Dagen redaktør Vebjørn Selbekk på lederplass: «En kristenplikt å ta vaksinen»

Redaktør Vebjørn Selbekk vil at du skal ta denne rottegift fra helvete som kristenplikt

«Å si ja til sprøytestikket i armen, er en solidaritetshandling med de som er svakere enn deg selv, kristen nestekjærlighet rett og slett,» skriver redaktør Vebjørn Selbekk i den religiøse avisen Dagen på lederplass. Dagens redaktør lovpriser nå at vaksinefarten skal skrus opp og at hele den voksne del av befolkningen snart skal få tilbud om å ta skuddet med det Levi Jensen kalte en «rottegift fra helvete». Men ordningen er frivillig og for at vaksinestrategien skal bli en suksess er man avhengig av at tilstrekkelig mange takker ja. Bare slik oppnår man den flokkimmuniteten som trengs for å forhindre nye smitteutbrudd, skriver Selbekk videre

Stod gråtende frem og fortalte om alvorlige bivirkninger etter å ha blitt vaksinert mot Covid-19

Man skal ikke ha beveget seg mye på sosiale medier før man merker at det finnes en betydelig vaksineskepsis i enkelte miljøer. Dessverre er Kristen-Norge ikke noe unntak, det virker snarere som motstanden mot å ta koronavaksinen kan være større i enkelte deler av norsk kristenhet enn i befolkningen forøvrig. Den konspirasjonstenkningen som spres går i to hovedretninger: Man underspiller hvor farlig covid-sykdommen er, og man overspiller farene ved å ta vaksinen. I en slik situasjon er det viktig at kristne ledere sier tydelig ifra. Bjørgvins biskop Halvor Nordhaug er en av dem som gjør nettopp det. Overfor Dagen karakteriserer han det som en kristenplikt å ta korona-vaksinen . Vi kunne ikke ha vært mer enig. For det å vise solidaritet med våre medmennesker, er jo helt i kjernen av den kristne etikken.

Det stikket du får hjelper ikke bare deg selv, det er også med på å beskytte dine medmennesker, ja egentlig hele samfunnet. For koronapandemien kan vi bare bekjempe sammen. For de fleste av oss medfører det ikke umiddelbar livsfare å få dette viruset i kroppen. Men for en viss prosent av de som blir smittet, har sykdomsforløpet en dødelig utgang. Dess flere som blir immune mot sykdommen, jo bedre beskyttelse får vi alle. I krisetider er det viktigere enn noensinne å vise kristen nestekjærlighet og en viktig del av det er å bidra til ikke å spre smitte, skriver Selbekk som nå har tatt på seg sin politisk og religiøst korrekte maske.

Kassidi Kurill, en 39 år gammel mor fra Utah døde bare fire dager etter at hun tok Covid-19 vaksinen fra Moderna. Det er ikke bare vaksinen til AstraZenica som tar liv -og nå pusher Vebjørn Selbekk vaksineagendaen om det går på bekostning av unge liv..

«Å la seg vaksinere er også solidaritet med alle dem som rammes indirekte av korona. For pandemien har utløst den verste krisen i norsk økonomi og næringsliv på mange år,» om du selv får blodpropp, rammes av hjerneblødning, hevelser i ansiktet eller må takle langvarige og uhelbredelige infeksjonssykdommer eller dør raskt som en følge av avisen Dagens redaktør -ser ikke ut til å bety noe for redaktøren av den frafalne avisen. «Når myndighetene inviterer til denne felles dugnaden for å bekjempe sykdommen, burde norske kristne være de første til å stille opp. Det kristne svaret på vaksineoppfordringen er enkelt: Det er bare å brette opp ermet. Bokstavlig talt,» skriver Selbekk i den religiøse avisen som nå har funnet sammen i meningsallianse med homokirkens biskop. Det er ikke bare den norske homsekirken/folkekirken som utgjør en del av frafallskirkene i Norge. Den religiøse avisen Dagen har under Vebjørn Selbekks ledelse gått fra lys til mørke og er i dag en del av den globale agenda som tilslutt vil føre verden inn under dyrets merke og et kontrollsamfunn vi aldri har sett maken til. Og Vebjørn Selbekk som vant seg litt respekt med å trykke Muhammed karikaturene har i løpet av de siste fem årene tapt absolutt all respekt han hadde skapt seg. Nå er avisen Dagen en vemmelse for alle som tror på Guds ord, som er motstander av homoekteskap og motstandere av fri abort. Dagen har falt og fallet ble stort. -Men la fare la gå! Det store frafall har banket på våre dører i mange år, og etter år med bibeltroende redaktører har avisen nå fått en redaktør som har åpnet dørene for frafallet helt.

Ingen kristenplikt å ta en potensielt livsfarlig vaksine

Om Dagen ennå har mange lesere som lar seg forlede av veiledningen fra redaktøren vites ikke. Vi vil håpe at det ikke er tilfelle. Avisen er ikke blant de aviser i Norge som har overflod av abonnenter, men siden de får pressestøtte så overlever de nok om abonnentene en etter en bukker unna som en følge av bivirkninger av vaksinen. Søkelys vil advare folk mot å la seg forlede av Vebjørn Selbekk, og før du eventuelt velger å ta Covid-19 vaksinen for å så deg vaksinepass og ymse rettigheter kan det være klokt å lese seg opp på hva ulike eksperter mener om dette viruset. Denne virologen og ekspert på vaksiner mener at det prosjektet myndighetene nå holder på med er livsfarlig og ikke et riktig våpen i krigen mot viruset. Geert Vanden Bossche er så avgjort en langt mer troverdig informasjonskilde enn det Dagens redaktør er, og for min del lytter jeg heller til rådene fra denne eksperten enn til Selbekk som knapt aner forskjell på rett eller galt.

Facebook Comments

16 tanker om “Dagen redaktør Vebjørn Selbekk på lederplass: «En kristenplikt å ta vaksinen»

 1. Et eksempel: En mann sender en e-mail til NRK-program hvor lytterne kan stille spørsmål til et ekspertpanel. Broren til denne mannen hadde advart sin bror om å ta vaksinen mot viruset. Mannen sa i denne e-mailen til NRK, han får heller gå til Helvete hvis han tar vaksinen. Jeg tror ikke denne mannen vet hva han snakker om, da evig fortapelse, er et forferdelig valg. Programlederen svarte at mannen fikk se hva forskningen kom frem til.

  • Evig fortapelse er ikke et valg. Evig fortapelse er konsekvensen av å ikke ta noe valg.
   Evig fortapelse med all helvedes gru vil bli konsekvensen av å ikke velge Jesus Kristus. Mannen i ditt eksempel har kun dette livet for sitt øye og tar kortsiktige valg. Men han behøver ikke jobbe hardt for å komme til helvete. Det er svært lett å komme til helvete. Det er bare å fortsette livet som før, skyve Jesus til side, og da går det automatisk til evig fortapelse. Fortapelse er ikke 21 år i et eller annet fengsel. Det er hele evigheten. Det opphører aldri. Pinen forblir for alltid. Man kan ikke ta en paracet for å dempe smerten i helvete. Folk bør våkne opp for hva helvete er og ikke ta lett på frelsen i Jesus Kristus

 2. Vebjørn Selbekk er en tosk. En manipulerende drittsekk. Driver å gi folk skyldfølelse viss de ikke vil ta vaksinen. Mannen har ved en slik uttalelse opphøyd seg selv til gud. Han er en skam for den tidligere kristne avisen Dagen. Idag er avisen en skygge av seg selv og serverer intetsigende politisk korrekt suppe, såkalt woke.

  8
  1
  • Enig. Vebjørn Selbekk er blitt en patetisk skikkelse og en patetisk avis uten sjel. Og påstå at det å tilføre kroppen celler fra aborterte fostre er en kristenplikt -er direkte kvalmende.
   Denne mannen skulle aldri ha blitt ansatt i Dagen.
   Vi holdt Dagen i alle år, men sluttet når Selbekk begynte å vise at han var en represent for frafall.
   Ikke ei eneste krone går til denne avisen lengre.
   Beklager å si det, men ondskapens åndehær har fått et talerør til kristenfolket gjennom Dagen.
   Jeg mener det er en kristenplikt å ikke ta denne vaksinen!!!

   7
   1
  • Går ikke an å bruke et slik språk om en kristen bror. Alt er ikke galt med
   Selbekk og avisen Dagen. Norge i Dag er mange hakk verre, spør du meg.

   4
   3
  • til Fri pinsevenn
   Har du vært med å laget vaksinen siden du vet at det er aborterte foster i den??????

   1
   2
  • Jorun Holtan.
   Vebjørn Selbekk er en falsk profet som sprer løgn i Guds navn.
   Han er ingen «kristen bror» men en forfører som sprer vranglære og forfølger kristne.
   Dessverre mangler du åndelig evne til å bedømme.

  • Selbekk representerer det dype åndelige mørke. Og Jorun Holtan.
   Lærer ikke Bibelen deg at en kvinne skal tie?
   Du har ingen rett til å oppkaste deg som belærer for menn.
   Bibelen er tydelig på akkurat dette.
   Selbekk er en vranglærer og representant for fake news.

 3. Mye av det som skrives på denne nettsiden formelig oser av nestekjærlighet! Man føler liksom at gråten for de unådde ligger like under overflaten.

  Coronaviruset Covid-19 er et RNA-virus av samme kategori som MERS og SARS. Slike virusepedemier har tidligere hatt en dødsrate på flere titalls prosent. Men i nyere tid har man ikke sett kombinasjonen av høy dødelighet og høy smittsomhet samtidig.

  RNA-virus muterer ofte. Covid-19 har så langt vært mer stabilt enn vanlig og ingen nye varianter har hatt vesentlige endringer bortsett fra økt smittsomhet. De fleste muteringer har ingen betydning eller gjør viruset mindre farlig. Men noen kan gjøre det farligere. Spesiellt fryktes egenskaper man har sett som ikke imunsystemet takler. Det er som et lotteri. Risikoen for farligere varianter øker liniært med antall smittede og hvor lenge sykdommen sirkulerer i en befolkning.

  Spørsmålet er da, slik sokelys kan gi inntrykk av, om man skal vaksinere seg og risikere å bli kastet i ildsjøen sammen med Dagens redaktør eller prøve å begrense spredning mest mulig for å minske risikoen for nye covid-varianter som kan være langt farligere. Eller som eventuellt er så forskjellig at alle kan bli smittet på nytt. Slik tilfellet er for vanlig influensavirus.

  Spørsmålet kan stilles på en annen måte også. Spanskesyken kan ha tatt så mye som hundre millioner menneskeliv. Hvis noen hadde laget en vaksine mot denne, hvordan ville vi vist om dette kunne ha vært en antikristvaksine også? Hva skiller en antikristvaksine fra andre vaksiner? Kan noen dokumentere dette med fakta?

  Og til slutt. RNA-virus smitter i hovedsak gjennom luften. Alt fra kremting og snakk til hosting kan fylle luften med smitte. Og når viruset sprer seg i lungene mister de gradevis evnen til å ta opp oksygen fra luften. Pasienten blir mørkeblå i ansiktet og kveles levende. Men pytt pytt. Hittil har jo de fleste vært over 65 år. Det sies at 15 000 eldre mennesker døde på gamlehjemmene i New York fordi sengeplasser skulle tilbys covidpasienter. Men kanskje ville de bli kastet i helvete for evig pine uansett?

  Ps. Jeg skulle ønske at de som kaller seg kristne hadde evnen til å analysere sin egen kommunikasjon på en objektiv måte. Da ville de kanskje forståt hvorfor kristendommen dør ut.

  2
  3
 4. Selbekk mistet all respekt da han lot sine barn ble bestenket i homokirken.
  Etter det har Dagens redaktør gått fra mørke til mørke og fra frafall til frafall.
  Det er en dunst fra avgrunnen over det som kommer fra Selbekks penn.
  I løpet av de siste fem årene har Selbekk demonstrert i praksis er for fri abort og for homofile ekteskap.
  Dette gjennom å støtte Clinton og Biden.
  Handling sier mer enn tusen fromme ord.

 5. Vebjørn Selbekk taler med flere tunger! Usikker på hva han egentlig mener,tenker & tro på! Det er ikke Selbekk som skal avgjøre om folk vil ta vaskinen eller ikke! Det er mye giftige stoffer i Vaskinen! Jeg har ikke avisen Dagen, heller ikke Korsets Seier! Begge er blitt Light utgaver av Vårt Land! Norgeidag er heller ikke til å stole på!

  • Hvilke konkrete giftige stoffer tenker du her på og i hvilken mengde per dose?

 6. Det er en veldig enkel god og opplagt grunn for å ikke ta vaksinen og det er at den ikke er utprøvd nok og ingen vet bivirkningene av den på lang sikt .
  Noe mer en det trenger jeg faktisk ikke vite, for og ha mer en grunn nok til å la være og ta vaksinen.

  Utover det vil jeg si til Selbekk , alt er ikke konspiratorteorier og uansett bør det ringe noen bjeller hos en redaktør , når en ser hvor fanatisk sensuren av både kvalifiserte forskere , leger og andre eksperter som utaler seg kritisk om vaksine og verdens myndigheters håndtering av covid er blitt.

  Men Selbekk, jeg har selv snakket med deg om dette og jeg har utfordret deg, jeg har til og med tilbyd meg å kjøpe annonse artikler hos dagen , der det bla blir tatt for seg tema som Bill Gates engasjement gjøre og laden i forhold til det som nå skjer i verden og ingen ting er konspiratorisk , alt kan dokumenteres og spores tilbake til Bil Gates selv, jeg har tilbyd fakta sjekkere og gå gjennom det , men nei en kald og fornektende skulder er svaret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *