Eks Nato-general med bok: Krig med Russland er nært forestående”

2017-warMens massemedia pumper ut den ene historien etter den andre om nye utsagn Donald Trump har kommet med, er det ingen som tar notis av en nylig utkommet bok skrevet av den tidligere Nato-generalen  General Sir Richard Shirreff. I boken blir det hevdet at Nato og Russland snart vil befinne seg i krig. Som kjent har forholdet mellom Nato og Russland gjennom de siste årene gradvis blitt forverret, og Russland president Vladimir Putin har flere ganger understreket alvoret i situasjonen som er oppstått etter at Nato stadig har flyttet militærmakt nærmere den russiske grense. I de baltiske stater og i Polen er det frykt for at Russland skal vende tilbake til gamle takter å begynne å realisere drømmen om et nytt Stor-Russland. Samtidig som denne frykten syntes å prege enkelte land i Øst, frykter Russland på sin side at Nato’s militære oppbygging i Øst utgjør en reell og stadig større trussel for Russland. Vladimir Putin har gjentatte ganger understreket at hans mål er å beskytte Russland.

Paul Begley kommenterer her nyheten om general Sir Richard Shifeffs bok

 

6 tanker om “Eks Nato-general med bok: Krig med Russland er nært forestående”

 1. Slik utviklingen nå er i Tyrkia – kan jeg ikke si annet enn at jeg har problemer med å se Tyrkia som fortsatt NATO medlem..,
  Det ligner stadig mer på et diktatur ..

  • Gled dere for GUDs Ord går i oppfyllelse!

   Esekiel kapittel 38 snakker om Tyrkia som skal vende seg imot Israel.

   https://www.youtube.com/watch?v=DXrlxYYMEI0

   Daniel 11 (Kongen i nord og kongen i sør)
   26 De som spiser ved hans bord, knuser ham, hæren hans blir skylt bort, og mange blir drept og faller. 27 Begge kongene har onde hensikter. De sitter ved samme bord og lyver. Men det skal ikke lykkes, for enden kommer først til fastsatt tid.

   Kan det være noe av det vi ser nå?

  • Guds Ord går i oppfyllelse. Tyrkia kan være den Gog som man vanligvis har plassert i Russland i kristen profeti granskning.
   Det er viktig å holde et våkent øye med utviklingen. Folk som forsøker å tolke bibelprofeti har opp gjennom historien tatt feil -og tingene utviklet seg ikke slik man trodde.
   Jeg tror kristne som er opptatt av profeti og hva Guds Ord lærer om de siste tider, ikke bør låse seg fast i en bestemt tenkning, men ha et bredt og våkent blikk på det som skjer i tiden, og samtidig gå til Ordet for å se om det stemmer eller er likt.

  • Jeg har lenge ansett Tyrkia som et islamsk diktatur, korrupt og gjennområttent. Jeg har min tvil om kuppet mot Erdogan var ekte eller iscenesatt av han selv. Det hele virker noe tilgjort og søkt. Vi har alle lenge kjent hvordan Erdogan har samarbeidet med ISIS og forsynt dem med våpen og forsyninger i bytte med olje. Og nå så jeg Erdogan stå å skrike mot Vesten at de støtter terror.
   Jeg har selvfølgelig som mange andre merket med at Recep Erdogan har 666 i sitt navn -og jeg tror vi gjør lurt i å holde et våkent øye med Erdogan.

Det er stengt for kommentarer.