økonomisk kollaps gjorde at han fikk kallenavnet “Dr. Doom”. Artikler i Business Week og andre økonomiske tidsskrifter viste at Schiff faktisk spådde finanskrisen av 2007-2010 mens de fleste makroøkonomer ikke klarte å forutse den økonomiske nedgangen til tross for rikelig med varselskilt. Shiff har mye å si om det han mener vil komme, nemlig et sammenbrudd av den amerikanske økonomien og en begrunnelse for hvorfor det vil skje.

  • USA’s gjeld har rundet18.000 milliarder dollar, og økningen har vært på gigantiske 70 prosent under Obama! USA er in deep trouble…..
   Viser igjen til økonomen Peter Schiff som forteller hva han mener dette vil resultere i.

  • Statsgjelden doblet seg under Bush! Vet ikke helt hvordan du tenker deg at Obama skulle klart å snu dette. INGEN president ville klart det. Det var gått altfor langt. De klarer ikke få balanse i budsjettet, og langt mindre få betalt ned på gjelden.
   Men, du må huske på at dette er ikke Obama ansvarlig for alene; budsjettene har blitt vedtatt i kongressen, i samarbeid mellom partiene. Nå har republikanerne flertall i kongressen, så Obama får ikke gjennom årets budsjett uten deres velsignelse.

 2. Jeg er enig med deg, Anna Serine, og er skeptisk til slike domsbudskap. Det kommer en dom til slutt. Men jeg er usikker på om Gud dømmer syndige nasjoner idag. Er ikke alle land og nasjoner full av synd? Kan ikke katastrofer ramme alle nasjoner?
  Går dette også i samme rettning som “velstands- evangeliet” der de lærer når man sår inn høster man velstand?
  Jeg har satt meg for lite inn i dette temaet om dom over nasjoner. Så det skulle vært interresant å høre om hva dere mener om det.

  • Hei Hildi. Jeg tror Gud spesielt har holdt sin hånd over enkelte land, de som har bekjent seg til Han som en nasjon, slik som feks USA og også Norge har gjort. Vi har hatt en gudsfrykt og også bidratt til å bringe ut evangeliet til andre land. Norge har høstet rike velsignelser, og USA har blitt verdens ledende nasjon. Men dette er i ferd med å forandres. Landene blir mer og mer ugudelige og lysestaken tas bort. Vi høster det vi sår. USA er ikke lenger ‘a nation under God’ (Obama sier at USA ikke er en kristen nasjon) og i Norge har venstrekreftene tatt over – de tåler knapt å høre et Guds ord, men omfavner villig andre religioner. I tillegg blomstrer antisemittismen også her i Norge. Vi kjenner på sterke åndsmakter, bl,a, i homofilispørsmålet og mange kristne står ikke lenger på Guds ord, men lager seg en annen gud enn bibelens Gud. Gud gir oss advarsler ved naturkatastrofer og økonomiske katastrofer for å vekke opp folket – han gir mulighet til omvendelse. Etter som vi kommer lenger ut i endetiden vil varselropene tilta i styrke. Det kan se ut som om ugresset har overtatt, men vi vet at Jesus har seiret og at vi er trygge i Han. Vi kan ta det med ro mens vi ser på at verden går sin undergang i møte. Vi vet jo ut fra bibelen at den onde vil ødelegge det han kan, men at hans tid er kort. Det viktigste for oss er å holde oss nær til Jesus og å få med så mange som mulig på himmelveien.

 3. Jeg kom også på det som står i 2 Peter 3. I vers 9 står det at Herren er tålmodig med oss for han vil ikke at noen skal gå fortapt. Hvor passer dette inn med slike domsbudskap?

 4. Jeg vil bare si at vi skal være prøvende og avventende til slike budskap. Samtidig aner jeg en trend i det hele. Flere og flere røster advarer nå om dom over USA og både Billy Graham, David Wilkerson, Leonard Ravenhill og Franklin Graham advarer om at synd vil føre til dom. Gud er nådig, men vi må også ha det klart at Guds ord sier at nådetiden en gang vil være slutt. På et eller annet tidspunkt sier Gud “Nok” da syndens beger er fylt, og kanhende dette er i ferd med å skje nå. Nå skal USAs høyesterett ta stilling til homoseksuelle ekteskap og dersom de konservative kreftene taper her..vet jeg ikke hva. Jeg tror vi gjør lurt i å merke oss hva slike profeter sier samtidig som vi tester alt på Guds ord og samtidig stiller oss avventende.

 5. Hei
  Dette minner meg om da Noha også profeterte Guds budskap ut til menneskene rundt seg, da vann flommen ville komme. Det tok ca hundre år før den kom, og da var ikke menneskene rund No-ha klare. de lyttet ikke til dette budskapet, og slik skal det også være i endetiden slik som på Nohas dager de lytter ikke til budskapet lengre, menneskene ignorerer dette. Men Man skal prøve hvert et budskap. Å være våken på at det som skjer i verden rundt oss, er en advarsel på den kommende tid.
  JEG TROR SELV AT NOE VIL RYSTE VERDEN KRAFTIG I 2016. Om vi ikke tar tegnene som det står skrevet om i Bibelen på alvor , så vil man være like utforbredt slik som på Nohas dager. Olje på lampene er vår tilstand på den kommende tid.
  mvh
  R

  • Ja, det er viktig å ha olje på lampene og å være klare! Det er mye forførende i denne tiden vi lever i; Så mange åndskrefter som forsøker å få oss vekk fra Jesus. Det jeg ser på som den største fare er at det jobbes iherdig for å få sammen alle religioner til en verdensreligion for fredens skyld. Jeg kjenner på en tristhet hver gang jeg leser eller hører om folk som sier de er kristne, men som mener at Jesus bare er “en vei” og ikke den “eneste” veien. Vi må holde fast på Bibelens ord og på vår tro samme hva det vil komme til å koste oss her på jord!!!
   I Matteus 24 leser vi om at “fødselsveene” skal tilta før Jesus kommer igjen. Vi ser jo også at dette skjer rett foran øynene våre; kriger, jordskjelv, hat, trengsler, falske messiaser, falske profeter. Det aller viktigste er at vi ikke må føres vill! Og det andre Jesus sier er at vi ikke må la oss skremme!
   Jeg husker godt det siste David Wilkerson skrev før han døde; Hold fast to your faith, stand fast in God`s Word; There`s no other hope in this world! Akkurat som bare de som var i Noahs ark ble reddet, er det kun de som har tatt imot Jesus som Herre og eneste frelser som har det evige håp!
   Jeg er fortsatt usikker på om Gud sender dom til bestemte nasjoner. Det står at Gud vil en gang samle hedningefolket og føre dem ned til Josafats dal der Han vil holde rettegang med dem på grunn av at de spredte jødene og delte Israel (Joel 3). Det står også om den endelige dom. Men slik jeg ser det, er det ikke bare USA som lever ugudelig, men synden florerer overalt. Katastrofer skjer også overalt. Derfor synes jeg at det er vanskelig å knytte Guds dom til enkelte nasjoners synd.Selv om jeg heller ikke ser helt bort ifra at i noen tilfeller kan det kanskje være at Gud handler slik for å vekke opp og kalle til omvendelse.Men, jeg er, som sagt, fortsatt usikker.

  • Hildi, du har rett i det du skriver. Hvis ikke jeg husker feil så beskrev pastor Wilkerson en ‘superkirke’ i boka Visjoner. Denne kirken var et sammensurium av forskjellige retninger og sto ikke for sann kristendom. Det er derfor viktig å kjenne sin bibel og ha et nært forhold til Jesus så man unngår å bli forført.

 6. Jeg leser nettopp nå i CNN at USA forbereder seg på en av de verste snøstormene i historien nå…Det høres nokså dramatisk ut….

  • Jeg så og det. Folk klargjorde seg. Når det gjelder det konkrete budskapet har jeg sett gjennom budskapet to ganger.. og vi får ta et avventende standpunkt. Det er kjente punkter jeg har hørt tidligere, samtidig er det lurt å være avventende til hans budskap og se om det han profeterer virkelig skjer.

 7. Her må du skille snørr og bart herr Fuglesteg. Din argumentasjon holder ikke forsvarlig bibelsk mål. Lebesbymannens profetier og kanskje disse også kan kanskje sammenlignes med proften Jonas som fikk beskjed av Gud om å dra til Ninive å profetere: “Om 40 dager skal Gud omstyrte byen. Intet skjedde etter det Jonas sa og i vår tid hadde han blitt regnet som en falsk profet. Dommen over Ninive kom som kjent 150 år senere ved profeten Nahums forkynnelse. Gud kan utsette å gi nåde. Det tror jeg er nøkkelen til å forstå hvorfor Lebesbymannens profetier ennå venter på sin oppfyllelse. Jeg tror ikke tiden var inne da. Det var noe som manglet, nemlig Sovjets undergang og jødenes eksodus fra sovjet. Vi lever nå i tiden den ytterste tid før det profetiske ord oppfylles og vi er glad for at Søkelys av og til omtaler endetidsprofetier. Når det gjelder denne profetien har jeg sett halvparten nå, og det virker som om denne mannen har med Gud å gjøre.

  • Lenesbymannen var en seriøs kristen som hørte mye fra Gud. Han kom også med profetier som ikke stemte, slik som krigen i 1953. Her er noe jeg fant og dette og en ‘forklaring’ på krigen ikke kom:
   “I 1907 sa Lebesbymannen at Norge skulle komme i krig i 1953.
   Så kan man spørre, hvorfor kom ikke krigen?
   The Daily telegraph sa i 1957 at Stalin stod klar til å føre Sovjetunionen ut i krig mot vestmaktene da han døde i mars 1953.
   En av avisens journalister, David Floyd, sa at han hadde fått dette fra en som hadde en ansvarsfull stilling i Sovjetregjeringen. Det sies at hjerneslaget som Stalin fikk, var en følge av hans raseri over undertegnelsen av Balkanpakten mellom Hellas, Tyrkia og Jugoslavia. Alle i høye stillinger i Stalins nærmeste krets var overbevist om at Stalin planla å gå til krig våren eller sommeren 1953.
   Det var akkurat det Gud viste Lebesbymannen i 1907.
   Vi vet ifra flere kristne blader fra den tiden at det ble oppfordret til bønn for Norge. Vi vet også at det ble bedt om at Gud enten måtte frelse eller fjerne Stalin. Vi tror at Gud stoppet krigen som skulle komme i 1953 på grunn av de kristnes bønner”

 8. Dette er direkte spam, og jeg synes innleggene til Torstein bør slettes. Jeg tror jeg har lest dette innlegget fra Torstein L. sikkert 20 ganger i forskjellige nettfora.
  Gjør en test selv: Søk i Google på frasen “When President Bush will return to Israel for the THIRD time”, og ta ut treff fra bare norske sider. Du finner haugevis av innlegg fra Torstein L.!!!

  • Jeg synes at Langesæter har like mye rett til å ytre seg som alle andre i diskusjonene her. Ok, så tror han at Bush er antikrist. Hva så? Han vil før eller senere oppdage at han tar feil. Han har uansett mye kunnskap i GT, noe de færreste kristne har, og jeg synes det han skriver er interessant.

  • Anna Serine:
   Jeg snakker ikke om at han ikke får lov til å ytre seg – selvsagt må han få det. Jeg har også lært mye av Torstein – dette med jordas epoker delt inn i 6 x 1000 år, deretter 1000 års fredsrike, har jeg lært veldig mye av han.

   Fortsett å skrive Torstein, selvfølgelig!!

   Poenget er at han klipper og limer mye av det han har skrevet veldig mange ganger før, både på dette og mange andre debattfora. Et godt eksempel er det siste avsnittet her, som et enkelt Google-søk avslører at han har skrevet flere titalls ganger (hundretalls?) på ulike debattfora.

   Da er det ikke lenger snakk om å ytre seg, men om spam. Da blir det ødeleggende for debattfora.

  • Jeg tror ikke det så mange som mener at Obama er USAs redningsmann, spesielt ikke der borte. Obama er blant de minst populære presidentene i nyere tid. Han har heller ikke fått økonomien på fote, men har tatt noen grep. Noen mener det er feil grep, noen mener han har gjort for lite. Her er det ingen fasitt. Det eneste som er sikkert er at han overtok et konkursbo i 2008, fikk finanskrisen på toppen. Kanskje du kan fortelle meg hvordan han skulle klart å snu gigantiske budsjettunderskudd til overskudd? Og unngått økning i gjelden? Tror ikke du finner en eneste økonomiprofessor som har svaret på det:-)

 9. Er veldig forsiktig med å la forskjellige tvilsomme profeter få styre min hverdag. Likevel tror jeg at svært vanskelige tider ligger rett rundt hjørnet, og hvor mye Norge vil rammes er uvisst. Stupet i oljeprisen forteller oss at vi ikke går helt fri. Selv om jeg er uhyre skeptisk til såkalte profeter er det likevel en som jeg har tiltro til, nemlig avdøde pastor Wilkerson. Hans liv viste at han var en seriøs kristen som ikke gikk på kompromiss med sannheten. Anbefaler alle å lese hans bok ‘Visjoner’ som ble utgitt på 70 tallet.

Det er stengt for kommentarer.