Dr David Owuor profeterer at en straffedom langt verre enn Coronaviruset er klar til å ramme verden

Coronaviruset har ikke ført verden til omvendelse og tro på Guds ord og Gud har en langt verre og mer destruktiv og ødeleggende straffedom klar for verden. I en tidligere profeti har profeten David Owuor advart om en ny utgave av Coronaviruset vil ramme mennesker med en lidelse som får det til å renne blod fra øynene til den rammede. I sitt siste budskap datert 14 april annonserer den kontroversielle profeten at en forferdelig straffedom vil komme over verden

I dag, den 14 april 2021 annonserer jeg at en forferdelig og grufull Guds dom vil komme over verden. Jeg har varslet og advart at Coronaviruset som er her, som var den dom jeg proklamerte den 1 desember 2015 er her i form av Coronaviruset. Og jeg viste at dersom verdens nasjoner fortsetter å ikke ville omvende seg fra synden og ikke lytte til Guds budbærere, vil Gud slå verden med en ennå verre og forferdelig straffedom. Og jeg så rytteren av den gulbleke hesten ri over skyen og etterpå ville verden bli rammet av forferdelige straffedommer. Hør Dr David Owuors siste advarsel til verden i klippet under

 

Facebook Comments

9 tanker om “Dr David Owuor profeterer at en straffedom langt verre enn Coronaviruset er klar til å ramme verden

 1. «Mange falske profeter skal stå frem», sier Bibelen. Jehovah Gud initierer heller ikke onde plager og pest. Fordi Han ikke er bundet av tid ser Han imidlertid enden fra begynnelsen og har i sitt ord pekt på følgene av opprøret i Eden. Som eksempelvis kulmineringen av pest, krig etc.

  Mikrober kommer, blomstrer en avgrenset tid og går. Forkjølelse og influensa kan bli meget ubehagelig for immunsvake og eldre. Men vi har ikke senere år vært i nærheten av Svartedauen eller Spanskesyken.

  Alt dette hysteriske fokuset på forkjølelser, klimakrise, global oppvarming, migrantkrise og «rasisme» er bare globalelitens verktøy for å gi folkene frykt og lamme dem mens de genererer New World Order og Agenda 21/30 som DU bare kan lese deg opp på hva betyr for DEG.

  Bakom står Satan Djevelen som vil vende alle bort fra Jehovah og Kristus. Bruk du bare vettet, ha respekt for mikrober også, men det hjelper NULL å bli hysterisk.

  Det er jo også pussig at «alle» vil til himmelen, men ingen vil dø. I vår familie gleder vi oss alle til å komme hjem til himmelen og da må vi først dø.That’s it…

 2. Hvem er denne skjeggebassen?
  Ja, kanskje renner det blod ut av av øynene til folk engang, da er jeg opprykket.

  1
  1
  • Denne skjeggebassen er en krysning av Elias og Moses. Det skal ha vært store tegn der han har forkynt og skarer blir helbredet.
   Jeg så ei gang en annen video av ham der han profeterte en ny og langt verre mutasjon av Koronaen enn de vi har.
   Muligens han siktet til en virusvariant som setter i gang en kraftig immunitetsprosess i blodet som gjør at blodet presser seg ut av alle kroppsåpninger.
   En annen mulighet er at vaksinen og viruset fører til blodpropp i øynene som så sprenger ut.
   Det skjer nok før du er opprykket i skyene

   1
   1
  • Jeg respekterer at andre har et annet syn på Jesu gjenkomst, selv om ingen av oss kan vite dagen eller timen. Selv tror jeg at de kristne må gå gjennom endel av dette som kommer, også at de som aldri har kjent på forfølgelse blir satt på valg. Den nye «normalen» har tatt form, og snart har mange glemt hvordan den normale hverdagen fortonte seg.

 3. vanskelig å høre hva denne profeten sier, både på grunn av dårlig lydkvalitet og engelsken hans. Er det noen som har fått tak i hva han sier og som kan referere det i en kommentar?

 4. Steffen sier: Det skal ha vært store tegn der han har forkynt og skarer blir helbredet.

  Det har du intet bevis på. Hvor mange har ikke påstått f.eks at «Todd White ba for meg og benet vokste ut?» Men det finnes intet bevis. Bare at han drar litt i den ene foten eller skyver litt i den andre. DET finnes det nemlig bevis på. De driver med det i Norge også, og jeg er SYKT lei av hvordan de latterliggjør Gud på denne måten. Gud trenger ikke at noen drar i et ben hvis Han skulle helbrede noen, dette er en skam! Du tror nok på Benny Hinn også… Eller???

  De ramler bakover som fluer i videoene til skjeggebassen. HVOR i Bibelen finner du det? Han går også imot velstandsevangeliet. Jeg lurer på hvor mange millioner han selv er god for…

  Det kommer IKKE til å sprute BLOD ut av øynene på noen før vi drar herfra, du må komme deg ned på jorden snart steffen. Må si jeg lurer på hva du egentlig hører fra Herren når du tar deg tid til Ham? Gud taler til oss gjennom sitt Ord, du er kalt til annet enn skremselspropaganda. Fred gir jeg dere sier Han.

  Skjeggemannen påstår Gud SA til ham. Men først sa han det var en drøm!?? Gud taler tydelig til Hannah. Det gjør Han gjennom Bibelen først og fremst.

  • Selvfølgelig kommer det til å skje grusomme ting på jord etter opprykkelsen, det ser vi i Bibelen.

   Jeg håper ingen ser videoen. Finn heller Billy Crone’s youtubekanal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *