Drammens kommunes angrep på Visjon Norge og Jan Hanvold feilet -får fortsette som før

Verken dokumentaren “Pengepredikanten eller Drammen kommunes forsøk på å jage TV kanalen har lykkes og Hanvold kan smile stort

“Så gikk det igjennom i Formannskapet i Drammen. For dispensasjon for, å være i vårt eget bygg igjen. Krf, frp og venstre stemte for at vi skulle få 5 år. Men vi fikk 2 år, da kommunen vil ha fortgang i utbyggingen av eiendommen til bolig. Og det er jo dette vi ville i utgangspunktet, som vi inngikk avtale med kjøpere om allerede i april 2018. Så som jeg alltid sier ” Alt ordner seg” For vi står på Rom 8:28. Så da får vi se hvordan det går videre, med søknaden vår. Og videre drift, i vårt bygg,” skriver Jan Hanvold som igjen har beseiret motstanderne i en melding på Facebook

Selv om vi flyttet ut innen fristen 24 januar. Så har vi holdt på, å bygge opp vår store tekniske enhet. Der vi skal flytte permanent til om 2 år. Og det var veldig bra, slik at vi fikk bygd opp alt nytt ifra grunnen. Og ikke lappe på utstyret vi bygde opp ifra 2003. Staben vår har gjort en utrolig flott jobb. Og har arbeidet dag og natt i 3 måneder. Så sånn sett, la bare kommunen oss et spark for å komme videre.Og vi har klart å være på lufta også i denne flytte perioden. Mange har godtet seg over vår situasjon. Og enkelte i media, hengte oss ut at vi drev ulovlig. Som alltid er dette en storm i et vannglass, å jeg må bare dra på smilebåndet. Og si ha, ha, he, he. Nå må jeg le og fryde meg i Herren. Som Faren min alltid sa: Jan det er ikke hvordan du har det ,men hvordan du tar det. Jeg er glad at Herren har gitt meg evne til, å kommunisere med meg selv. Og ikke ta innover meg, hva folk tror, tenker og mener. Ingen får påvirke meg, bortsett ifra Den Hellige Ånd. Det er så godt, å leve i seier, uansett. Og la seg styre av Guds ord, å ikke av følelser og omstendigheter. Så er jeg så utrolig takknemlig for alle forbedere og alle som oppmuntrer oss. For troen seirer alltid, å tar oss igjennom alle kriser og trengsler. Nå gleder vi oss alle de ferdig lagte gjerningene. Både sendinger ifra Hallignskarvet i vinterferien. Så Oslo Symposium. Og årets profetiske konferanse i 21-24 mars med profeten William Undi. Dette vil vi ha i Senterkirken i Hokksund. Bestill romm på gjestegården. Så kommer også Diony Baez igjen, den 29 til 30 mars. Dette blir et annet sted, som vi vil sende ifra.
Så takk for all støtte og forbønn.Vi husker på at gleden i Herren er vår styrke. Derfor sier vi hele tiden ha,ha, ha,ha. He, He,he, halleluja. Ære være Gud, Han skal ha all ære

Skriver Hanvold som igjen demonstrerer at han har det som plomma i egget. Intet kan stoppe verken Hanvold, evangelist Svein Magne Pedersen eller apostel Jan-Aage Torp som daglig må hanskes med oppgulp fra ulike fiender av levende og karismatisk kristendom. Vi går fra seier til seier og fra opptur til opptur, slår en tilhenger av Visjon Norge fast.

16 tanker om “Drammens kommunes angrep på Visjon Norge og Jan Hanvold feilet -får fortsette som før

 1. Jeg undres over det som nå skjer med TV Visjon Norge. De har bygget opp et nytt permanent studio – og så vidt jeg vet ligger dette i Mjøndalen.

  Om mine opplysninger er riktige ; så overtok Hanvold personlig eiendomsretten til det svære bygget i Drammen for kort tid siden – hvor studioet var plassert i mange år ( kalt Honda-bygget fordi en bilforretning tidligere holdt til der ).

  Så solgte Hanvold bygget til et svensk firma som visstnok driver med eiendomsutvikling – og skal bygge boliger der når reguleringsplanen er vedtatt.

  Så kommer spørsmålet : Hvor mange millioner tjente Hanvold personlig på denne transaksjonen ?

  • Jeg tror at Gud har kalt mange som ikke har vært lydige.
   Alltid har vi unnskyldninger, vi er for gamle, for unge, har det for travelt, tør ikke, ikke god til å tale m.m. OG jeg tror gjerne at Gud kalte Hanvold. Og at han har kalt mange før Hanvold, men de har sagt nei. Hanvold sa ja. Og jeg tror det gledet Gud stort. Og mens noen kanskje tenker at dette falt lett for Hanvold (kan jo se ut som han elsker å stå foran kamera, jeg skjønner at man kan tenke slik) -så tror jeg allikevel det kostet ham mye. Bare Gud vet.

   Men jeg vet at Hanvold har blitt advart de siste årene -av kristne som vennlig har ønsket å peke på en del alvorlige ting som skjer på kanalen. Uten at det har hjulpet. Dette er så alvorlig at jeg virkelig håper det skjer noe snart. Folk blir forført der inne på møtene, også de som ser på TV. Og vi er så mektig leie av det.

   Ser at han skriver at Dionny Baez kommer 29.mars. Håper foreldrene holder barna unna ham. Jeg trodde en kristen TV-stasjon også skulle være der for mine ikke-kristne venner og familie. Men Baez og annen forførelse ser ut til å forsette…
   Dessverre. Men det er håp. Gud gjør det han vil.

   Håper å se for eksempel Ludvig Nessa tale på et møte der.

  • Dessverre : Jeg tror at noen har ” elefanter ” i magen – og det er flere av dem.
   Tordenskiolds soldater er ute og går : En av dem fronter Oslo Symposium – han står frem på TV-Visjon Norge og spør : ” Hva er et menneske … ” . Han vil tydeligvis styre hele Norge gjennom disse store møtene i AP- lokalene i Oslo sentrum ! Selv mangler avisen penger til en investering i Forum Kino på til sammen over 100 mill. kroner. Etter mange tigger-telefoner fra avisen Norge I dag ; sa jeg opp mitt abonnement på denne avisen. Jan Hanvold – som tilbringer vinterferien på sitt eget hotell i Sudndalen ; fortalte at nå er også avisen ” Norge I dag ” engasjert i dette hotell-prosjektet.

   Jeg bare undres over pengebruken – når raser korthuset sammen ?

 2. Jan Hanvold minner meg mer og mer om Hans Nielsen Hauge. Hauge var en uredd Jesus-troende disippel. Men i tillegg var han også en forretningsmann. Så la oss alle glede og fryde oss over dem som lykkes og også hjelper andre til et bedre liv.
  Så la oss nå konsentrere oss om våre egne liv, slik at vi kan leve til Guds behag. Det er tross alt det det hele dreier seg om, hva vi selv får til i Guds rike…
  Men husk, størst av alt er kjærligheten…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  1
  3
  • Bare en liten kommentar:

   Du skriver: «Størst av alt er kjærligheten».

   Dette sier ikke Bibelen. Dette er en setning som de liberale misbruker for det det er verdt.

   Det snakkes om agape, farskjærligheten. Guds kjærlighet til oss mennesker. Den kjærligheten vi viser til våre barn. En slik oppdragende kjærlighet snakkes det om.

   Men, tilbake til setningen. Bibelen sier ikke det du skriver. Den sier: «størst blant DEM er kjærligheten». Altså sier Bibelen at størst av TRO, HÅP og FARSKJÆRLIGHET er FARSKJÆRLIGHETEN størst.

   Vet at din intensjon ikke var å misbruke dette, men jeg følte det måtte kommenteres.

   Mvh Richard

  • Det å sammenlikne Jan Hanvold med Hans Nielsen Hauge ; mener jeg er en regelrett skivebom – ja , det er ikke i nærheten av skytebanen en gang.

   Hauge reiste rundt i landet og fikk etablert ulike former for entreprenørskap – altså bedrifter – i tillegg til å forkynne Guds ord.
   Han fikk sin store åpenbarelse fra Jahve mens han gikk bak plogen. Hanvold har vel aldri lagt sin hånd på noen plog ; men har drevet med økonomiske transaksjoner. På 1980-tallet rotet han vekk 20-30 mill. kroner som tilhørte andre – og ble straffet for dette og måtte også sone i fengsel.

   Hanvold har fått sin store personlige økonomi ved å tigge penger av folk. Ja , her er han meget dyktig og bruker den amerikanske metoden : ” Ledelse ved målsetting “. Du hører han stadig sier : Hvis 2000 gir 1500 kroner så…..
   Han har ved sin kløkt greidd å tigge over en milliard kroner hittil.
   Det koster selvsagt å drive en TV-kanal med sending 24 timer i døgnet og Hanvold står på – han sparer ikke seg selv. Dette har jeg også fortalt ham under et møte vi hadde her i Bergen. Men å gjøre seg selv rik på penger han har tigget av folk ; stemmer ikke med min Bibel-forståelse (…for intet har dere fått det… ). Selvsagt bør han ha en god lønn for den innsatsen han gjør. Han har jo kone og flere barne-kull .

  • « Størst av alt er kjærligheten »? Når det gjelder predikanter og andre fremtredende menn i kristen Norge, har de fleste giftet seg med kvinner som er yngre og ikke har vært gift tidligere. Da lurer jeg på om de benytter skriftstedet som sier:» Hver den som gifter seg med en fraskilt kvinne han driver hor», selv om Lukas sier: « Hver den som skiller seg fra sin hustru og gifter seg med en annen kvinne, han driver hor osv », for å rettferdiggjøre at det er ok å gifte seg igjen, da kvinnen de gifter seg med ikke har vært gift tidligere.

   Dette er med å skape forvirring og frafall blandt kristne som ser at andre fremtredende predikanter og ledere er « fri » til å gifte og skille seg både en og flere ganger. Skal man virkelig ha tillit til disse forkynnerne, og hvilket signal sender de ut til andre, annet enn forvirring om: « Har Gud virkelig sagt », og « er det virkelig det Han mener ». Når det gjaldt straffen kvinnen fikk for sin fall i Edens hage, har jeg inntrykk av at den største straffen var at :» Du skal føde dine barn med smerte »!

   Den største straffen, sånn som jeg ser det, var ordene: « og til din mann skal din attrå eller begjær/lyst stå, og han skal råde over deg ». Dette er sånn som jeg leser det, en meget stor og på mange måter en tung straff å bære for en kvinne. Den nye pakt som kom med Jesus, er der i mot meget streng mot mannen, som fikk i oppdrag å elske sin hustru slik Jesus elsker menigheten. Selv dømmer ikke jeg disse « forbildene », men er veldig frustrert over gjengifte som om det ikke er noen big deal. « Går det ikke første gangen, går det sikkert bedre andre gangen «!

   Får man gift i små porsjoner, er det ikke sikkert det utgjør så stor skade der og da, men over tid vil det gjøre ubotelig og for mange uopprettelig skade. Derfor blir det så farlig og « uskadeliggjøre » gjengifte som det mest naturlige i verden. Tror det er med å føre mange kristne til fall og frafall.

 3. Hei Richard. Ja, du kan få sagt det…”at størst er fars-kjæligheten.” Hvor står nå det da tro?
  Det minner meg om en historie jeg har fra mitt yrkesliv. En eldre dame fra en frikirke i Arendal fortalte meg, at nå hadde hun og mannen solgt huset sitt. Og hun sa…”for vi kan jo ikke ta noe med oss, vett du!”
  Det var jo sant det hun sa, og da jeg spurte hvem som var den heldige kjøperen, svarte hun: “Min sønn!”
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Du siterer fra 1. Kor 13.

   Der står det agape når det på norsk oversettes med kjærlighet. Agape er det greske ordet for oppdragende farskjærlighet. Dersom du som pastor ikke kjenner til dette vil jeg stille store spørsmålstegn ved deg som en som skal undervise menigheten i Guds ufeilbarlige ord.

  • Hei Richard. Ja, du har vel rett i det, men jeg har heller aldri bedt om å bli en pastor. Den tittelen fikk jeg ufortjent av staten.
   Men dersom du har rett om agape, og det tror jeg nok du har etter å ha tenkt meg om, så passer det veldig godt med det synet jeg har innerst inne. Du vet, Jesus sa at Han bare var kommet for å frelse Israels 12 stammer, som ble kalt for Guds Eiendomsfolk. Jeg har gitt ut noen videoer på YouTube om dette. For meg ser det ut for at dette gjelder også idag. Da bryr Gud og Jesus seg mest om denne fine gruppen mennesker. Hvem disse er kan du klikke deg inn på Evangeliekirken sine nettsider, eller YouTube under mitt navn. Jeg får håpe du ikke blir alt for sinna..

   1
   1
  • Jeg blir ikke sinna, men denne teologien du bruker her viser ikke annet enn at evangeliekirken i Arendal ikke hører til bibelsk kristendom, men er en sekterisk retning på linje med Jehova Vitner, mormonerne etc.

   Blir heller trist enn sint.

   Mvh Richard

  • Ja det gjør det, men hva mener Henrik Røraasen med talenter i dette tilfellet?

   Mvh RJ

  • I lignelsen om talentene Matt 25:14-30 står det blant annet:

   28 Ta derfor talenten fra ham og gi den til ham som har de ti! 29 For den som har, han skal få, og det i overflod. Men den som ikke har, skal bli fratatt selv det han har. 30 Og kast så denne unyttige tjener ut i mørket utenfor, der de gråter og skjærer tenner.»

   Så ut ifra det du mener så er lignelsen om talentene, en lignelse om de som driver handel, altså kjøper og selger.

   Hvis så er tilfellet så er det jo, dødsfarlig å gå konkurs, i henhold til vers 30.

   Har du ikke noen bedre forklaring?

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.