Definerer Kiev regimet som Europas eget ISIS eller Al Qaida -ukrainsk etterretningsleder truer med å drepe russere over hele verden

Etter at den ukrainske etterretningssjefen Kirill Budanov i helgen truet med å drepe russere over hele verden, har flere krigsmotstandere allerede definert Ukraina som Europas eget Al Qaida eller islamsk stat (IS). Russland har i den siste tiden sett en betydelig økning i tallet på ukrainske terrorangrep både på sivile i annekterte områder og på russisk territorium. Det var leder for hovedetterretningsdirektoratet i Ukraina Kirill Budanov som kunngjorde Kievs beredskap til å drepe russere over hele verden. Det har vært en rekke attentat på sivile russere og flere av de som har blitt drept eller skadd har stått på det ukrainske regimets dødsliste. Darja Dugina, datter av den russiske nasjonalisten Dugin Aleksandr Dugin -ble som kjent drept i en ukrainsk terrorhandling i august i fjor. Nylig har det vært flere lignende terrorhandlinger i russiske byer og flere russiske politikere har tatt til orde for iverksette en størrre anti-terror operasjon får å slå ned på ukrainsk terrorisme.

Fra terrorhandlingen som tok livet av Darja Dugina i 2022

Kiev vil fortsette å angripe russere over hele verden, sa Kirill Budanov, leder for etterretningsavdelingen i det ukrainske forsvarsdepartementet, i et intervju med Yahoo News . Samtidig som Kiev er blitt den nye Al-Qaida og IS i Europa som utfører blodige terroraksjoner ala Hamas og islamsk stat, er Norge gjennom organisasjonen Fritt Ukraina med på å finansiere og støtte terrorvirksomhet. I NRK Søndagsrevyen fikk vi i går servert et innslag som viste hvordan organisasjonen opererer med å transportere droner til regimet -som igjen bruker disse til terrorvirksomhet mot sivile russere. På organisasjonens nettside ser vi bilder hvor nordmenn møter maskerte og bevæpnede menn som mottar utstyr fra nordmenn som kan brukes til terror mot sivile. Denne organisasjonen finansierer og støtter ukrainsk terrorisme og deres forsendelser av utstyr til regimet i Kiev er legitime mål for det russiske forsvaret. Det er ytterst beklagelig og uheldig at organisasjonen “Fritt Ukraina” slik bidrar til å finansiere og hjelpe det europeiske svaret på Al-Qaida, ISIS eller Hamas. Men dessverre, Norge og nordmenn er nok en gang på feil side av konflikten slik vi så mange ganger har vært i forholdet til konflikten mellom Israel og palestinere. Vi fordømte Israel i FN og driver boikott av israelske produkter. Nasjonen Norge støtter Ukraina med våpen og ammunisjon, men når den jødiske staten er truet -nekter vi å støtte Israel på tilsvarende måte.

Hele verden må forstå at Russland kjemper mot et terrorregime

Tidligere har et medlem av den konstitusjonelle komiteen til føderasjonsrådet, Alexander Bashkin, i et intervju med RIA Novosti understreket at angrepene fra Kiev-regimet på Dugin og andre kjente personligheter bekrefter for hele verden at Russland kjemper mot terrorregimet. Dermed medvirker de land som støtter dette terrorregimet medskyldige i terrorisme i følge Bashkin. Den ukrainske etterretningssjefens utsagn viser hvor viktig det er for Moskva og avvæpne og denazifisere Ukraina. Det siste attentatforsøket på forfatteren Zakhar Prilepin bekrefter bare at vi har fått opprettet et IS i Europa, i Ukraina og regimet i Kiev.