Kraftige reaksjoner blant Donald Trump støttespillere etter at FBI igjen snudde om Hillary epostene

fbi-sjef Følg nattens rally med Donald Trump som kan bli uvanlig dramatisk etter at FBI har besluttet å droppe etterforskningen av Hillary. Det er ventet at Trump kommer til å kommentere dette under sitt valgmøte i natt. Det er ventet at Trump vil ta i bruk harde ord om systemet som ser mer og mer rigget og manipulert ut. I hvert fall i øynene til Donald Trump og hans tilhengere. Seansen med Trump og det er ventet at Trump vil rase over FBI sjefens panikkartede snuoperasjon. Flere som har fulgt saken tett antyder nå at FBI sjefen kan ha blitt presset til å parkere etterforskningen før valget. Dette vil igjen forsterke inntrykket at dette valget er mer manipulert eller rigget enn det selv Donald Trump syntes å ha trodd.

Dette vil også øke sjansen for at Trump ikke vil akseptere et nederlag dersom han ikke vinner, og for FBI sjefen er dette det nærmeste et karrieremessig selvmord man kan komme. Uroen som har vært internt i FBI siden saken først ble henlagt i sommer vil blusse opp, og tilliten til James Comey vil være tynnslitt -siden han nok en gang serverer en gavepakke til Clinton leiren. Allerede nå kritiserer han av begge leire for manglende dømmekraft og skal man dømme etter reaksjonene på sosiale medier – er USA valget nå slik -at absolutt alt kan skje. En som reagerer sterkt på den siste utviklingen er pastor Paul Begley som mener at FBI sjefen er blitt hardt presset. “Jeg tror ikke amerikanerne vil kjøpe dette mer,” sier Begley som mener at “The New World Order” prøver å redde Hillary Clinton. Dette kan godt være det som putter Donald Trump i Det Hvite Hus..

Følg nattens valgmøte med Donald Trump

Facebook Comments

2 tanker om “Kraftige reaksjoner blant Donald Trump støttespillere etter at FBI igjen snudde om Hillary epostene

  1. “Snuoperasjon”? Her har FBI brukt enorme resursser siden forrige fredag, på å gjennomgå materialet. Det var fair at de fikk avklart dette før valgdagen, slik at velgerne fikk konstatert at henleggelsen fra i sommer opprettholdes.

    Dersom systemet var”rigget”, slik stjernesosiopaten hevder, ville ikke dette siste brevet fra Comney til kongressebmb blitt sendt i det hele tatt.

    • For to dager siden sa FBI sjefen at det vil ta minst to måneder å gjennomgå alle de 650 000 epostene. Dette er åpenbart massivt press fra justisdepartementet og Det Hvite Hus som har fått FBI sjefen til å ta et karrieremessig selvmord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *