“Den fordømte vaksinen er full av skitt!” Vąksine-whistleblower fra innsiden avslører: “Ondskap!”

Ondskap på høyeste nivå. Project Veritas ga ut den første videoen av undersøkelsesserien mot COVID -vaksine i dag med et intervju med U.S. Health and Human Services [HHS] Insider, Jodi O’Malley, som jobber som registrert sykepleier ved Phoenix Indian Medical Center i Arizona O’Malley fortalte Project Veritas -grunnlegger James O’Keefe om hva som har foregått på hennes føderale regjeringsanlegg. Hun registrerte sine HHS -kolleger som diskuterte bekymringene sine om den nye COVID -vaksinen for å bekrefte påstandene hennes.
Her er noen av høydepunktene fra dagens video:

Dr. Maria Gonzales, ER Doctor, U.S. Department of Health and Human Services: “All this is bullshit. Now, [a patient] probably [has] myocarditis due to the [COVID] vaccine. But now, they [government] are not going to blame the vaccine.”
Dr. Gonzales: “They [government] are not reporting [adverse COVID vaccine side effects]…They want to shove it under the mat.”
Deanna Paris, Registered Nurse, U.S. Department of Health and Human Services: “It’s a shame they [government] are not treating people [with COVID] like they’re supposed to, like they should. I think they want people to die.”
Jodi O’Malley, Insider and Registered Nurse, U.S. Department of Health and Human Services: The COVID vaccine is “not doing what it’s purpose was.”
O’Malley: “I’ve seen dozens of people come in with adverse reactions.”
O’Malley: “If we [government] are not gathering [COVID vaccine] data and reporting it, then how are we going to say that this is safe and approved for use?”
O’Malley: I’m not afraid of blowing the whistle “because my faith lies in God and not man…You know, like what kind of person would I be if I knew all of this — this is evil at the highest level. You have the FDA, you have the CDC, that are both supposed to be protecting us, but they are under the government, and everything that we’ve done so far is unscientific.”
O’Malley: “At the end of the day, it’s about your health, and you can never get that back — and about your freedom, and about living in a peaceful society, and I’m like, ‘no.’ No. This is the hill that I will die on.

Vaksinert Erling Walther fra Kristiansand hevder det er tøv og møter motbør

All kritikk av vaksinen trekker selvfølgelig til seg religiøse som har tatt vaksinen. Blant dem finner vi Erling Walther fra Kristiansand som skriver dette: “Har du ikke fått skrivesperre av alt du legger ut? Så mye tøv.” Walther som selv har tatt denne giften dukker hyppig opp i kommentarfeltet på Facebook for å kritisere dem som advarer mot kvaksinen. Blant annet på siden til evangelist Svein Magne Pedersen og Malvind Børresen som begge er markerte motstandere av vaksinen. Malvind Børresen svarer Erling Walter slik: “Dokumenter hva som er tøv her. Klarer du det ikke så har du vel fått skrivesperre og videre: “Erling Walther Du er jo en person som selv tror på Gud slik hun i videoen? Du er dårlig reklame for Visjon Norge.” Erling Walther: “Jeg liker Visjon Norge, men hører ikke til konspirasjonteoretikerne! Spør Jan Hanvold hva han synes om der du skriver.” Malvind Børresen: “Vel, om han er mer vis enn deg og tar seg tid til å se videoen før han kommenterer den, så vil han helt sikkert være enig med meg. Du er jo bare et protoeksempel på en forutinntatt og fordomsfull type. Dessverre.” og videre: “Og du har sett videoen? Troende mennesker som ikke vil ta vaksinen av religiøse grunner, tvinges til å ta vaksinen og dør. Den modige kvinnen i videoen gråter over det under frykt for represalier.. Mens dere tramper over lik for å “få rett”. Trasig.” Lene Salvelsen følger opp med: “hvorfor er du å kommenterer på denne siden??? Får education ikke skrivekrampe??? Er den lille libtard hjernen din i full kaos når du leser sannheten som ikke blir deg servert av Kommunistisk Norske Nyheter????” Det som blir mer og mer tydelig er at de vaksinerte hele tiden er på hugget for å forsvare at de har besmittet sitt legeme med denne skitten og derfor biter de også arrogant mot dem som advarer mot Corona-vaksinene.

Facebook Comments

34 tanker om ““Den fordømte vaksinen er full av skitt!” Vąksine-whistleblower fra innsiden avslører: “Ondskap!”

 1. Enhver kristen inklusiv “passe-stor” Sten Sørensen, TV sjef Jan Hanvold, redaktør Vebjørn Selbekk og andre religiøse som forsvarer denne djevelskap av et dødsdop burde skamme seg skikkelig.
  Jeg har ingen tillit til såkalte “kristne” som forsvarer vaksinen. Din kan ta sin Jesus figur og stikke den opp en viss plass.
  Blir rasende og oppgitt over at noen kristne forsvarer den djevelske giften som ikke gjør hindrer smitte, ikke hindrer sykdom eller Covid død.
  Jo flere som blir vaksinerte med denne djevelske rottegiften, jo flere blir syke og dør.
  Denne vaksinen er rett fra avgrunnen og folk tvinges til å ta den. Selv barna skal gis denne giften fra avgrunnen.
  Enhver som støtter vaksineringen med denne skitten fra helvete bør bli holdt personlig ansvarlig. De snakker om at folk kan velge selv, men over store deler av den vestlige klode blir stadig flere tvunget til å ta giften.
  Tar de den ikke mister de jobben -så ikke kom å snakk om at folk er frie til å velge.
  Dere som støtter denne vaksinen hadde uten tvil deltatt i hirden og dyrket hakekors og ropt “heil Hitler” og fulgt strømmen.
  Man kjenner igjen denne åndsmakten, en fryktens ånd som har ført kristne rett i fanget på mørkets fyrste.. Fly for ditt liv fra menigheter og kirker som støtter vaksinen. Fly fra “pastorer”, “biskopper” og religiøse redaktører som mener at du skal ta denne giften. Tro ikke at det bare er å ta sprøyta og deretter be til Gud om helbredelse. Det er å sette Gud på prøve.
  Nekt å ta djevelskapen om så hele verden, inklusiv frafalne religiøse håner og spotter deg.

  8
  2
  • Enig med deg her. Hele Corona-pandemien og propagandaen har hatt ett eneste mål. Nemlig å spre frykt og tvinge mennesker til å ta den styggedom. Vi vet hvem det er som står bak fryktens ånd. Ikke Gud. Ikke Jesus Kristus og ikke Den Hellige Ånd.
   Når vi ser hva dette vaksinehysteriet har ført til -også blant kristne, blir jeg skremt. Litt for mange kristne lever i den villfarelsen at myndigheter og propagandistene ønsker det beste for folk.
   Myndigheter og presse bryr seg ikke det døyt om folk dør av vaksinen..
   De bryr seg ikke om du blir syk, får slag, blodpropp, hjertestans av å følge deres råd. De har et mål med vaksineringen, og det er å skape befolkningsreduksjon, og de er villig til å gå svært langt med å dekke over deres agenda. Myndigheter har laget kvalme for folk i mange år, og de skammer seg ikke om de pårfører deg lidelse og død for å oppnå sine mål. Vi må regne med at myndighetene lyver noe massivt for å dekke over de egentlige bivirkninger og skader de pårører befolkningen gjennom mer eller mindre tvungen vaksinering.

   5
   3
  • “Litt for mange kristne lever i den villfarelsen at myndigheter og propagandistene ønsker det beste for folk.”

   Det gjør meg oppriktig trist at noen er kommet til det standpunkt at myndighetene faktisk vil oss vondt.
   Når det gjelder “propagandister” er vel det et begrep som dekker både de som argumenterer for vaksinen og de som argumenterer mot vaksinen. En propagandist har ikke nødvendigvis folks ve og vel i tankene. Det er vel heller fokus på seg selv, egen popularitet og penger som styrer. Det fokuset har jeg tidligere også anklaget Søkelys for å ha. Og dessverre virker det som at spesielt redaktør nr 2 av Søkelys bruker nettstedet for å fremme sine egne sinte, frustrerte og til tider hatske holdninger. Noe jeg synes er trist, men ikke forbudt.

   2
   4
  • Qanon: “Søkelys bruker nettstedet for å fremme sine egne sinte, frustrerte og til tider hatske holdninger.”

   Ja,pussig at skikkelige, rettroende folk som Qanon er særdeles aktive på slike steder. Kan det være en agenda?

   4
   2
  • Til Kanon:

   Ja, selvfølgelig har jeg en agenda! Alle har en agenda.
   Min er å prøve å komme med alternativ, utfyllende, og i noen tilfelle motstridende, informasjon til spredning av usannheter, halvsannheter, insinunasjoner, rykter, frykt og hat.
   Jeg ønsker at folk skal lese seg opp på informasjon fra kilder og deretter gjøre seg opp sin egen mening. Ingen skal uten videre godta min eller Søkelys sin versjon som sannhet.

   3
   3
  • Til Kanon:

   og bare for å presisere: når jeg sier “usannheter, halvsannheter, insinunasjoner, rykter, frykt og hat” er det selvfølgelig det jeg personlig mener er usannheter, halvsannheter, insinunasjoner, rykter, frykt og hat. Det er ikke sikkert at alle som leser Søkelys mener det samme som meg.

   Og dersom noen er uenige med meg, eller finner feil i mine argumenter, setter jeg pris på å bli korrigert eller motsagt, men fram til nå har det bare vært et par ganger noen har kommet med korrigeringer eller troverdige motargumenter.
   Som regel er det kun svar som “Hold kjeft”, “Du er besatt”, “Du tar feil”, “Du er en kverrulant”, “du er en Hitler-følger” og det som verre er. Det synes jeg er lite konstruktivt.
   Dersom noen tar meg i direkte feil skal jeg være den første til å beklage og korrigere.

   4
   3
  • At innkjøpsavtaler er unntatt offentlighet er vanlig i både det offentlige og i det private, men hva menes med at “… det samme er dokumentasjonen rundt hele koronasituasjonen.”
   Hvilken dokumentasjon er det som hemmeligholdes her?

   7
   8
  • Til dere som trykker på tommel ned:
   Det er helt greit, men jeg skjønner ikke hvorfor.
   Den eneste påstanden jeg har kommet med her er at det er vanlig at innkjøpsavtaler er unntatt offentlighet. Er det det som kvalifiserer til en tommel ned?
   Eller er det fordi jeg spør om hvilken dokumentasjon som holdes hemmelig?
   Eller er det fordi jeg stiller spørsmål om påstanden?
   Eller er det rett og slett fordi jeg ikke uttrykker at jeg er enig i påstandene?

   8
   8
  • Jeg tror ikke de kommer ikke til å svare deg Qanon.
   Må si jeg beundrer deg som holder ut her inne, det kommer mye rart mot deg 😊 (og ofte ingen svar til deg når du høflig spør)
   Setter pris på at du er her inne og peker på mye som kanskje ikke stemmer helt. Selv om jeg ikke er enig med deg alltid så trengs du her inne.

   5
   2
  • Takk Hannah

   Ja, det ville vært rart om du og andre var enige i alt jeg skriver. Det er absolutt lov til å være uenige og ha forskjellige syn. Det skaper bare en god debatt.
   Det eneste vi må vokte oss for – meg inkludert – er å ikke bli usaklige og ufine. Det er fort gjort å trå over den streken. Det som skrives oppfattes ikke alltid på samme måte av skribenten som av leseren.

   5
   2
  • Hannah
   Har du ennå ikke forstått eller oppdaget at alle sider og konservative facebook sider har sine “Qanon”?
   De har massiv tid til å forsøke å undergrave motstand mot vaksinen.
   De er her, de er på Svein Magnes Facebook, de er på Ludvig Nessa, de er på David Auke og de er på Document.no når de publiserer noe vaksineskepsis. Også på Malvind Børresen dukker de opp, sprer sin propaganda og er åpenbart lønnet for å gjøre det.

   5
   6
  • Og la meg legge til. Å krangle med disse er som å pisse i motvind.
   De kverulerer og spiller og forsøker å dekke til sin agenda.
   Folk gidder rett og slett ikke krangle med kverulanter.
   De fleste av oss som er her inne har familie og vi har ikke mulighet til å sitte hele dagen og krangle med kranglefanter som Qanon, Roperid og Birgir Hermansen.

   3
   5
  • Hanna Qannon har fått svar mange ganger , grunn kjernen i vaksinen er at den ikke er utprøvd, den syner alt nå og ha livsfarlige bivirkninger og ingen vet hvilke livsfarlige bivirkninger den har på lang sikt, håper du forstår att alle disse krav og ol fra Qanon er kun for å manipulere og kverulere, Qanon sier selv han stoler mer på denne verdens makter og myndigheter , denne verdens makter og myndigheter har denne verdens fyrste til herre og denne verdens fyrste er satan og Qanon er dermed en satans tjener og han bør vende seg om fra sin onde veg.

   9
   5
  • Til Bjørn:

   Jeg vet ikke hva de som kommenterer på andre nettsider gjør, men jeg kan avkrefte at jeg får betalt dette. Jeg oppdaget Søkelys helt tilfeldig for en tid tilbake, og er ikke inne og leser eller kommenterer på andre nettsider. Jeg er heller ikke aktiv på noen sosiale platformer.

   Men til saken: har du stilt deg spørsmålet om hvorfor noen gidder å bruke tid på å kommentere, supplere eller opponere?
   For min del er det ene og alene på grunn av at informsjonen på enkelte artikler er så feil og misvisende at det oppleves som løgn. Jeg ville synes det var synd dersom slikt får stå uimotsagt. Andre artikler forteller halvsannheter eller er så farget av redaktøren sitt personlige syn at det fremstår som propaganda.
   Som jeg sa i en tidligere kommentar: Jeg kan gjerne stå sammen med deg på barrikaden for retten til å velge eller velge bort vaksinen, men jeg nekter å bruke løgn i den kampen.

   Og bare så det er helt klart: Mitt mål er ikke å få deg eller andre til å mene det samme som meg om vaksiner eller andre saker. Mitt mål er at du skal være kritisk, sjekke andre kilder, gjerne fra “motsatt leir”, og gjøre deg opp din egen mening om hva du velger å tro på. Og dersom du, etter en kritisk vurdering, finner at du å tror på vinklingen som Søkelys fremmer er det helt greit. Da har du i allefall undersøkt og gjort et valg.

   Teologiske spørsmål velger jeg i hovedsak å la være å kommentere. Selv om jeg ikke sier at “noen tror feil”, så har det hendt at jeg har følt behov for å minne enkelte på at “åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet”, ikke sinne, stygge ord og beskyldninger. Det er der alt for mye av her på Søkelys.

   Rune Lye:
   Bivirkninger av vaksinene har du og jeg diskutert mange ganger. Der er nok detaljer vi ikke er enige om, men i hovedsak er vi enige.
   At jeg har fått svar mange ganger stemmer nok, men jeg kan vel telle på en hånd de gangene det ikke har vært en utskjelling og ikke et svar på mine spørsmål. Det er veldig sjelden jeg kommer med bastante påstander. Som regel spør jeg. Dessverre er hverken du eller andre spesielt gode til å svare på det jeg spør om.

   Mitt spørsmål under denne artikkelen var “Hvilken dokumentasjon er det som hemmeligholdes her?”
   Jeg spurte også om hvordan jeg skal tolke “tommel ned” på et så enkelt spørsmål.
   Foreløpig har jeg ikke fått noen forsøk på svar. Med unntak av Hannah har det kun vært personangrep.

   9
   4
  • Til Rune Lye:
   at du fremdeles ikke er kommet lenger enn at du må beskylde meningsmotstandere for å være “satans tjener” er bare trist.
   At du ikke tror meg når jeg sier at jeg har lagt livet mitt i Jesu hender er enda tristere, men jeg kan ikke tvinge deg til å akseptere det.

   7
   5
  • Akkurat DERFOR skrev jjeg kommentaren., sukk…
   Selv om jeg visste det ikke ville hjelpe så mye.
   Det ble ikke mye bedre i denne tråden…
   Ble litt sliten av alt som kom, men det går ikke inn på meg lenger.
   Jeg blir flau mange ganger av noen kristne brødre og søstre. Hva som skrives. Jeg er ikke feilfri selv og har skrevet og sagt feil og stygt og blitt flau av meg selv også. Prøver å gå til mennesker og Gud å ordne opp når jeg trår feil. Det er hardt å si unnskyld og mange ganger flaut. Men må gjøres.
   Og vil du ikke ta noe til deg Rune så er det ditt problem. Bare fortsett å skrik om 3 verdenskrig , være uhøflig og unnlate å svare på spørsmål.
   (Det er flere kristne her som gjør det samme.) Har nå lest utenlandske og norske artikler og sett videoer for og imot vaksinen i 1,5 år. Og vet nok om saken. Jeg ber for alle mine nære og andre som har tatt vaksinen at Gud må beskytte dem fra eventuelle skadelige stoffer,. Har tatt en pause fra lesing om hele greia og det bryr meg null. Vil sjekke visse nettsteder innimellom for å bare få med om det skal være noe nytt viktig. Søkelys og andre. Utenlandske. Med livet i Jesu hender så har jeg fullstendig fred. Er heller ikke bekymret for noen 3.verdenskrig, tror ingenting på at du Rune er kalt til å stadig å skrike om den. Men advare om siste tider og fortelle om Jesus, at det haster, ja. Det er mye du sier og gjør bra. Jeg velsigner deg jeg.
   Bjørn, jeg vet hvilke typer som er i kommentarfeltene😊 En ting er ihvertfall bra, at ikke det bare er folk der som er prikk like en selv, og enige i alt. Derfor er det nok mye av det du leser som jeg ikke gidder bruke tid på. Du er overbevist om ar Qanon er betalt. Jaja. …. Leser du egentlig det han skriver?

   Selvfølgelig er han istand til å lure både meg og andre, det kunne ha skjedd, men ærlig talt….men det er kanskje dere selv som er lurt. Jeg er uansett sykt lei av måten mange her skriver til ham på. Han trenger jo absolutt ingen hjelp til forsvar av meg, han er skarpere enn de fleste av oss her inne, så det er ikke først og fremst FOR ham jeg skriver, men MOT det som jeg synes ikke foregår riktig her inne.

   Må legge til st det er en grunn til at det ble nok nå, det er så mye hykleri og falskhet og annet i menigheter, blant kristne, venner og familie. Det er vanskelig å se forskjell på kristne og andre, det er sørgelig. Men slik skulle d bli.

   Fremtiden bekymrer meg null. Er mektig lei skremselspropagandaen fra kristne, det er Iikke det vi er kalt til.

   «Trøst da hverandre med disse ord».

   Vi trenger alle Qanon ‘s påminnelse til meg om å ikke bli ufine.

   Jeg håper Bjørn og Rune at dere leser hans kommentarer omigjen. Øverst SPØR han dere om noe. Ihvertfall les 3.avsnitt i kommentaren hans kl. 13:22.

   4
   2
  • Hanna det er synd at du lar deg lure av en sleip slange som Qanon, men mange med deg lar seg forføre.

   3
   4
  • Rune, het det han har lurt meg til å tro?

   Hannah er jo forført sier du😊
   Jeg vet på hvem jeg tror , Han er veien sannheten og livet. Han har skapt menneskene, Han elsker dem, de er skapt unikt, hver og en. Og du som kristen bør lære deg å elske og respektere mennesker mer enn det du gjør.

   Kanskje er du selv forført….
   Du tror du skal oppleve verdenskrig hungersnød og skal i giljotinen.

   Og du gjør mye for å spre frykt. Du er ikke kalt til det. Les Bibelen, den sier klart noe annet. Du trenger ikke bekymre deg for noe. Dropp Valdres-profetien. Det holder med Bibelen.

   3
   2
  • Du ønsker å få rett så du kan skrike mens bombene faller rundt oss; hva var det jeg sa!!

   Har d noe å si?? La bombene falle.
   Jeg vet hvor jeg går.

   De fleste tenker at det kan nok komme en krig snart. Det vi IKKE lurer på er om det blir grusomt på jord etter at vi er rykket opp. Det blir som det ALDRI før har vært eller kommer til å bli.

   Det vi lurer på finner vi i Bibelen.

   Du sier «vent å se. Jeg har advart»
   Må si jeg forstår ikke helt hva det er du føler du bør advare meg om. Bibelen et tydelig for meg og gir meg advarsler.
   Leser jeg ikke , så blir jeg sløv.

   Advar meg heller «ta deg tid med Gud. Ikke ha noe uoppgjort med mennesker, hold deg nær til Ham.»

   Svar heller Qanon du. Det du kaller ham slutter du med, det gjør direkte vondt å lese (hva mener Gud om at vi gjør slikt) eller så synes jeg Søkelys kan be deg dempe deg. Du er kristen??

   Javel???
   Så skjerp deg broder. Ifølge Bibelen skal jeg gå med dette til deg privat først, deretter sammen med en til 2 til (etter fri husk) og så videre….
   Men her inne er det ok at vi kommenterer noe vi ikke synes om . Vi burde høre på hverandre. Jeg har sett det har ikke hjulpet.

   3
   1
  • Tastefeil uff…

   Det skulle stå

   Rune, hva er det Qanon har lurt meg til å tro?
   (Men du svarte jo bare vent å se. Ikke noe svar…)

  • men jeg tillater ikke en kvinne å være lærer eller å være mannens herre, hun skal være i stillhet. For Adam blev skapt først, derefter Eva, og Adam blev ikke dåret, men kvinnen blev dåret og falt i overtredelse; men hun skal bli frelst gjennem sin barnefødsel, såfremt de blir i tro og kjærlighet og helliggjørelse med tuktighet.

   2
   8
  • Hanna vet du hvem Qanon er ? og forstår du egentlig hva jeg skriver ?
   Dagen og timen kjenner ingen … heller ikke du Hanna …jeg har ett kall om å advare dere og det har jeg gjort.

   2
   3
  • Som 7-åring kunne jeg lese selv at jeg ikke vet dagen eller timen, så dette slipper du å fortelle meg.

   Alle som er åndelig våkne vet at det går mot en avslutning nå. Men om det tar dager eller år kan ingen vite.

   Du vet hvem Qanon er? Du lyver da, ikke sant? Hvorfor bruke tid på ham da? Hva er alle glosene dine godt for?
   Ingen kristen er kalt til slikt. Bare let i Bibelen .

   Jeg skrev tidligere hva jeg tenker du kanskje er kalt til.

  • Du har et kall om å advare meg skriver du.

   Hva er det du skal advare meg mot?

   Enda en verdenskrig?
   Qanon?
   Vaksine nummer 5? (For den kommer sikkert)
   At jeg ikke må bli forført?
   ( Eneste trygghet vi har for å ikke bli forført er å ta seg tid i Ordet og med Gud.)

  • Til Hanna , jeg vet hvem Qanon er , han er en manipulator og kverulant , han kommer til deg med fine ord og han forfører deg til å tro denne verdens løgn…

   Du er skråsikker på at du ikke må gjennom trengslene før Jesus kommer igjen , når Jesus selv sier at ingen kjenner dagen og timen , kun hans far i himmelen.

   Jeg har ett kall til og advare, advare alle som går på fortapelsen vei og de er mange og mange av dem leser også søkelys og de av dem som leser søkelys kjenner mange , som de kan advare igjen.

   Jeg føler meg ikke verdig til dette kallet , for mine synder er mange og store , men mine synder frelser ingen ikke engang meg selv , derfor klynger jeg meg til Jesus og dine anklager mot meg Hanna er falske , jeg gjør kun de Gud har bedt meg gjøre og ADVARE!!!
   Bibelen advarer om du ikke tror på Valdres profetien , så tro hva som står i Johannes åpenbaringen, les spesielt kapitel 6 og utover , rytteren på den hvite hest rir verden alt nå og den neste hesten er rytteren på den røde …dagen og timen kjenner ingen , heller ikke du Hanna.

   1
   2
  • Rune, Så var det atter en gang dette du sier om at Hannah vet hverken dag eller timen.

   Leser du i det hele tatt før du svarer folk? Hva var det Hannah kunne lese i Bibelen selv som 7åring? Husker du?

   Du har din sak i orden med Gud sier du, og det sier jeg og Qanon at vi også har. Da vet du det, hopper over oss, og forkynner for andre. Trøst og oppmuntre oss står det i Bibelen. Ikke skrem da hverandre med disse ord!!!!

   Har aldri sagt jeg ikke tror på Valdres-profetien eller andre, jeg følger med litt og vet hva som har skjedd og ikke skjedd. Den kan ikke bevises å være sann før alt har skjedd. Jeg har lært meg gjennom årene å ikke bruke så mye tid på dem, men heller Guds Ord, de fleste er ingen profetii, bare ting kristne har fått for seg. Drømt, følt og innbilt seg at Gud har sagt. De som er fra Gud vil vise seg. Bibelen er full av sanne profetier. ALT vil skje.

   Har studert alle syn på endetiden i årevis, og for å forstå og vite må man være villig til å høre på dyktige bibellærere man ikke er helt enige med, se enda nøyere på de bibelvers man føler ikke passer til sitt syn, lese det i kontekst , slå opp andre steder, studere og atter studere. Og motsatt, lese de vers som taler for mitt syn, og grunne og studere om det virkelig stemmer. Grunner man, så får man svar. Stadig er jeg innom dette og hører på bibelundervisning. Du som er helt sikker på ditt syn har en stor sjanse for å ta feil hvis du ikke også har oppsøkt dyktige bibellærere med motsatt syn enn deg.

   Felles for dem jeg hører på er at de hadde mer åpent i lokalene enn andre i pandemien, SAMTLIGE underviser MYE fra Bibelen. fra Joh.Åp/endetiden, og resten av Bibelen, har profetiske oppdateringer, advarer sterkt om at tiden er kort, flere har felles høytlesning av Bibelen. Og ikke bare et vers eller to. Og forkynner at Jesus er løsningen. Slutter aldri å undervise ang Israel. Scenen og benkeradene er ikke fullt opp med hverken kule rockestjerner eller predikanter. Ingen hysteriske tilstander. Jeg håper du tar deg en tur innom et par av dem…Start med John Mc Arthur og Carter Colon. Eller kanalen Calvary Chapel of the Harbour. Don Stewart gjester dem ofte. Han lærer deg mest av alle i løpet av en time. Har skrevet mye bøker, legger dem ut gratis.

   Menigheten er ikke nevnt etter kap 4. vi er ikke inne i noen trengselstid. Gud reddet ut Lot, Noah og sine, og også oss. Trengsler har det alltid vært. Familier har blitt begravet levende. Mora trøstet og sa til barna at snart er vi sammen med med Jesus. Kristne har sittet innesperret og blitt torturert. Men Gud har ingen plan om at vi alle skal igjennom dette. Han redder sin brud. Det er ikke mange som blir med tror jeg. Som på Noahs tid. Etter det kommer TRENGSELSTIDEN. Har man blitt etterlatt og vil nå leve for Jesus, så må man dø for Jesus. Det blir grusomme tider. 3.verdenskrig? Nei du Rune, ordet passer ikke inn engang. Det blir som det ALDRI før har vært og aldri mer skal bli.

   Det viktigeste er om vi har vår sak i orden med Gud og mennesker.
   Ikke endetidsyn. Har livredde kristne rundt meg, hvor KOMMER denne redselen fra? Frykt ikke , sier Bibelen.
   Det er en spennende tid vi lever i. Gud et med samme hva. Vi har kun å stå på. Og bare glede oss.

   1
   1
  • Rune.
   Disse som er advart er advart.
   Vil de ikke høre, er det fordi de er forutbestemt til det.
   Vi har advart, deres blod er ikke på våre hender.
   Å krangle med disse som forsvarer en dødelig gift er en håpløs oppgave. Vaksinen har gjort noe med dem.

   1
   1
  • Takk Hannah, for en enkel og grundig gjennomgang om endetiden. Synd at mange ikke tar seg tid til å studere hva Bibelen selv sier. Valdres-profetien er veldig opp i dagen. Men Bibelen er uansett viktigere.

  • Takk selv Birgir, for fin tilbakemld.
   Det satte jeg pris på.

   Hilser deg og andre med Fil 3:20. Jeg liker ordet eagerly/ivrig i engelsk Bibel, i tillegg til ordet «stadig» som står i min bibel.

 2. Der er veldig mange som påstår og mener mye på Søkelys. Dessverre er det veldig få som kan eller vil utdype eller underbygge påstandene de kommer med. Tråden under “LYS I MØRKET” sin AVSLØRING beskriver i grunnen greit hvordan en vanlig diskusjon på Søkelys foregår når jeg spør om noe som helst.

  Påstanden til LYS I MØRKET var: “Avtalene med vaksineleverandørene er unntatt offentlighet, det samme er dokumentasjonen rundt hele koronasituasjonen. 60 års hemmeligholdelse.”

  Mitt spørsmål var: “Hvilken dokumentasjon er det som hemmeligholdes her?”

  Her er svarene:
  Hannah sier at hun ikke er enig med meg i alt jeg skriver, men forholder seg rasjonelt, respektfult og fornuftig til både meg og de andre i tråden.

  Bjørn:
  “De [Qanon etc] har massiv tid til å forsøke å undergrave motstand mot vaksinen.”
  “..sprer sin propaganda og er åpenbart lønnet for å gjøre de”
  “De kverulerer og spiller og forsøker å dekke til sin agenda.”

  Rune Lye:
  “..håper du forstår att alle disse krav og ol fra Qanon er kun for å manipulere og kverulere,”
  “Qanon er dermed en satans tjener”
  “Hanna det er synd at du lar deg lure av en sleip slange som Qanon, men mange med deg lar seg forføre.”
  “Til Hanna , jeg vet hvem Qanon er , han er en manipulator og kverulant , han kommer til deg med fine ord og han forfører deg til å tro denne verdens løgn…”

  Jeg mister ikke nattesøvnen av slike kommentarer, men synes det er litt trist at det som burde vært enkle svar på enkle spørsmål heller resulterer i en tirade der poenget heller er å ta spørsmålstilleren.

  • Det ble stille her inne. Det har sin grunn.

   Det Qanon beskriver ser vi i mange «kristne» kommentarfelt.

   Det et sant.
   Det er flaut.
   Og det er en skam.

   Det et faktisk ganske sykt og ille i mange kommentarfelt.

   Vi kan alle gå i oss selv.

   Unnskyld til alle det gjelder her inne , for alt jeg har skrevet på en ufin måte, for det jeg kanskje ikke skulle ha skrevet om i det hele tatt, for ting jeg har unnlatt å svare på, gått på person og ikke sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *