Den pedofile Muhammed versus Jesus Kristus -hvorfor fortie sannheten om islam og deres profet

Friskole-rektor opptrer som forskremt høne: Kristentroen er i dag igjen under angrep i massemedia. Denne gang på grunn av et lite ark hvor elever ved den kristne friskolen islam-skremtDanielsen utenfor Bergen fikk delt ut et ark som listet opp forskjellene mellom den falske profeten Muhammed og Jesus. Blant de ting som ble listet opp blir det nevnt dette: “Begge møtte en blind mann, og en kvinne ble grepet i hor. MEN: Jesus helbredet mannen og tilga kvinnen. Muhammed overså mannen og fikk kvinnen drept. Begge var sultne i ørkenen. MEN: Jesus skaffet mat på mirakuløst vis. Muhammed klarte ikke å skaffe mat. Jesus ba for fiendene sine. Muhammed fordømte dem og oppfordret til å være harde mot dem og drepe dem. «Muhammed spredde islam med krig, mens Jesus vendte det andre kinnet til og døde for våre synder,” het det blant annet i skrivet som får rektor ved  Danielsen skole. Frode Monsen nå beklager ble delt ut

Sannheten om den falske profeten og avgudsdyrkeren Muhammed er langt mer alvorlig
Tegning af Muhammedenn den puslete beskrivelsen som ble gitt av ham på et ark delt ut på den kristne friskolen Danielsen i Bergen. Det som ble gjengitt om Muhammed tok dessverre ikke med at han var en pedofil overgriper som forgrep seg seksuelt på en mindreårig jente -og at han var en nådeløs krigsherre som ikke brydde seg om titusener av kvinner og barn ble massakrert i Allah, den islamske månegudens navn. I følge NRK skal et barn angivelig ha blitt skremt og reagert på at religion kunne være så ond, og når massemedia slår det opp, reagerte selvfølgelig ledelsen i kjent stil, som forskremte høner som kaklet og unnskylder seg og beklager, fordi at noen er modige nok til faktisk å skissere et snilt bilde av forskjellene mellom stifteren av terror-religionen islam og stifteren av kristendommen, Jesus Kristus, Guds frelsende lam. Bare så tragisk at de ikke våget å si hele sannheten, sannheten om hva “profeten” Muhammed gjorde og den muhammed-the-pedophileånd han representerte som vi i vår tid har sett fruktene av i tvillingtårnene i New York, på jernbanestasjonen i Madrid, i undergrunnsbanen i London, på flyplassen i Brussel, terrorangrepene mot Charlie Hebdo og ikke minst det brutale terrorangrepet mot nattklubben Bataclan i Paris. I tillegg har vi de daglige terrorangrepene som knapt for oss til å heve øyenbrynene som skjer i form av bilbomber i Bagdad, i nordre del av Nigeria, da i regi av de Muhammed troende søndagskoleguttene i Boko Haram, eller av de dusinvis av terrorgrupper som opererer i den syriske borgerkrigen. Allahs og Muhammeds krigerske dødsfilosofi krever jevnlig sine ofre i Pakistan, og om det er lekende kvinner og barn som sprenges i fillebiter tar man ikke nok religionsstifteren Muhammed ikke så nøye på. Kontrastene mellom Jesus og Muhammed er store, Kristus kalles fredsfyrsten og Lammet som ikke åpnet sin munn da han ble ført bort for å slaktes, mens Muhammed var en pedofil krigsherre som storkoste seg når han fikk se Koranens drapsvers bli satt ut i praksis.
Verden har i de siste årene sett fruktene av religionen den falske profeten Muhammed  i form av groteske og barbariske halhugginger av barn,kvinner og barn utført av hengitte halshugd1troende muslimer, som frimodig roper sitt Allahu akbar når de får sjansen til å skjære over halsen på dem de forakter eller hater. Vantro, kristne og jøder får i Korans drapsvers betydelig oppmerksomhet, og islamsk tradisjon hevder at det var “profeten” Muhammed som etter inspirasjon fra Allah skrev ned sine surer som i realiteten inneholder tydelige oppfordringer til drap, halshugging og en rekke andre koselige beskjeftigelser. Over 61% av Koranen og den’s referansebøker, Hadith og Sira inneholder klare ordrer til muslimer om hvordan de skal hate, drepe, forfølge, undertrykke, ydmyke og lemleste Ikke-muslimer(vantro).-og dette er noe som spesielt har gått utover jøder i Israel og et stadig voksende tall av kristne som blir martyrer fordi de nekter å oppgi troen på Jesus Kristus. Så rektor ved Danielsen skole, og andre kristne friskoler, hvorfor ikke si barna sannheten om islam og hva Muhammed representerer gjør av barbariske ugjerninger i vår tid? De vil likevel snart oppdage det:

Facebook Comments

6 tanker om “Den pedofile Muhammed versus Jesus Kristus -hvorfor fortie sannheten om islam og deres profet

  1. Selv herr Ottosen i Norsk Luthersk Misjonssamband representerer det politisk korrekte religiøse her i Norge. Jeg er ganske sjokkert over at NLM har en informasjonssjef som så til grader bøyer seg for den politisk korrekte og multikulturelle snillismen overfor Islam. I denne saken står jeg nærmere Selbekk som faktisk her var tydelig i Dagsnytt 18. Ottosen er en stor skuffelse -som ser ut til å fornekter virkeligheten. Det er alvorlig grunn til å stille spørsmål med NLMs Espen Ottosen og det synet han fanebærer. Det har lenge vært kjent at det internt i NLM er store spenninger -spesielt mellom Øst og Vest.

  2. Typisk PK media som lager bestyrtelse av at man sier Jesus er snill og Muhammed var ond. Selvfølgelig var Muhammed ond. Han var nok besatt av satan og gjorde onde gjerninger. Ut av han (satan) har Islam vokst seg til en stor ideologi som forfekter ondskap der resultatet er undertrykkelse av flere milliarder på jorden. Islam er en fascistisk ideologi som ikke er forenelig med demokrati og menneskeverd. Den burde forbys på lik linje med nazismen.

  3. Modig artikkel, Søkelys. Takk for at du sier sannheten om islam, djevelens religion. Trist at denne rektoren ikke våger det samme.

    1
    1
    • Jeg satt nå og så vridningen av denne saken på TV2 og maken til svak opptreden fra rektor på skolen som er eid av NLM og indremisjonsforbundet har jeg knapt sett. Med en gang kritisk media dukker opp legger man seg paddeflate uansett. Jeg sitter igjen med følgende spørsmål til NLM og indremisjonsforbundet: Syntes disse at islam er en like god religion som kristen tro eller mener disse at de verdier Jesus stod for og Muhammed stod for er likeverdige. Jeg blir nesten skamfull på vegne av kristne når de ikke har baller til å si klart i fra Bibelen står for. Stakkars den norske kristenhet dersom det virkelig blir forfølgelse i Norge.

  4. Utrolig bra skrevet Kjell. Norsk kristenhet er full av pingler som hopper opp og kakler som høner straks de blir kritisert i avisene. Det var pinlig å lese rektorens beklagelse. Det er ikke det minste vanskelig å få kristne ledere til å be om unnskyldning fordi de er til. Bare send TV2 og VG på døra og straks beklager de alt fordi de ikke har ryggrad. Jeg blir helt kvalm når jeg leste hvor ynkelig rektoren var. Finnes det ikke lenger noen med ryggrad?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *