Demonstrasjoner mot norsk barnevern ble nyhetssak på Kveldsnytt -oppfordrer til bønn og faste mot barnevernet

Historien om norsk barneverns behandling av Marius og Ruth Bodnariu som har blitt fratatt sine fem barn på syltynt grunnlag fortsetter å engasjere mennesker verden over. I en
nrk-kveldsnyttrekke land har det blitt arrangert protestdemonstrasjoner utenfor norske ambassader og Søkelys var det første norske nettstedet som omtalte det som en rekke internasjonale medier omtalte som en sak om kristen indoktrinering. Her på dette nettstedet møtte Søkelys betydelig kritikk fra enkelte lesere som mente “ingen seriøse media vil omtale dette. I ettertid har vi sett at saken er gått fra denne ubetydelige bloggen via Vårt Land og avisa Dagen og lørdag kveld kunne NRK Kveldsnytt vise bilder fra en av stadig flere demonstrasjoner som finner sted utenfor norske ambassader i en rekke land. Kristne over hele verden blir nå oppfordret til å ta del i en bønn og fasteaksjon mot norske myndigheter. I følge arrangørene blir kristne verden over oppfordret til å ta del i bønn og faste mellom 19 og 21 januar.

 

Historien om den norsk/rumenske Bodnariu familien som opplever noe som mange mener bønn-og-fasteer en form for kristendomsforfølgelse fra norske myndigheter og barnevern har opprørt troende over hele verden. En rekke pinsemenigheter og andre kristne forsamlinger verden over har engasjert seg, og det blir nå arrangert protestaksjoner utenfor en rekke norske ambassader. NRK Kveldsnytt hadde lørdag kveld et nyhetsoppslag om en av de mange anti-barnevernsdemonstrasjoner som har blitt og blir gjennomført i et stadig større antall land. Samme dag som Iran løslot den fengslede amerikansk/iranske pastoren Saeed Abedini som har sittet fengslet på grunn av sin kristne tro i Iran, oppfordrer støttegruppen for Bodnariu familien til bønn og faste mot norske myndigheter som på feil grunnlag har har splittet opp en familie og bortført barna fra deres mor og far.

Reaksjonene på norske myndigheter er tildels svært sterke og støtten til familien er økende. “it’s typical Norway. everyone in the world believes that Norway is the best country to live in, but it is far from the truth. I live in Norway and know how government authority over people. I ashamed of being Norwegian. I can not understand that people want to move to Norway. I hope it goes well with this family and that they win over Norwegian authorities. hope they get help from authority in their own country. good luck,” skriver en norsk kvinne som støtter kampen for å få gjenforent barna med sine foreldre. Som kjent har det norske barnevernet et frynset rykte internasjonalt og det grunn til å tro at protestene mot Norge vil tilta i styrke. Selv om den norske pinsebevegelsen med Sigmund Kristoffersen overfor Vårt Land kategorisk fastslår at pinsevenner ikke blir forfulgt i Norge, oppfatter mange pinsevenner dette som en form for forfølgelse av en kristen familie selv om de to kristne avisene Vårt Land og Dagen, samt Kristoffersen syntes å mene det motsatte. Søkelys som i denne saken stiller seg sammen med Bodnariu familien vil oppfordre norske kristne til å be og faste for at barna skal bli gjenforent med hverandre og med sine foreldre. Innslaget fra NRK er postet på You Tube

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Demonstrasjoner mot norsk barnevern ble nyhetssak på Kveldsnytt -oppfordrer til bønn og faste mot barnevernet

  1. Det er noe alvorlig galt med kunskapen i barnevernet, når en klaps på baken regnes som mer alvorlig enn å traumatisere 5 barn ved en slik overreaksjon som dette åpenbart er.

    Den skade disse barna og familien påøres ved tapsopplevelse, brudd på tilknytningen, traumatisering og frykt overgår fulstendig det å få et klaps på baken.

    Husk at barn MÅ ha en viss “negativ” og stressbelastning for å utvikle seg best mulig. Barn som aldri får nei, som ikke møter aldersadekvat stress blir syke i den form at de utvikler narsissistiske trekk senere. Stress i adekvate doser er en forutsetning for at barnet senere skal kunne håndtere motgang adekvat.

    Og det er her barnevernet bommer så totalt. Ikke all “omsorgsvikt” er så negativt at det rettferdiggjør så alvorlige overgrep som det man her ser fra barnevernet. For ikke å snakke om de åpenbare brudd på menneskeretigheten som skjer. Barnevernet i Naustdal bør sparkes tvert og rettsforfølges, for her fremsår deres handlinger som langt mer traumatiserende enn det de påstår foreldrene skal ha påført barna.

  2. Ja, det er om å gjøre og være politisk korrekt i sine uttalelser, samme h a man kaller seg. Hadde forventet annet fra kristne når vi ser hvordan denne saken er på tynn is fra barnevernet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *