Disse profetiske røstene bommet om hvem som skulle vinne valget

tb-joshuaValget er nå over, og til manges store overraskelse ble det ikke den kandidaten 95 prosent av oss nordmenn ønsket. Det ble heller ikke den kandidaten ekspertene skråsikkert synset om ville vinne, eller den som meningsmålingene peket på. Også blant profetene er det nå mange som i kveld sitter musestille å håper at deres menighet og tilhengere “glemmer” deres profetiske blemme om årets valg, og fortsetter “å så inn” cash til de forskjellige religiøse virksomhetene profetene har som sitt levebrød. En av de mest kjente “profetene” som spådde at Hillary Clinton ville vinne årets årets presidentvalg, er den nigerianske profeten TB Joshua 

Som kjent har det versert motstridende profetier om årets presidentvalg og nå som vi kjenner fasiten og det endelige valgresultatet, er tiden inne til å minne om hvem som spådde feil. Hvordan skal man gjenkjenne en falsk profet, er et spørsmål mange stiller falsk-profet3seg. Guds eget ord har et enkelt svar: “Men den profet som i overmot drister seg til å tale noe i mitt navn som jeg ikke har befalt ham å tale, eller som taler i andre guders navn, den profeten skal dø. Kanskje du sier ved deg selv: Hva skal vi kjenne det ord på som Herren ikke har talt? Når det ord profeten taler i Herrens navn, ikke skjer og ikke går i oppfyllelse, da er det et ord som Herren ikke har talt. Det er et ord som profeten i overmot har dristet seg til å tale, og du skal ikke være redd ham.” (5M 18:20-22) Den første profeten som “bommet” er  profeten idika A Imeri som hevdet Hillary Clinton ville vinne valget, og samtidig truet han med at Gud vil drepe enhver som angriper ham.

clinton-falsk-profet-tb-joshuaEn annen som har profetert Hillary Clinton seier er den nigerianske pastoren og profeten TB Joshua. På You tube ligger det en rekke videoer hvor Joshua profeterer at Hillary vil vinne valget å bli USAs neste president. I dag, 8 november 2016 vil nok noen i TB Joshuas kirke forstå at deres profet tok feil.

clinton-falsk-profet-godsgirlGodsgirl er navnet på en selvbestaltet You Tube profetinne som sier seg å høre fra Gud. I en serie videoer hvor hun deler sine syner og visjoner, slår Gods Girl fast at Hillary Clinton vil bli president fra 2016, men at hun vil være en svak president som ikke takler å ta de tøffe valg.

clinton-falsk-profet-brian-carnEn annen som og mer kjent skikkelse som opererer i det profetiske og forteller at Hillary Clinton vil vinne valget er den amerikanske trosforkynneren Brian Carn.Han spådde et kaotisk valg, men at Donald Trump vil fade ut tidlig i kampen, og at Hillary ville vinne å flytte inn i Det Hvite Hus. Nok et bomskudd fra den amerikanske lykkeprofeten.

clinton-falsk-profet-farget-mannEn ukjent og navnløs mann er på samme måte som Brian Carn overbevist om at Herren har gitt ham ord og profetier som peker på at Hillary Clinton vil vinne valget og bli USAs neste president. I dag etter at valget er avgjort og Hillary Clinton har akseptert nederlaget, bør nok denne navnløse fargede mann gjennomtenke hvorvidt han har profetiske gaver eller kun snakker eventyr.

jan-hanvoldEn siste og mer lokal “apostel” som har profetert at Hillary Clinton ville bli president, var Jan Hanvold i TV Visjon Norge. Hans profeti ble riktignok båret frem i forbindelse med valget i 2008, men av ren snillhet har vi gitt han en ny sjanse i 2016, men igjen kan vi konstatere at Hanvold har bommet. Hva slags konsekvenser vil så slike bomskudd få? Vil tilhengerne rømme fra dem som har tatt feil, eller forbli tro mot disse “profetene” som ser ut til å tro at “profeti” er det samme som fylle ut en tippekupong. Når det gjelder profeti får man ikke gevinst dersom man har 10 av 12 rette.

En analyse av Mark Taylors profeti om Donald Trump seier

donald-trumpNattens valgseier til Donald Trump har skapt heftig debatt her i Søkelys i en rekke av våre oppslag. Noen frustreres over at Donald Trump vant fordi de ikke liker Donald Trump eller mener at han er for uverdig til å være president og “utvalgt” av Gud til å styre nasjonen. Andre reagerer fordi de mener hans fortid diskvalifiserer ham fra å være president, mens andre krangler fordi vi i dag har publisert et innlegg av Ture Andersen som fremsetter ideen om at Donald Trump kan være Antikrist. I klippet under har “End Times Research Ministry” sett litt på Mark Taylors profeti om Donald Trumps seier. Sjekk ut gjennomgangen til “End Times Research Ministry” som her går gjennom profetien til Mark Taylor om seier for Donald Trump.

https://www.youtube.com/watch?v=WDUM9Rhh3w4

Én tanke om “Disse profetiske røstene bommet om hvem som skulle vinne valget

  1. Men denne profetiske røsten traff blink: http://www.dagbladet.no/kultur/skaperne-av-the-simpsons-spadde-trumps-presidentskap-for-16-ar-siden/64719482

    Det er hittil ALDRi bli vist at spådommer om framtida, enten de er religiøse eller sekulære, er annet enn kvalifiserte gjetninger eller slumpetreff. Men hjernen og følelsene våre lurer oss og tolker tilfeldige treff som virkelige profetier. Vi må lære oss å være mye mer kritiske til egne opplevelser, undersøke detaljer grundig og underbygge påstander om spådommer med påviselige, uomtvistelige fakta.

    Husk at selv Martin Luther var “hellig overbevist” om at jesus ville komme tilbake i hans levetid. Alle tegn i samtiden tydet på det! Det samme sviktende faktagrunnlaget for bibelske profetier har blitt gjentatt i det uendelige i to tusen år. Forstår at noen ikke vil innrømme dette, men tar altså rett og slett feil. Ikke farlig så lenge de ikke fører nasjoner i krig og folk i strid med sine religiøse vrangforestillinger. Men nitrist for alle dem som er livredde et langt liv for alle gudommelige straffedommer og farer som slett ikke er der.

Det er stengt for kommentarer.