En spesiell plass i helvete for amerikanske kvinner som ikke stemmer på Hillary?

Årets amerikanske valgkamp tegner alt til å bli den mest skitneste noen sinne. Mens donald-trump-v-clintonHillary supportere sier at det finnes en spesiell plass i helvete for kvinner som ikke stemmer Hillary, kunne Donald Trump i dag slå fast at Hillary Clinton er djevelen selv. Utsagnet som er blitt spilt av på de store nyhetskanalene gjengir at Donald Trump i en tale slo fast at Bernie Sanders ved å støtte Hillary Clinton inngikk en deal med djevelen, og han la til: “Hun er djevelen!” sa Trump til det jublende publikum. Trumps uttalelse følger i samme spor som utsagnet til tidligere utenriksminister Madeleine Albright, som var utenriksminister under Bill Clinton klarte å lire av seg om at det fantes en spesiell plass i helvete for kvinner som ikke stemte Hillary Clinton,  og vi har mest sannsynlig bare sett begynnelsen på en valgkamp preget av sterke ord, og ondskapsfulle karakteristikker. 

Franklin Graham har tidligere refset kandidatene under valgkampen for nivået på retorikken. Løgner blir spredd, påstander blir forvridd og sterke ord og uttrykk -som er en presidentvalg uverdig blir servert på de forskjellige nyhetskanaler, og det er tydelig. Franklin Grahama formaning har falt for døve ører -og tingene kommer til å bli styggere og styggere. I videoen under sier Dinesh D’Souza sannheten om Hillary Clinton og Clinton familiens tvilsomme og korrupte hender. Årets valg står mellom to råtne epler, Donald Trump som har en overveiende negativ og venstrevridd media på nakken -som åpenbart favoriserer Hillary Clinton, og en halvkorrupt kriminell, patologisk løgner med null troverdighet. Med Hillary vet de hva de får, mer av det samme, med Donald Trump vil det kunne bli spennende endringer.

Her er klippet som presenteres i mainstream media

4 tanker om “En spesiell plass i helvete for amerikanske kvinner som ikke stemmer på Hillary?

  1. “venstrevridd media”? I Amerika finnes det ingen venstreside i politikken. Knapt noen tenker lenger til venstre enn det som tilsvarer politikken til norske Høyre.

    • Jeg ser mange bruker den termen om Clinton og Obama .
      Men jeg er enig i at grensene i amerikansk politikk er noe annerledes enn våre her i Norge.

  2. Hm…Trump selv mener jo at han er et like godt menneske som Jesus. Han har aldri trengt å be om tilgivelse for noe som helst? I egne øyne er denne sosiopaten like perfekt som Jesus var da Han vandret på jorden…?

    • Trump er ingen kristen, han er en stortalende brautebukk som burde lytte til Franklin Graham som har advart nettopp mot slik form for valgkamp.

Det er stengt for kommentarer.