Dr Michael Brown: “Hvorfor bryr vi oss ikke om masseslaktet av kristne i Nigeria?”

Hvorfor bryr vi oss ikke om masseslaktet av kristne i Nigeria er blant spørsmålene Dr Michael Brown stiller i sin faste “In the line of fire” spalte, (Foto You Tube)

Likegyldighet fordi det er fargede afrikanere som blir slaktet?  Tusenvis av kristne blir drept og hele landsbyer blir lagt i grus. Men hvorfor er vi så lite bekymret? Hvorfor bryr vi oss ikke? er blant spørsmålene Dr Michael Brown stiller oss kristne i sin faste “In the line of fire” spalte. Michael Brown som er en konservativ radiovert, spaltist, forfatter og jødisk messiansk kristen som på mange måter representerer det gode og positive med karismatisk kristendom. Som et forsøk på svar slår Dr Brown fast at svært mange kristne ikke er klar over hva som skjer med kristne spesielt i den nordlige del av Nigeria hvor tusenvis av kristne brødre og søstre er blitt slaktet av ekstreme islamister som følger Koranens oppfordringer om å drepe kristne, vantro og jøder.

Dr Michael Brown opppfordrer til engasjement for forfulgte kristne. Foto: Søkelys

Hvorfor bryr vi oss ikke? Her er noen fakta skriver Brown og fortsetter: I løpet av de siste månedene har en av mine gode venner, en kristen misjonær som tjenestegjør blant de aller fattigste i Nigeria, sendt meg en masse eposter med grusomme nyheter om at muslimske ekstremister fra Fulani stammen voldtar og dreper kristne landsby beboere og at levende barn blir brukt som islamistiske selvmordsbombere som påfører høye dødstall og store ødeleggelser. Og de grusomme meldingene står nærmest i kø. Mens jeg leste epostene jeg fikk, så kunne jeg slå fast at de store nyhetsmediene her i Vesten ikke omtaler det som skjer med et eneste ord. Samtidig som media her i Vesten er tause så forteller nigerianske kilder om omfattende angrep mot kristne i landet. Og i dag leste jeg den sjokkerende overskriften i Jihad Watch: “Nigeria: Muslimer utslettet 15 landsbyer og masseslaktet kristne mens den nigerianske regjeringen gjør intet,” skriver Brown videre.

Og et av nyhetsoppslagene jeg leste startet med dette sitatet: “På tross av et stort antall av henvendelser til guvernøren og hans medarbeidere så forblir regjeringen tause og lar grusomhetene fortsette. Stammefolket fra Fulani får fritt fortsette sine dødelige angrep som pågikk i timevis uten at noen griper inn,” fortsetter Michael Brown som nå oppfordrer kristne i Vesten til å engasjere seg for de forfulgte i Nigeria. Søkelys har en rekke ganger omtalt forfølgelsen av kristne i Nigeria og har oppfordret Guds folk her i Norge til å engasjere seg.

Relevant

20 kristne massakrert av muslimske Fulani nomader i Nigeria

Stadig vanskeligere for kristne i India og Nigeria -tid til å komme i hu martyrkirkene

Islamistgruppen Boko Haram skal ha drept minst 29 kristne i Nigeria de siste dagene

Mer enn 70 kristne ble drept i Plateau-state i Nigeria i forrige måned

Islams krig mot Vesten -martyrenes skarer øker urovekkende i muslimske land

 

 

 

Facebook Comments

10 tanker om “Dr Michael Brown: “Hvorfor bryr vi oss ikke om masseslaktet av kristne i Nigeria?”

 1. Kjære BT; islamister befinner seg også i Norge, sier du? Vel, vi er da såvisst også endel kristne som får lov til å oppholde oss i muslimske land. Bare tenk på alle nordmennene som mer eller mindre bor i Tyrkia? Sprader rundt halvnakne på strendene og drikker seg dritings på kveldene. Null respekt for islam!!!
  Og massevis av nordmenn, amerikanere osv som bor og jobber i feks Saudi-Arabia.
  Det var det med å feie for egen dør først…
  PS! Når var det forresten sist at det ble utført en terrorhandling på norsk jord av en muslim? Eh…aldri, vel. Men, en tidligere FRPer derimot, har stått for tidenes forbrytelse på norsk jord; Utøya og regjeringsbygget.
  Verda vil bedras!

  • Din sammenligning har fint lite med tilstanden i Norge å gjøre. Nordmenn kan ikke reise til Tyrkia og komme til duk og dekket bord, de legger fra seg penger og bor ikke gratis i dette landet i motsetning til de som kommer hit. Hva har din sammenligning med artikkelen å gjøre. Den handler om at muslimer som dreper og lemlester kristne. Synes du det er greit eller? Det er heller ikke Tyrkia som er åsted for artikkelen.

  • http://www.alphanewsdaily.com/7th-Day-7000-Year-Prophecy.htm

   “It is traditional Jewish understanding that the Jewish Messiah would come 4,000 years after the creation of Adam and Eve. In the Talmud in Sanhedrin 97 it is written:

   “‘The Tanna debe Eliyyahu teaches: The world is to exist six thousand years. In the first two thousand there was desolation; [i.e. no Torah. It is a tradition that Abraham was fifty-two years old when he began to convert men to the worship of the true God; from Adam until then, two thousand years elapsed] two thousand years the Torah flourished; and the next two thousand years is the Messianic era, [i.e. Messiah will come within that period] but through our many iniquities all these years have been lost. [He should have come at the beginning of the last two thousand years; the delay is due to our sins.]'”

   Ein setning er veldig viktig.
   ” It is a tradition that Abraham was fifty-two years old when he began to convert men to the worship of the true God; ”

   Abraham var 52 år då han starta virksomheten sin.
   Abraham vart fødd 1948 år etter Adam.
   http://bki.net/6000/6000aar.html

   Så desse 2000 fyrste åra er fram til Abraham var 52 år. Det var dei fyrste 40 jubileum eller 2000 åra.

   Dei neste 2000 åra er frå Abraham sitt 52 år og fram til Jesus las frå Esaias 61. Det er jubileumsprofetien.
   Kronologien viser at det er nøyaktig på året 40 jubileum.

   Jesus uttalte då desse orda.:

   “Han begynte da med å si: «I dag er dette skriftordet blitt oppfylt mens dere hørte på.» “Lukas 4

   Kortid skjedde dette?
   Jau, i Tiberius sitt 15 styringsår slik Lukas 3 seier:

   ” I keiser Tiberius’ femtende regjeringsår, mens Pontius Pilatus var landshøvding i Judea og Herodes var landsfyrste over Galilea,”
   Lukas 3
   Tiberius styrte frå:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Tiberius

   “Tiberius was Roman emperor from 14 AD to 37 AD”

   Me er no inne i avslutninga av dei siste 40 jubileum eller 2000 åra.
   År 2028 er det gått 2000 år sidan Jesus las frå Esaias 61.

   ————————–
   Biblical Fulfillments of the Talmudic (Elijah’s) Ages:

   Adam to Abraham = 2000 Years (“Chaos”)

   Abraham to Jesus Christ = 2000 Years (“Torah”)

   Jesus Christ to 2000 AD ≈ 2000 Years (“Messiah”)

   Jesus Christ’s Reign on Earth = 1000 Years – Revelation 20:4-6 (“Millennial Reign of Messiah”)

   New Heaven and a New Earth = Eternity – Revelation 21:9-16 (“New Heavens and a New Earth”)
   ————
   Epistle of Barnabas 17:7-9 (First Century AD)

   “Therefore, children, in six days, or in six thousand years, all the prophecies will be fulfilled. Then it says, ‘He rested on the seventh day.’ This signifies at the Second Coming of our Lord Jesus, He will destroy the Antichrist, judge the ungodly, and change the sun, moon, and stars. Then He will truly rest during the Millennial reign, which is the seventh day.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *