Endetidspastor med profetisk oppdatering over jordskjelvene i Yellowstone og solformørkelsen i august

Endetidspastor og grunnlegger av “End Time Headlines”,  Ricky Scaparo oppfordrer nå kristne til å gå i forbønn i forbindelse med de mange jordskjelvene i Yellowstone samt den kommende formørkelsen i august. “Endetidens tegn manifestere seg like for våre øyne, og mange er ute av stand til å se det,” skriver pastor Scaparo i en oppdatering over de mange jordskjelv som i den senere tid har rystet Yellowstone. Se og hør hans siste sterke profetiske undervisning omkring den profetiske tiden vi nå befinner oss i

https://www.youtube.com/watch?v=HwLAYbAMS54

7 tanker om “Endetidspastor med profetisk oppdatering over jordskjelvene i Yellowstone og solformørkelsen i august

 1. Det er mye kaos blant kristne, forvirring. Og alle disse falske profetiene gjør ting mye verre.
  Jeg var i Aalborg i går, og satt på den flotte Jesus Cafeen til Torben Søndergaard som ligger midt i sentrum. Flott tilbud. Gudfryktige og brennende unge mennesker, som bød på god kaffe, gode samtaler og forbønn, ledet av Ånden.
  Men til poenget; det kom en eldre dame styrtende inn døren, med 3 ruller i håret, og ville ha oss med hjem til henne med bussen, for “husrenselse”, og påfølgende swissrull og kaffe! Hun var frelst, men hennes tre sønner var rake motsetning, og hatet at hun var kristen. Hun mente huset hennes var inntatt av åndskrefter, og ville ha oss med hjem til henne for å be det ut.
  Hun sa; Det haster, for Jesus kommer snart. Noen sier i september, sa hun forskrekket.
  Vi konstaterte at “ingen kjenner dagen og timen”, men det er jo noe om at Antikrist først skal regjere i syv år…?
  Hun slo seg til ro med dette, det stakkars gamle kvinnemennesket…

  • God ferie Ansgar. Jeg nyter ennå sånn halvveis ferie, hadde en hel uke, og nå har jeg sånn halvveis ferie. Jeg deler ikke syn med deg her. Ricky Scaparo bemerker jo egentlig bare noe en mengde av profetigranskere i disse dager har snakket om, nemlig de mange jordskjelvene i Yellowstone. Jordskjelv er en del av de bibelske endetidstegn, og Ricky Scaparo viser jo bare til fakta når han snakker om svermene av jordskjelv. Vi må aldri glemme at profeti og eskatalogi er en vesentlig del av budskapet i det nye testamentet. Faktisk er vel det Ricky snakker om i videoen bare detajert utleggelse av hva Jesus snakket om for 2000 år siden. Jeg tror ikke vi behøver å være profeter for å forstå at de eskatalogiske tegn skjer rett foran våre øyne, men dessverre er det litt for mange kristne som er ute av stand til å se.
   Budskapet om Guds rike er nå langt på vei forkynt til alle folkeslag og jeg er ikke det minste i tvil om at tiden er kort. Selv om vi igjen og igjen blir advart gjennom Skriften og dem som forsøker å vekke opp Guds folk, klarer jeg ikke å fri meg fra tanken om at det som skal skje, vil komme seg ei bombe for mange kristne.

 2. Tror du misforsto meg, Kjell. Jeg har ingen formening om denne saken, men uttalte meg på generelt grunnlag. Det florerer med profetier, av tvilsom karakter, og dette skaper mye forvirring. Noe den nevnte eldre damen jeg møtte i Aalborg på fredag, var et godt eksempel på.

 3. Hva tenker dere om det som det snakkes mye, veldig mye om på youtube for tiden, om de tegnene som skal viser seg på himmelen og oppfyllelsen av Johannes Åpenbaring 12.

  23.sept. er en dato som går igjen.

Det er stengt for kommentarer.