Donald Trump digger predikanten som gjør djevel-tegnet og nektet å åpne sin kirke for flomofre

President Donald Trump er en stor fan av Joel Osteen melder Nicki Swift. I likhet med mange andre kjendiser er Trump blant dem som har sans for velstands-predikanten som her viser geitehode-symbolet som mange tolker som bevis på at Joel Osteen egentlig er satanist. Joel Osteen er blant dem som har holdt fast på sitt nære vennskap med den amerikanske presidenten uten at han har gitt uttrykk for politisk støtte til president Trump. Imidlertid fikk Joel Osteen kritikk for å ha sagt dette om president Trump: ” “Mr. Trump, he’s an incredible communicator and brander,” the pastor said, adding, “He’d been a friend to our ministry. He’s a good man.”

Trumps beundring og vennskap med lykkeprofeter og Kristuskremmere som Joel Osteen og Paula White er et problem for evangelisk kristne velgere.

Donald Trumps vennskap og sympati med menn som Joel Osteen og kvinner som Paula White og dermed også til velstands-evangeliet er et av de største svakhetstrekk med Donald Trump. Han vet ikke å skille mellom evangelisk kristendom og falsk lære som er det som serveres av figurer som Joel Osteen, Creflo Dollar og Kenneth Copeland. Trumps lovprisning av disse karismatiske lykkeprofetene er på mange måter en hån mot USAs snart  40 000 000 nye arbeidsledige, som står i fare for å ende i den dypeste fattigdom på grunn av krasjet i økonomien. Sosial Secuity og matkuponger fra myndighetene vil ikke være nok til å brødfø seg selv og sine familier. Velstands-evangeliet slik de forkynnes av Osteen, Dollar og Copeland for å nevne noen, er en hån mot vanlige mennesker som sliter med å få endene til å møtes. Deres budskap til massene passer som hånd i hanske for den type religiøsitet vi så under jappetiden, men er ikke et budskap til den økende masse av mennesker som nå erfarer at levebrødet er blitt borte.

Satanist-kritikk

Joel Osteen har måttet tåle betraktelig kritikk etter at han nektet å åpne opp sin kirke under flommen i Houston i august 2017. Imidlertid er det ikke så mange som har rettet kritikk mot Joel Osteen fordi både han selv og hans kone gjerne viser satan-tegnet med hendene for å signalisere hvem de egentlig tilhører. Kanhende det er derfor Osteen blir hyllet av den selverklærte new-age heksen Oprah Winfrey. Broderen i videoen under nailer virkelig Joel Osteen og fruktene bak hans budskap og religiøsitet.

Facebook Comments

10 tanker om “Donald Trump digger predikanten som gjør djevel-tegnet og nektet å åpne sin kirke for flomofre

 1. Osteen er en typisk representant for den type “forkynnere” som går fram og tilbake på podiet, og snakker i det uendelige, uten å bruke bibelen. Den ligger sammenslått på talerstolen.

  • I dette klippet kan vi se at New-Age Osteen og heksa Oprah Winfrey står sammen om sitt religiøse budskap.
   Ekte kristne vet og vende seg bort fra slike falske lærere
   https://www.youtube.com/watch?v=yrNBIlMOyPA

   Begge disse to falske profetene tror på ordmagi og befinner seg flere tusen mil borte fra bibelsk kristendom.
   Disse to følger begge samme fader, denne verdens Gud.

   1
   1
 2. Ordet “kristen” har langt på vei mistet sin bibelske betydning. Hvis man leser “bergprekenen” vil man forstå at grensen mellom kristne, slik betydningen var i utgangspunktet, og alle andre, ligger i et helt annet område enn det som er vanlig å tro idag.

  Jeg tror at det å trekke grenser mellom “kristen” og “ikke-kristen i verdslige sammenhenger kan undergrave forståelsen av hva som er kristen tro.

  Ikke-kristne kan være gode og dårlige mennesker men dette har ingen sammeheng med å være en av “de hellige” for å bruke et bibelsk utrykk.

  De kristne skal ikke dømme de som står utenfor, sa Paulus. Det er Gud som skal dømme. De kristne skal være salt i verden. Det vil si å være en åndelig påvirkningskraft, representere en troverdig refferanse for rett og galt, godt og ondt. Ikke ved å peke på andres feil men ved selv å leve opp til det Bibelen sier.

  Jo mindre kristne evner å være det saltet de er kallt til å være, jo større blir tendensen til å kompensere dette ved å mene noe om alt mulig. Man flytter fokuset bort fra seg selv ved å måle alle andre.

  At kristendommen går tilbake er noe alle kan forstå. Og det man bør spørre seg om er hvorfor åndelige kristne sakte men sikkert blir mer og mer verdslige? Ofte er det med slike som med Samson. Han visste det ikke selv. Han tok for gitt at han ikke kunne miste styrken. I USA har mange en god forklaring på hvorfor slikt skjer. Grensen mellom hellighet og verdslighet har gått i oppløsning. Til å begynne med flyttes den litt etter litt. Og snart blir grensen mer og mer utydelig. Til slutt er det ikke lenger noen som ser den og da blir “velstandspredikantene” like gode som alle andre.

  Er det noe håp? Jeg vet ikke. Men i tilfelle tror jeg vi kan lære noe av det som skjedde for over to hundre år siden. Da levde de aller fleste nordmenn slik som de gjør i dag. De fleste religiøse geistlige hatet åndelig kristendom. Det var noen få troende men mange av dem levde et sløvt kristenliv. Alle var opptatt med seg og sitt.

  Den store forskjellen fra den gang til nå er mediepåvirkningen. Mye av det sosiale systemet som eksisterte den gang har blitt erstattet av individenes forhold til medier av alle slag. Og delevis tror jeg mange av dagens menighetsledere har blitt like stae og egenrådige som de geistlige var på H. N. Hauges tid. “Tradisjonell lære” har blitt som en mur rundt Guds Ord. “Lære” som i utgangspunktet splittet opp kristendommen. Men som med all menneskelig lære forandes den hele tiden. Problemet er at all menneskelig lære som ikke er i tråd med Guds Ord vil kvele det åndelige. Det som gjør slik lære atraktiv er at den kontrolleres av mennesker og ikke av Gud. Man kan si at læren definerer en menneskeskapt gud. F. eks en gud som ikke bryr seg om at folk lever i synd.

  En ting er sikkert. Svært mange evangeliske vekkelser begynte med en eneste mann. Ofte en som ingen hadde regnet med.
  Det står vel et sted i Bibelen at Gud så etter om det var ett eneste menneske på jorden som han kunne bruke. Men han fant ingen. Er det slik idag?

 3. Er enig i at Trump burde holde seg unna disse. Men jeg ser mellom fingrene på dette. Gud har likevel satt ham der,som verdens mektigste leder for å avsløre korrupsjonen, hykleriet og løgnene til de ugudelige politikerne, media og den dype staten som har herjet med landet i 50 år. De har kastet Gud ut av samfunn og skoler og innført avgudsdyrkelse og Sodomi. Trump er muligens ikke en dyp kristen og har nok ikke like god evne til å skille falsk kristendom fra ekte. Men Trump støtter konservative kristne og setter Gud øverst for nasjonen. Han støtter ja til livet og gjør veldig mye bra for nasjonen.

  2
  1
  • Nei, Gud har IKKE satt ham der?! Like lite som Gud innsatte Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot m.fl?‍♂️

  • Amen. Gud har satt Trump der han er som sin mann for å rydde opp. Jeg vil tro at Trump i den neste perioden vil finne frem til mer bibelsk sunne røtter.
   Sanne kristne støtter opp om Trump fordi han gjør det rette i mange etiske spørsmål.
   Ikke fordi han har gale religiøse forbilder blant velstands-profetene

 4. Bare det å se bildet av det falske smilet til Joel Osteen gjør meg fysisk kvalm. Det er lite tillitsvekkende og bekymringsverdig at Trump faktisk gir slike religiøse falske profeter legitimitet.
  Trump har gjort endel bra ting i sin tid som president, men burde ha funnet bibelske kristne å nære forbindelser til, fremfor alle disse grådige pengepredikantene.

  • Trumps digging av disse falske profetene er ikke overraskende men trist er det. Trump er en pengemann og Osteen er en pengepredikant og dersom noen syntes at Hanvold er grådig, da burde de skue på Osteen. Det formelig lyser grådighet av hans øyne og det påklistrede smilet er falskt og en image han ønsker å selge.
   Osteen er ikke en kristen predikant i ordets rette forstand, men en New Age preget motivasjons-taler som syr soveputer for tilhørerne slik at de ikke skal våkne og se sannheten i Guds Ord.
   Joel Osteen er ikke frelst, og derfor bør vi kritisere det han preker samtidig som vi må be til Jesus om at han skal bli født på nytt.
   Vi må også be til Herren for de sjeler som lytter til den villfarelse han representerer.
   Vi trenger forkynnere av den gamle skolen.
   Forkynnere som sier sannheten og ikke er redd for å bli upopulære blant de ugudelige.
   Vil anbefale David Wilkerson i stedet for disse lurendreiere som forkynner et annet evangelium.
   https://www.youtube.com/watch?v=Bulg4mCHLEs

  • Osteens smil er ekte, tror ikke han kan hjelpe for det. Tenk å anklage noen for å være glade?

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *