President Trump annonserer at han trekker USA fra atomavtalen med Iran

Donald Trump offentliggjorde tirsdag i sin tale at USA skroter den inngåtte atomavtalen med Iran og USA kommer også til å gjeninnføre kraftige økonomiske sanksjoner mot Iran og de selskaper som driver handel med Iran. Med dette har president Donald Trump oppfylt ytterligere et valgløfte samtidig som han nok en gang demonstrerer at Israel i president Trump har fått en alliert som står opp for den jødiske nasjonen

Donald Trump offentliggjorde i kveld at han trekker USA fra den elendige atomavtalen som ble inngått mellom Iran og tidligere president Obama. Presidentens beslutning innebærer at USA innfører harde økonomiske sanksjoner for å svekke det iranske regimet. Over de siste månedene har vi hatt diskusjoner med våre allierte. Vi er enige om at Iran aldri må få muligheten til å utvikle atomvåpen.

Det er min overbevisning at vi ikke kan sikre at det ikke skjer gjennom den gjeldende avtalen. Gjør vi ingenting vil verdens ledende statssponsor av terror i løpet av kort tid ha tilgang på atomvåpen. Derfor trekker jeg i dag USA ut av denne avtalen, sa den amerikanske presidenten. Beslutningen vil etter all sannsynlighet bli møtt med høye halleluja i Jerusalem som har fått en virkelig god venn i president Trump. Donald Trump har med dette oppfylt to av sine valgløfter som angår Israel, og statsminister Benyamin Netanyahu føler nok i kveld en stor glede over den amerikanske beslutningen.

26 tanker om “President Trump annonserer at han trekker USA fra atomavtalen med Iran

 1. Vel Torstein. Vi får se. En ting kan jeg si: Israel har en virkelig venn og alliert i president Trump. En mann som i motsetning til våre politikere oppfyller sine valgløfter.

  7
  1
 2. Jeg har vært langt nord i landet og nær grensen vår med Russland. Nå er jeg kommet halvveis hjem igjen og følger med på det som skjer.
  Noen umiddelbar risiko for krig ser jeg ikke nå. Likevel må man slå fast at Donald Trump er en ordholden mann.

  4
  3
  • Ja, vi har vel aldri hatt en ærligere og mer redelig mann i Det Hvite Hus før?

   3
   4
  • Alle politiske ledere representerer Satan. Også “sydens konge” – the Donald. Dette grepet vil kunne føre til full krig for muslimenes del, og det åpner døren for at Gud legger i nasjonenes lederes hjerter å forby religionene.

   5
   1
  • Det er i natt meldt at Israel har angrepet iranske mål i Syria og i Israel har de åpnet tilfluktsrom og kalt inn utvalgt militært personell til en mulig krig med Iran på syrisk jord. Dette kan gå alle veier. President Trump holder sine valgløfter.

  • Olga V (MANNEN Olga): Her skriver du bokmål? Trodde du var en nynorsk bakstekjæring jeg….? Er du en pingle?

   Hvordan var det EGENTLIG den gangen med miraklet du opplevde ved kaia, på tur til Bergen? Hånte du Gud, Jesus, Søkelys, leserne og meg da?

   Hva Bibelen sier om dette er helt klart.

   D u k a n s i h v a d u v i l.
   B i b e l e n h a r r e t t. U a n s e t t .

   Noe å bekjenne til oss før Jesus kommer? Jesaia 17,vers1 kan skje når som helst.

   Se Y.Tube, siste tale av Jørn Strand, under Efa-Senteret. Den er bra for oss alle.

  • Hannah. Dersom du vet om noen gode Jørn Strand taler som ligger på You Tube, så har jeg intet i mot å legge ut taler av han, selv om jeg personlig syntes at det kan være litt anstrengende å lytte til Jørn Strand. Men siden andre kan ha nytte og glede av det så kan jeg legge ut noen.
   Dersom du har et par videoer du kan anbefale.
   Send link til min epost:: sokelys@gmail.com
   Så skal jeg legge dem ut en for en
   KJell

 3. @ disaster-alert :Just as Korea have made severe efforts towards peace, despite of Trumps clumsiness and incompetence. He follows up his destructive pattern, to making a new potensial disaster with Iran. SAD

  1
  6
  • Come down earthling. Jehovah God, the almighty sovereign creator of the universe has complete control through his onebegotten son Christ. Mr. Donald Cyrus Trump has a biblical job to fulfill. He is drawn by his teeth like a puppet.

   5
   1
 4. Slik taler en som ikke stoler på at Gud ved Kristus har full kontroll. Angsten har begynt å bre om seg.

  Lukas 21:25,26:

  “På jorden skal folkene bli grepet av angst og fortvilelse når hav og brenninger bruser. (Menneskehavet red.anm.)Mennesker skal forgå av redsel og gru for det som kommer over jorden.”

  2
  2
  • Når man ikke trodde Josef kunne bli enda mer løgnaktig og pussig, så linker han pinadø til document.no.

   1
   4
  • Og hva så Olga V? Hva gjør det om noen linker til en artikkel i document.no?
   Det viser bare at Josef er ydmyk nok til å innse at også høyresiden kan ha poeng.

  • Dette har Søkelys rett i. Nå er jeg først og fremst teokrat, og deltar ikke i denne verdens politiske valg. Men det betyr ikke at jeg ikke observerer hva politikken rundt meg serverer. Kristne blir jo i Bibelen nettopp oppfordret til “å tyde tidenes tegn”.

   Og selv ikke en nøytral ambassadør for Jehovas himmelske rike kan stikke under en stol at det tidligere norske sosialdemokratiske systemet er det minst verste menneskeheten har lidd under.

   Hverken kommunisme eller turbokapitalisme tilbyr annet enn diktatur eller grådighet. Likhet uten frihet er like ille som frihet uten likhet. På den nye jord der Kristus lover at “rettferdighet vil bo” vil alle dele med hverandre av fri vilje.

   I dagens Norge er dessverre sosialdemokratiet ødelagt slik vi kjente det fra etterkrigstiden. Grådighet gjennomsyrer vårt samfunn.

   Document.no representerer ikke først og fremst høyresiden. Redaktør Hans Rustad er gammel venstreradikaler. I dag går skillelinjene snarere mellom globalister kontra nasjonalkonservative.

 5. Jeg hørte uttalelsene til vår utenriksminister i dag tidlig : Hun BEKLAGET avgjørelsen til president Trump når det gjelder avtalen med Iran – og hun håpet at andre land i verden fastholder denne avtalen.
  1. Norge har allerede gjennom flere handlinger terget på seg russerne
  2. Nå er vi i ferd med å terge opp vår viktigste allierte og handler stikk i strid med
  med USA. Hvor klokt er dette i vår meget usikre verden.
  I 2017 hadde vårt luftforsvar hele 59 avskjæringer av russiske militærfly som nærmet seg vårt territorium.
  NATO-landet Tyskland har for tiden kun fire ( siger og skriver 4 ) jagerfly som er operative – alle de andre er satt på bakken pga mangler.
  Den norske uklokskapen lyser mot meg !

 6. Kjære Hannah, det er ikkje uvanleg at nokre av oss, beherskar båe måla våre. Eg beherskar nokenlunde engelsk og, utruleg nok, til ei bakstekjerring å væra:-)

  1
  6
  • Bra med siste nytt fra Israel, Trump o.a. Prøver å tipse kristne som sover om Søkelys, men liten interesse. Det ligner veldig på ei viss tid. Men snart våkner alle.

   Olga V sliter litt med å fortelle Søkelys og leserne hva han mener om det jeg skrev i min forrige kommentar, f.o.m andre avsnitt.

   Og til Ture A: Å avsløre Olga’s virkelige navn… Vet ikke… Vi trenger alle hverandre. Han ødelegger fordi noe er ikke helt greit.

   Mange av oss har selv vært der.

   Olga V er ikke dum han… Tror vi møtes i Himmelen jeg.

   (Bra navn. Han har tatt med V’en, akkurat som Harald.
   Faren hans var konge. Og Jesus er Kongen til Olga og oss håper jeg.)

   Kanskje tante Olga og flere her inne også følger Behold Israel v/Amir Tsafari på Y.Tube? Hvis ikke; herved varmt anbefalt.

 7. Verden er kommet langt : Nå ferdes jeg med en konstant fart sørover på 25 km / timen og kan samtidig sitte og skrive på Søkelys med min PC.

  Det er ingen tvil om at denne nettsiden er blitt ” infisert ” av ulike elementer hvis hensikt er å ødelegge denne kristne siden.
  Olga V nevner Frekhaug i ett av sine innlegg. På dette stedet ; fins det en eldre dame som jeg kjenner til : nemlig Olga V.
  Hun er neppe den personen som skriver visvas-nynorsk for å ødelegge nettsiden. Men vedkommende Olga V bør være klar over at identiteten hans / hennes kan oppspores meget lett. Ja , skal vi finne ut hvem denne personen er – og bekjentgjøre dette ?
  Ture Andersen
  5918 Frekhaug

  1
  5
  • Hvorfor er det så viktig å avsløre hvem Olga V er da Ture?
   Vedkommende er i hvert fall et menneske skapt i Guds bilde -og uansett hva du og jeg måtte vite. Gud vet hvem denne er. Guds nåde og kjærlighet gjelder oss alle, inklusiv netttroll, JVer, tøysekopper osv osv.
   Mitt råd er å ignorere hvis du reagerer på Olga V.

   Alt jeg kan se er at Olga V er en unik norsk IP adresse. Jeg kan også se hvilken by vedkommende bor i.
   Jeg kan i hvert fall si at ikke det er en person som bruker en såkalt “proxy IP”
   Det vil si logger seg på det “mørke nettet” for å skjule egen IP.
   Eksempelvis TOR tilbyr folk slike tjenester. Man logger seg da inn fra egen IP og får tildelt tilfeldige IPer fra andre brukere av TOR.
   I følge Wikipedia beskriver dette hva TOR er:
   Tor
   Tor
   Tor
   Tor-nettleseren i Ubuntu 12.04 som viser forsiden av Tor-prosjektet.
   Utvikler The Tor Project
   Utgitt 20. september 2002
   Nyeste versjon 4.5.1 (11. mai 2015; 2 år siden)
   Operativsystem GNU/Linux og Windows
   Skrevet i C
   Type Onion routing,
   Anonymitetsprogram
   Lisens BSD-lisensen
   Nettsted torproject.org

   Tor-nettverket sett fra Ubuntu 12.04.
   Tor (forkortelse for The Onion Router)[1] er et informasjonssystem beregnet på å muliggjøre elektronisk anonymitet. Tor-programvaren sender Internett-trafikk gjennom et verdensomspennende, frivillig nettverk av datamaskiner, med det formål å skjule brukerens plassering eller aktivitet for andre som driver nettverksovervåking eller trafikkanalyse. Bruk av Tor gjør det vanskeligere å spore brukerens nettaktivitet, f.eks. «besøk av en nettside, elektroniske innlegg, pratemeldinger og andre kommunikasjonsformer»[2] og har som mål å beskytte brukernes personlige frihet, personvern og evne til å drive konfidensiell virksomhet, ved å hindre overvåking av nettaktiviteten.

   Programvaren er åpen og fri (og både programvaren og bruken av nettverket er kostnadsfritt) hvor brukerrettighetene defineres av BSD-lisensen.

   Programmet bruker en teknikk kalt «onion routing» (løkruting). Navnet henviser til den lagdelte krypteringen: Den opprinnelige informasjonen blir kryptert og gjenkryptert flere ganger oppå hverandre på avsenders datamaskin, før den sendes gjennom en rekke noder (Tor-noder) hvor hver og en av dem dekrypterer sitt «lag» av krypteringene før den sender dataene videre til neste node og til slutt til det endelige målet. Dette reduserer muligheten for at de opprinnelige dataene blir forståelig gjennom sendingen.[3

  • Det er berre ein person som driv med dette.
   Eg har sett akkurat same skrivemåten tidlegare.
   Han brukar mange ulike adresser og skriv og svarar i hytt og pine.
   Nokon av kommentarane må ein le av.

   2
   4
 8. Tragikomisk og livsfarlig med religiøse fanatikere som lengter etter endetidskaoset og ser mislykket verdenspolitikk som et sikkert tegn på den uunngåelige oppfyllelsen av bibelske profetier. Ortodokse jøder, islamister og kristenfundamentalister ødelegger Midtøsten og hele verden. Hellige krigere på sitt verste. Måtte Gud frata dem all makt over hjerter og sinn.

  1
  5
  • Kommer ikke til å skje Arvid.
   Jesus var tydelig på at disse ting vil komme til å skje.
   Donald Trump er bare en som blir brukt for at bitene i det profetiske puslespillet skal falle på plass.
   En jordklode uten kristentroen og Gud ville bli et kaotisk helvete for alle ville gjøre som de selv lyster.

 9. Til : Søkelys
  Skjønner du ikke alvorligheten i dette når Olga V er en reell eldre kvinne som bor på Frekhaug og som jeg kjenner.
  Denne personen utgir seg for å være en kvinne som fikk en mann i åttring ( robåt med fire par årer ) til å frakte seg videre til et ukjent sted fra Frekhaug ?

  1
  3
  • Jeg kjenner ikke identieten til Olga V. Jeg ser at IP adressen plasserer vedkommende i Stavanger (ikke nødvendigvis 100 prosent rett geografisk). Hva skade kan hun eventuelt gjøre her bortsett fra å skrive noen linjer?
   Skriver vedkommende noe krenkende så er det bare å gi beskjed så vil kommentaren bli slettet.
   Når jeg sjekker finner jeg 11 kommentarer fra aktuelle IP adresse blant nærmere 16928 publiserte kommentarer.
   11 stk og den første kommentar ble postet 1 mai i år.
   Igjen, dersom vedkommende eller andre kommer med stygge personangrep eller skriver noe som er krenkende, send meg en mail -så vil jeg se det kjappere.

 10. Til Ture: Jeg skjønner deg når du sier det ikke er greit at noen bruker navnet OlgaV her på Søkelys -når du kjenner en som heter det i virkeligheten.
  Men nå vet han Olga V det, og tar sikkert hensyn.

  Til Søkelys: Tenkte aller mest på Olga da jeg nevnte videoen av Jørn Strand.
  Og tenkte at vi bare kan finne dem på YouTube under “Evangeliet For Alle” el. Jørn Strand. Han har hatt noen viktige budskap i det siste, som har med tiden vi lever i nå.

  Skjønner hva du mener 🙂 Jørn er Jørn. Men han er ekte. Og modig. En viktig røst. Hørte en ungdomsleder en gang ba ungdommene om å komme med forslag til taler. De ville ikke ha andre enn Jørn Strand. Fordi han var ekte. Han levde det han sa.

  Takk for tilbud om å legge ut et par av videoene 🙂 Fant ikke talen hans fra 8.mai nå, den er helt ny, dukker nok opp etter hvert. Det var helst den jeg tenkte på. Av alle de andre som ligger der sliter jeg med å finne igjen de jeg tenkte mest på… (men viktige alle sammen) Så jeg var ikke til så mye hjelp. Du ser best selv hva du gjør med saken 🙂

  • Jeg skal se om jeg finner noen, ellers er det bare å tipse meg på noen gode taler.
   Kjell

Det er stengt for kommentarer.