Erna hentet hjem IS terrorist og hennes barn og svir av millioner, men norske Lucas får ikke komme hjem

Arrogante Erna Solbergs regjeringsprosjekt i ferd med å smuldre opp etter at Solberg har bestemt seg for å hente hjem en kvinnelig terrorist

Bortførte Lucas fra Narvik kan komme hjem etter åtte år, men Norge sier nei  Det er nå stor sjanse for at FrP kan komme til å trekke seg fra Erna Solbergs sentrumsregjering etter at Erna Solberg bestemte seg for å hente hjem en terrorist og hennnes angivelige syke barn. Kvinnen som frivillig dro til Syria for å bli en del av kalifatet som har henrettet både kristne og kidnappede vestlige borgere. En av dem som fikk smake på IS terroristenes godhet for vestlige borgere var  nordmannen Ole Johan Grimsgaard-Ofstad (48) som ble kidnappet, mishandlet og drept i 2015 fordi regjeringen da ikke ville forhandle med terrorister. Nå syntes dette å være et tilbakelagt stadie og med unntak av FrP har alle de tre  regjeringspartiene sagt ja til å hente inn en terrorist og hennes påståtte syke barn. Dette skjer bare kort tid etter at Norge og UD sa nei til å hente hjem Lucas fra Narvik som ble kidnappet til Libya av sin far i 2011.

“Det ser ut som om man må være medlem av IS for å få hjelp til å komme hjem av norske myndigheter,” skrev Tom Gabirelli i en kommentar til NRKs oppslag om at myndighetene sier nei til å hente hjem den nå 14 år gamle “Lucas” fra Narvik som har norsk mor, men libysk far. I 2011 ble Lucas kidnappet til Libya av sin far og guttens mor, Kristel Jektvik har ikke sett sin sønn siden han var seks år. Mens norske myndigheter nå svir av flere millioner skattekroner for å hente hjem IS terroristen og hennes to barn, viser ikke myndighetene samme interesse for å hente Lucas hjem. Ei heller noen vilje til å bla opp noen kroner for å hente gutten hjem. Det var en desemberdag i 2011 at guttens far kidnappet sin sønn og tok han til Libya. I fjor høst ble det klart at faren ønsket å komme frivillig hjem med sin sønn. Lucas som er norsk statsborger har ikke lenger gyldig norsk pass. Dermed trenger de visum for å komme seg til Norge, men den norske ambassaden i Libya er stengt av sikkerhetsmessige årsaker. Det viser seg umulig å sende et norsk nødpass til gutten slik at han kan reise hjem. Morens bistandsadvokat, Lise-Marthine Jensen forteller at de har forsøkt å få hjelp av norske myndigheter for å få Lucas hjem igjen, uten hell. Så langt har intet skjedd i saken med Lucas og verken Høyre, Venstre eller KrF ser ut til å være villig til bruke samme ressurser på å hente hjem den norske gutten hvor foreldrene ikke har vært eller er medlemmer av IS.

Bør forlate og felle Solberg-regjeringen

Sylvi Listhaug og Tybbing Gjedde bør ta over for Siv Jensen for å gjenreise partiet

FrP som bruker helgen på å finpusse på sine krav til Erna Solberg har nå et massivt press på seg. Stadig flere tar til orde for at Frp må forlate Erna Solbergs regjeringsprosjekt som både er grått, kjedelig og upopulært i befolkningen. Blant dem som har stemt på Frp er det stor frustrasjon over at partiet har fått lite igjen for å sitte i regjering, og selv seire som ble vunnet etter valget i 2013, er nå blitt fjernet for å kunne tekkes Venstre og KrF. Disse to minipartiene som begge ligger langt under sperregrensen, med henholdsvis 2,7  (V) og 2,5 prosent  (KrF) på den siste målingen er begge med på å sabotere for Frp som selv var mindre SV på TV2s siste måling. For Siv Jensen som nær sagt har lykkes med å halvere partiets oppslutning er dette en gylden mulighet. Det eneste partiet kan gjøre for å innhente noe av det tapte, er å forlate Erna Solbergs mislykkede regjeringsprosjekt å la velgerne ta seg av KrF og Venstre i 2021. De to minipartiene ser begge ut til å kunne forsvinne ut av Stortinget i 2021 og alle meningsmålinger viser nå at det er et klart ikkeborgerlig flertall i Norge. Med et Frp som er halvert og med KrF og Venstre på vei ut av stortinget vil Ernas prosjekt lide totalhavari i 2021 og Frp har mest å tjene på å komme seg ut av prosjektet og heller bruke tid på gjenreise seg selv. Skal Frp lykkes med sin gjenreisning må man sette Norge og nordmenn først. Vi trenger et politisk lederskap som opptrer i kong Haakons ånd og parkere globalismen og la kong Haakons slagord “Alt for Norge” være rettesnor for veien videre.  Veien videre for Frp er først og forlate regjeringen, bytte ut Siv Jensen & co med Tybbing Gjedde og Sylvi Listhaug, og deretter gjenreise et parti som setter Norge og nordmenn først. Under den nåværende regjeringen har Frp sviktet landets pensjonister, uføre og sliterne og derfor trenger partiet en ny kurs og ledelse. En kurs som vil løfte frem folk flest og en ledelse som faktisk lytter til folkets behov. Og ikke minst, ser til at den nå 14 år gamle Lucas kan komme hjem til Norge selv om det vil koste noen få tusen til flybilett hjem.

3 tanker om “Erna hentet hjem IS terrorist og hennes barn og svir av millioner, men norske Lucas får ikke komme hjem

 1. TAKK , redaktør av Søkelys : Her treffer du spikeren så utrolig – og uhyggelig – rett på hodet ! Nærmere sannheten er det vanskelig å komme.
  Om du leser min blogg : turestril.blogspot.com fra onsdag den 13. november 2019 ; så vil du se mine refleksjoner om Solberg-regjeringen og dens fremtid.
  Din analytiske evne , Kjell ; er det bare å ta av hatten for !

  Hilsen
  ture-a

  • Takk Ture. Dersom ikke Frp trekker seg fra dette “borgerlige” samarbeidet nå, har partiet null tillit igjen. Frp bør trekke seg nå.

Det er stengt for kommentarer.