Den falske Smyrnabloggens satire ala Torodd Fuglesteg scoret ikke høyt hos Fritanke.no

Den såkaldte “falske Smyrnabloggen” som nylig fikk omtale både i Dagbladet, Vårt Land og Adresseavisen i forbindelse med et oppslag om “at flommen på Sørlandet var Guds straffedom over denne landsdelens homofile orgier” er blitt omtalt på nettstedet “Fritanke” som kan anses som et organ for Human-etisk forbund. Fritanke’s journalist Even Gran gir ikke akkurat Smyrnabloggen trampeklapp og aner selv at det ligger noe mer begravet enn utelukkende satire. Og Even Gran som ikke akkurat gav bloggen stående applaus har googlet opp bloggens forhistorie -og endt opp hos blogger Jan Kåre Christensen som brukte den kjærkommende muligheten til å avsløre hvem han mener står bak bloggen.

Nemlig pastor Jan Aage Torp samt Torodd Fuglesang og Ansgar Braut. Torp selv sier at  det er injurierende at Christensen beskylder ham for å skrive bloggen, men Torp kommer ikke til å forfølge saken videre. Les hele artikkelen fra Fritanke her.

Fritanke’s Even Gran’s kritikk av det Jan Kåre Christensen omtaler som den falske Smyrnabloggen -ser ut til å ha gjort inntrykk på Torodd Fuglesteg og Arnt Arnesen som står bak bloggen, for i kveld er alle artikler omkring Jan Kåre Christensen fjernet.

 

Facebook Comments